• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Turkish Airlines Τurkish Airlines - ερωτήσεις, εντυπώσεις

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική (17 Μαίου 2025)
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Προς KUL είχες πάρει την πτήση που συνέχιζε για Σύδνεϊ ΤΚ174 ή τελικός προορισμός ήταν η Κουάλα;
Α, αυτό δεν το ξέρω. Μπορούσα να το δω κάπου;

tatooine

Member

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική (17 Μαίου 2025)
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Από τον αριθμό πτήσης σου. Αν ήταν η ΤΚ174 τότε συνέχιζε για Σίδνεϊ, φεύγει από Κωνσταντινούπολη στις 4 το απόγευμα περίπου. Οποιαδήποτε άλλη τερματίζει Κουάλα..
άμα τα ξέρεις από έξω ... έτσι είναι . Ακριβώς , ΤΚ174.
There has been a change in your flight TK0174 Istanbul,Istanbul (IST) 15:15 - Kuala Lumpur,Kuala Lumpur (KUL) 06:20 on March 17 ,2025 due to operational reasons.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική (17 Μαίου 2025)
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Να σας πω όμορφα μου μέλη , ψιλό έψαξα στο search αλλά δεν έβγαλα άκρη , δεν μου έβγαζε κάποια απάντηση ουσιαστική . Οπότε γιατί να μη ρωτήσω ;

Αν γίνεις πλέον GOLD Member ,στην Aegean βοηθάει καθόλου το ότι είναι Star Alliance, μήπως σου κάτσει κανένα upgrade στην Τούρκις πιο εύκολα ;
(έχω φάει 3 μεγάλα ταξίδια 11-12 ωρών στον αέρα direct και θα φάω άλλα 2 έως Αύγουστο ,αν όλα πάνε καλά ,όλα είναι με Turkish + Star Alliance (π.χ Lufthansa).
Το έχω μεγάλη απορία επειδή η business το εισητήριο μόνο του , είναι βαρύ το κόστος... βοηθάει καθόλου την κατάσταση το Gold ?
Έστω στο check-in να ζητήσεις αναβάθμιση με μικρό κόστος εξτρά κτλ ;

(Μου είχε τύχει την τελευταία φορά η έκφραση δεν θυμάμαι αν το έγραψα κάπου ξεχνάω και εύκολα, ότι ' if you were a silver / gold frequent flyer of star alliance ,yes it would be possible' ) δεν είχα γίνει ακόμα όμως...

Οπότε... για βαράτε; :) Σας ευχαριστώ!

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Να σας πω όμορφα μου μέλη , ψιλό έψαξα στο search αλλά δεν έβγαλα άκρη , δεν μου έβγαζε κάποια απάντηση ουσιαστική . Οπότε γιατί να μη ρωτήσω ;

Αν γίνεις πλέον GOLD Member ,στην Aegean βοηθάει καθόλου το ότι είναι Star Alliance, μήπως σου κάτσει κανένα upgrade στην Τούρκις πιο εύκολα ;
(έχω φάει 3 μεγάλα ταξίδια 11-12 ωρών στον αέρα direct και θα φάω άλλα 2 έως Αύγουστο ,αν όλα πάνε καλά ,όλα είναι με Turkish + Star Alliance (π.χ Lufthansa).
Το έχω μεγάλη απορία επειδή η business το εισητήριο μόνο του , είναι βαρύ το κόστος... βοηθάει καθόλου την κατάσταση το Gold ?
Έστω στο check-in να ζητήσεις αναβάθμιση με μικρό κόστος εξτρά κτλ ;

(Μου είχε τύχει την τελευταία φορά η έκφραση δεν θυμάμαι αν το έγραψα κάπου ξεχνάω και εύκολα, ότι ' if you were a silver / gold frequent flyer of star alliance ,yes it would be possible' ) δεν είχα γίνει ακόμα όμως...

Οπότε... για βαράτε; :) Σας ευχαριστώ!
Όχι, δεν βοηθάει ιδιαίτερα...Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες:
https://www.turkishairlines.com/en-gr/miles-and-smiles/business-upgrade/ στο θέμα Star Alliance Upgrade Awards (SAUA)

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική (17 Μαίου 2025)
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα