• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

deka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Aυτό με τις χρονιές δυστυχώς ΔΕΝ αλλαξε. Βάζω μόνο έτος και δεν μου το σώζει. Επίσης παίζει στη λίστα δεξιά να μπορεί κάποιος να αλλάξει θέση στις τοποθεσίες. Η τακτοποίηση είναι κατά ημερομηνία αλλά πάλι δημιουργείται ένας αχταρμάς και δυσκολεύομαι πολύ να βρώ έναν προορισμό
Για άλλη μια φορά έρχομαι να συμφωνήσω με το Γουρουνάκι :xalara:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
.. ο ταξιδιωτικος χαρτης πως δουλευει??????????????? :confused: :confused: :eek: :eek:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οκ το επιστρέφω στον προγραμματιστή το θέμα του χάρτη με τις ημερομηνίες, θα φτιαχτεί σίγουρα :)

Με τα βίντεο δε καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε με το μέγεθος, στο youtube θα τα ανεβάζουμε πάλι όπως ήταν και πριν, το μέγεθος τι ρόλο παίζει;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Mπράβο για την αλλαγή στην σειρά των tabs. Το χαρτη πρεπει να βλέπει κανείς πρωτα σε ένα προφίλ (κι έτσι θα αναγκαστούμε όλοι να τον φτιάξουμε). Αναμένουμε και τα βίντεο αλλά να μας πεις το μέγεθος.
Aυτό με τις χρονιές δυστυχώς ΔΕΝ αλλαξε. Βάζω μόνο έτος και δεν μου το σώζει. Επίσης παίζει στη λίστα δεξιά να μπορεί κάποιος να αλλάξει θέση στις τοποθεσίες. Η τακτοποίηση είναι κατά ημερομηνία αλλά πάλι δημιουργείται ένας αχταρμάς και δυσκολεύομαι πολύ να βρώ έναν προορισμό
Μιλάμε για πολλή πώρωση, ε φίλε; :haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Οκ το επιστρέφω στον προγραμματιστή το θέμα του χάρτη με τις ημερομηνίες, θα φτιαχτεί σίγουρα :)

Με τα βίντεο δε καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε με το μέγεθος, στο youtube θα τα ανεβάζουμε πάλι όπως ήταν και πριν, το μέγεθος τι ρόλο παίζει;
OK

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μιλάμε για πολλή πώρωση, ε φίλε; :haha:
Πόρωση δεν θα πει τίποτε. Αν γίνει κι αυτό να μικρύνουν οι πινέζες, τα αναδυόμενα παράθυρα με τα λινκς θα είναι ΣΟΥΠΕΡ. Από τις αλλαγές που ήμουν πολύ αρνητικός και τελικά τη βρίσκω
Τη λίστα αφεντικό με κάποιο τρόπο να σουλουπώσουμε.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μηνύματα προφίλ έχουν απενεργοποιηθεί, όπως και οι followers - οι αναφορές που υπάρχουν ακόμα σε αυτούς θα φύγουν και αυτές σιγά σιγά.

Προς το παρόν δουλεύω τα tabs στο προφίλ που ανατινάχτηκαν, αναμείνατε.
Προς το παρόν αναφορες σε followers βλεπω στο προφιλ κάθε χρήστη που μου δινεται η δυνατότητα να ακολουθησω το κάθε μελος και στις επιλογές απορρήτου.

Κάτι άλλο: έχει κανένας παρατηρήσει πρόβλημα όταν υποβάλει νέο μήνυμα, του στυλ να μην εμφανίζεται αμέσως στην σελίδα ενώ έχει καταχωρηθεί; σα να καθυστερεί να φορτώσει η σελίδα; ή τάχει παίξει η σύνδεσή μου;
Αυτο μου το έκανε χθες, σήμερα είναι το πρωτο μηνυμα που στελνω

Πόρωση δεν θα πει τίποτε. Αν γίνει κι αυτό να μικρύνουν οι πινέζες, τα αναδυόμενα παράθυρα με τα λινκς θα είναι ΣΟΥΠΕΡ. Από τις αλλαγές που ήμουν πολύ αρνητικός και τελικά τη βρίσκω
Τη λίστα αφεντικό με κάποιο τρόπο να σουλουπώσουμε.

Μια λύση που ανέφερα και παραπάνω (δεν ξέρω αν είναι τεχνικά εφικτή), ο χάρτης να παραμείνει ως έχει με μικρότερες πινέζες, αλλά στη λίστα των ταξιδιών δίπλα να δημιουργηθούν φάκελοι με τις χώρες και μετά να ανοίγει ο φάκελος κάθε χώρας και να υπάρχουν εκεί μέσα οι πόλεις, τα χωριά, ημερομηνίες ταξιδιού, λινκς κλπ.
Κατά αυτό τον τρόπο ο επισκέπτης του προφίλ θα βλέπει συνοπτικά σε ποιες χώρες έχει ταξιδέψει το μέλος και αν θέλει περισσότερες λεπτομέρειες θα ανοίγει τον φάκελο της κάθε χώρας.
Πιστεύω ότι αυτό είναι μια καλή λύση, γιατί στα μέλη που έχουν κάνει πολλά ταξίδια, όσο και να μικρύνουν οι πυξίδες, η μια θα καλύπτει την άλλη και ο επισκέπτης θα κουράζεται να καταλάβει που έχει ταξιδέψει το κάθε μέλος (δεν το συζητώ ότι για να διαβάσει μια λίστα με 300 και 500 ταξιδια που βλεπω ήδη σε χαρτες θέλει ατελείωτες ώρες.
Μια άλλη λυση, αν δεν είναι εφικτή η δημιουργία φακέλων ανά χώρα, να μπει ένα tab κάτω από τον χάρτη, όπου το μέλος θα συμπληρώνει μόνο του (αν δεν είναι εφικτο από λίστα) τις χώρες που έχει επισκεφθεί.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μια λύση που ανέφερα και παραπάνω (δεν ξέρω αν είναι τεχνικά εφικτή), ο χάρτης να παραμείνει ως έχει με μικρότερες πινέζες, αλλά στη λίστα των ταξιδιών δίπλα να δημιουργηθούν φάκελοι με τις χώρες και μετά να ανοίγει ο φάκελος κάθε χώρας και να υπάρχουν εκεί μέσα οι πόλεις, τα χωριά, ημερομηνίες ταξιδιού, λινκς κλπ.
Κατά αυτό τον τρόπο ο επισκέπτης του προφίλ θα βλέπει συνοπτικά σε ποιες χώρες έχει ταξιδέψει το μέλος και αν θέλει περισσότερες λεπτομέρειες θα ανοίγει τον φάκελο της κάθε χώρας.
Πιστεύω ότι αυτό είναι μια καλή λύση, γιατί στα μέλη που έχουν κάνει πολλά ταξίδια, όσο και να μικρύνουν οι πυξίδες, η μια θα καλύπτει την άλλη και ο επισκέπτης θα κουράζεται να καταλάβει που έχει ταξιδέψει το κάθε μέλος (δεν το συζητώ ότι για να διαβάσει μια λίστα με 300 και 500 ταξιδια που βλεπω ήδη σε χαρτες θέλει ατελείωτες ώρες.
Μια άλλη λυση, αν δεν είναι εφικτή η δημιουργία φακέλων ανά χώρα, να μπει ένα tab κάτω από τον χάρτη, όπου το μέλος θα συμπληρώνει μόνο του (αν δεν είναι εφικτο από λίστα) τις χώρες που έχει επισκεφθεί.
H πρώτη λύση ακούγεται εξαιρετική, αλλά να μπαίνουν οι χώρες κατ'αλφαβητική σειρά στα ελληνικά καλύτερα βέβαια.
Όταν διορθωθεί το θέμα του έτους μας ενημερώνεις DEF

thgr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβάη
Δεν μπορώ να συνδεθώ από την εφαρμογή για iOS. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Για να μην γκρινιάζουμε μόνο να πω και δύο ωραία πραγματάκια που ανακάλυψα:
Στη σελίδα των φόρουμ, αν αφήσεις το ποντίκι για λίγα δευτερόλεπτα πάνω στο τίτλο του θέματος, αναδύεται ένα παράθυρο, όπου φαίνονται οι πρώτες γραμμές του μηνύματος και μπορείς να καταλάβεις λιγο πολύ τι θελει να γράψει ο τοπικ starter.

Eπίσης στην ιδια σελίδα του φόρουμ με τους τίτλους των θεμάτων, σε όσα θεματα έχουμε ποστάρει και εμεις (αυτό βεβαια ισχύει μόνο για τα θεματα στα οποία εχουμε ποστάρει με τη νεα μορφη του travelstories) κάτω στο avatar του topic starter εμφανίζεται και το δικο μας avatar και αν αφήσεις το ποντίκι για λίγο πάνω στο avatar σου σου λεει ποσα posts έχεις. Ετσι ενημερώνεσαι και από τα αδιαβαστα μηνυματα εύκολα σε ποια θέματα συμμετέχεις

edit στο παρον μηνυμα παρουσιαστηκε το πρόβλημα της αργης φόρτωσης

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Σχετικά με τα"μέλη που ακολουθούμε"που το βρίσκω κι εγώ ανούσιο (όπως και πολλοί άλλοι)προσπάθησα να τους σβήσω έναν έναν αλλά στο τέλος μου εμφανίζεται ένα error που λέει ότι ντε και καλά πρέπει να δηλώσω τουλάχιστον έναν που ακολουθώ,τι να πώ...ντε και καλά κράτησα ένα.
Βγάζει αυτό το μνμ όταν πας να αποθηκεύσεις αλλαγές, αλλά εννοεί να αποθηκεύσεις καινούριους "φίλους". Αν λοιπόν κάνεις τις διαγραφές και φύγεις από τη σελίδα χωρίς να αποθηκεύσεις, τις κρατάει τις αλλαγές!
Και ναι, υπάρχουν ακόμα τα μέλη που ακολουθούμε στον πίνακα ελέγχου.

Να ρωτήσω, μήπως τελικά εγώ δεν είχα καταλάβει: Δεν θέλαμε τους φίλους μας ή το διαχωρισμό σε ακόλουθους και ακολουθούμενους?? Γιατί αν είναι το πρώτο, κάτι χάσαμε.

Θέμε!!

Άλλο: Εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω edit στις ανεβασμένες από μένα φώτος, ούτε να δω φωτογραφίες με την επιλογή slideshow. Η φωτογραφική gallery den με αναγνωρίζει και λέει πως είμαι unregistered, παρότι μπαίνω συνδεδεμένη. Έχει την ίδια συμπεριφορά σε άλλα μέλη? dik-7?? Δεν είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας, απλά να το δούμε μη μου μείνει το κουσούρι :)

Ωπ, τα emotes πού πήγαν?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος