Ακόμη νοιώθω αυτήν την επιστροφή...σε ευχαριστώ που την παρακολούθησες!Αν εγώ νοιώθω περίεργα που τελείωσε αυτή η ιστορία, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ένοιωσες εσύ όταν έφτασε στο τέλος του αυτό το ταξίδι και τη στιγμή που μπήκες ξανά στην Ελλάδα. Σε ευχαριστούμε πραγματικά για αυτή την υπέροχη μαραθώνια ιστορία. Εύχομαι να κάνεις όλα τα φανταστικά ταξίδια που ονειρεύεσαι!
Να είσαι καλά φίλε μου! Σε ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου αλλά και για την καθόλη ενεργή σου συμμετοχή στην ιστορία, διαλευκάνοντας έτσι τις όποιες απορίες που γεννήθηκαν σε κάποιον που την διάβαζε. Επίσης χαίρομαι που με τις εικόνες μου βοήθησα στο να βάλεις στόχο κομμάτια αυτού του ταξιδιού! Όσο για το μικρός ή μεγάλος, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση , φτάνω αισίως τα 39 σε μερικές μέρεςΣε ευχαριστούμε Γιάννη που κάθισες τόσες ώρες για να γράψεις εδώ το τεράστιο ταξίδι σου. Είχες τρομερή συνέπεια σε αυτό, και ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι καμιά φορά με τα τρεχάματα που έχομε, αφού ούτε κι εσύ δεν είσαι παιδί πια. Μπορεί να μην είσαι μικρός αλλά έχεις τόσο ενθουσιασμό που απέκτησες πολλούς οπαδούς εδώ. Περιμένουμε όλοι μια νέα ιστορία σου, γραμμένη με τον απλό ελκυστικό σου τρόπο. Μέχρι τότε θα μας λείπει το χαμόγελό σου και το σήμα της νίκης με τα δυο σου δάκτυλα.
Αυτό σου το ταξίδι μου έβαλε στο μυαλό να επισκεφτώ τις ορεινές περιοχές της κεντρικής Ασίας. Αν είμαι καλά θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Επίσης μου μπήκε η ιδέα επίσκεψης στη Ρωσία, που δεν έχω πάει, ακόμα και στο Κίεβο. Για τη Ρωσία βέβαια έχω σαν όνειρο τον υπερσιβηρικό, αλλά η Μόσχα και η Πετρούπολη είναι άλλο.
Έχω κάνει τον επόμενο χάρτη που είναι από την 9η μέρα του ταξιδιού σου μέχρι την 23η. Περιμένω και τον @Yorgos να τελειώσει την δική του ιστορία για την περιοχή και θα κάνω ένα συνδυασμό.
View attachment 266330
Σ'ευχαριστω πολύ!Απλά καταπληκτικό, δεν έχω λόγια μετά από αυτή την ιστορία-ταξίδι-φωτογραφίες.
Παρ' ότι έχω κάνει 6 οδικά ταξίδια τα τελευταία 9 χρόνια όλα προς Kazan Russia με διαφορετική διαδρομή κάθε φορά. Δυστυχώς αμελούσα να γράψω και να ανεβασω φώτο.
Να έχεις καλά ταξίδια.
Να είσα;ι καλά φίλε μου!Απίστευτο οδοιπορικό, ευχαριστούμε για τις μοναδικές εικόνες και για τον χρόνο που διέθεσες να μεταφέρεις την ιστορία. Πολλά μπράβο!!!
Εγώ ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια σας! Η αλήθεια είναι οτι μόλις επέστρεψα από ένα 5θήμερο οδοιπορικό (χωμάτινο και ασφάλτινο) απ τα όμορφα βουνά του Ηρακλείου και του Αγίου Νικολάου! Οπότε από φώτο...καταλαβαίνειςΓιάννη σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες εικόνες και τις μεστές περιγραφές και πληροφορίες που μας παρουσίασες! Μας ταξίδεψες σε μέρη άγνωστα αλλά τόσο όμορφα! Να σαι καλά και να μας ταξιδεύεις!
Υ.Γ Περιμένω με ανυπομονησία το Καλαμαριά-Χανιά!!!Τι δεν θα το γράψεις επειδή γέμισαν οι σκληροί; Άντε γιατί θα γράψω εγώ το Ρέθυμνο-Νεάπολη Θ το καλοκαίρι!
(έχεις γίνει εξάρτηση!! γείτονα)
Να είσαι καλά! Είναι ένα όνειρο που το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, δεν ξέρω αν είναι εύκολα υγροποιήσιμο στην Ελλάδα του σήμερα ώστε να σου αποφέρει το 100% των εσόδων για να ζεις. κάποιοι το έχουν κάνει με επιτυχία βέβαια...ίδωμεν!Συγχαρητήρια και πάλι!. Θα μπορούσες, κάπου στο βάθος, να ανακαλύψεις και μια επιχειρηματική ευκαιρία. Δεν θα είσαι ο πρώτος. Το σίγουρο είναι ότι "το 'χεις" κι αν έχεις και τέτοιες ανησυχίες, δεν θα 'ταν κακό να το επεξεργάζεσαι....το βράδυ πριν κοιμηθείς...
Σ ευχαριστώ Φένια να είσαι καλά!Η ιστορία σου είναι πολύ όμορφη όπως και το ταξιδιωτικό σου, να είσαι γερός και να πραγματοποιήσεις όλα σου τα ταξιδιωτικά όνειρα. Αν μου επιτρέπεις όπως θα ήθελα με όλο το θάρρος να κάνω μια επισήμανση. Όταν ταξιδεύουν δυο άτομα με δυο διαφορετικές μηχανές θεωρώ καλό να μη προπορεύεται ο ένας αρκετά, γιατί μπορεί κάτι να συμβεί στον έποντα και να μη το αντιληφθείς. Επίσης έχω την εντύπωση ότι δεν έδωσες τη δέουσα σημασία όταν ο συνταξιδιώτης σου έπεσε από τη μηχανή. Φιλικές παρατηρήσεις σου κάνω με όλη την καλή διάθεση, που θα σε βοηθήσουν κι εσένα να συμπορευτείς καλύτερα στο επόμενο road trip με παρέα.
Ναι ξερω αρκετά πράγματα, πέρα οτι κάνω εγώ σέρβις (εκτός όταν χρειαστούν εξεζητημένα πράγματα και φύσικά μπρίζομα στο διαγνωστικό), έχω μάθει την μηχανή μου καθώς έχω 10 χρόνια το ίδιο μοντελο και ξέρω που μπορεί να εμφανίσει κάποια θέματα. Τωρα αν είναι κάτι πολύ δύσκολο που απαιτεί και ειδικά εργαλεία δεν μπορώ να το κάνω. Είναι αναγκαίο όμως να γνωρίζεις καλά το όχημα και μερικά μηχανολογικά πραγματάκια αν κάνεις τέτοια ταξιδια, αλλιώς στην πρώτη στραβή θα γυρίσεις πίσω με πολλά έξοδα και ταλαιπωρίακουβεντα να γινεται...εχεις γνωσεις μηχανικες? δηλαδη αν χαλασει κατι στιν μεση του πουθενα μπορεις να βγαλεις μια ακρη? δεν μιλαμε να αλλαξεις λαστιχο...μιλαμε για μηχανικη βλαβη
(απο περιεργεια ρωταω...εγω ας πουμε ξερω μονο τα πολυ βασικα, ok να αλλαξω λαστιχο κλπ...αλλα απο αλλα δεν σκαμπαζω)....
Συναδελφικά συγχαρητήρια για τη μεταφορά!Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ασία
Δεν πειράζει, σ ευχαριστώ για άλλη μια φορά!Ιστοριάρα!!!!!
(Ναι, το ξέρω, επαναλαμβάνομαι...)
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ασία
Αφήστε το λίγο να ''κάτσει'' η σκόνη, ακόμα απαντάμε σε απορίες διευκρινήσεις κλπΣυναδελφικά συγχαρητήρια για τη μεταφορά!