Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Κι εμένα θα με ενδιέφερε, δεν έχω πάειΑν γράψεις για το Nordkapp πιάνω πρώτη θέση και περιμένω! Είμαι γραμμένος στο φαν κλαμπ της Νορβηγίας!
Κι εμένα θα με ενδιέφερε, δεν έχω πάειΑν γράψεις για το Nordkapp πιάνω πρώτη θέση και περιμένω! Είμαι γραμμένος στο φαν κλαμπ της Νορβηγίας!
Καλά έκανες και το έβαλες το ταλαιπωρημένο να δει κι αυτό λίγο!
Για πες μας, αυτοί οι τουρίστες με τα τζιπ, πως βρέθηκαν εκεί; Εννοώ, τα νοικιάζουν από κάπου και οδηγούν μόνοι τους το δρόμο του Παμίρ ή έχουν οδηγό; Δεν ξέρω αν έμαθες κιόλας γι αυτό. Ξέρω ότι γίνεται να σε πάνε με δικό τους οδηγό. Γίνεται όμως να πας και μόνος σου με το αυτοκίνητο που σου νοίκιασαν και να τους το αφήσεις απέναντι;Αρκετά τζίπ με τουρίστες είχαν έρθει για ένα τσάι στον ξενώνα, για να θαυμάσουν και την υπέροχη θέα
Είναι να μη σε πιάσει;Μας είχε πιάσει φωτογραφικός οργασμός!
Εμείς νοικιασαμε τζιπ και ήμασταν χωρίς οδηγό στα ίδια μέρη, ναι.Για πες μας, αυτοί οι τουρίστες με τα τζιπ, πως βρέθηκαν εκεί; Εννοώ, τα νοικιάζουν από κάπου και οδηγούν μόνοι τους το δρόμο του Παμίρ ή έχουν οδηγό; Δεν ξέρω αν έμαθες κιόλας γι αυτό. Ξέρω ότι γίνεται να σε πάνε με δικό τους οδηγό. Γίνεται όμως να πας και μόνος σου με το αυτοκίνητο που σου νοίκιασαν και να τους το αφήσεις απέναντι;
Είναι να μη σε πιάσει;
Για πες μας, αυτοί οι τουρίστες με τα τζιπ, πως βρέθηκαν εκεί; Εννοώ, τα νοικιάζουν από κάπου και οδηγούν μόνοι τους το δρόμο του Παμίρ ή έχουν οδηγό; Δεν ξέρω αν έμαθες κιόλας γι αυτό. Ξέρω ότι γίνεται να σε πάνε με δικό τους οδηγό. Γίνεται όμως να πας και μόνος σου με το αυτοκίνητο που σου νοίκιασαν και να τους το αφήσεις απέναντι;
Είναι να μη σε πιάσει;
Προσωπικά δεν ξέρω τι γίνεται με ενοικίαση Τζιπ κλπ. Πάντως οι συγκεκριμένοι τουρίστες ήταν με οδηγούς!Εμείς νοικιασαμε τζιπ και ήμασταν χωρίς οδηγό στα ίδια μέρη, ναι.
Τρομερές φωτογραφίες και μπράβο για την υπομονή σας. Το λιοντάρι αυτό το χάσαμε εμείς, θα το δει ο @Krekouzas και θα μου τα ψάλλει.
Ευχαριστώ @Yorgos . Να υποθέσω ότι το drop off ήταν στην άλλη πλευρά.Εμείς νοικιασαμε τζιπ και ήμασταν χωρίς οδηγό στα ίδια μέρη, ναι.
Φυσικά, αν αποφασίσει η παρέα να πάμε θα το ξεσκονίσω το caravanistan.com. Ήδη το έχω επισκεφτεί.Επίσης λεπτομέρειες μπορεί να βρει κάποιος στο site https://caravanistan.com/ , (όποιος πάει σε αυτά τα μέρη πρέπει να το ξέρει απ έξω ) έχει και φόρουμ μέσα για τυχόν ερωτήσεις!
Εντάξει, δεν σε πιέζουμε κιόλας, αλλά μόλις τελειώσεις την παρούσα ιστορία ξεκίνα ΑΜΕΣΩΣ την επόμενη.Με έχετε βάλει στην "πρίζα" να γράψω και το οδοιπορικό του 2017 στο Βόρειο Ακρωτήρι (Nordkapp) . Σίγουρα δεν έχει την "αίγλη " της Ασίας και των ανθρώπων της, αλλά είχε απίστευτα φυσικά τοπία (Φιόρδ , καταρράκτες κλπ) . Κάτσε όμως να τελειώσω αυτό με το καλό και βλέπουμε !