fotast
Member
Πρέπει να έχεις κάνει ρεκόρ να συγκεντρώσεις τόσα likes σε τόσες λίγες μέρες.Αυτό τα λέει όλα...
Δεν παίζεται ο τυπάς! Αφού μας τακτοποίησε, ξαναβγήκε στο δρόμο και μέχρι το βράδυ το γέμισε το ''μαγαζι''!!Στο roma μείναμε κι εμείς! Μας τσίμπησε από τον διπλανό με διπλή έκπτωση, καταφερτζης ο τύπος!
Μπορεί να το έχει κάνει το ρεκόρ. Και είναι μόλις στη 15η μέρα από τις 38 του ταξιδιού. Φυσικά του αξίζει. Και γιατί έκανε κάτι ανεπανάληπτο, αλλά κυρίως το εκθέτει με άνετο και καθόλου κουραστικό τρόπο.Πρέπει να έχεις κάνει ρεκόρ να συγκεντρώσεις τόσα likes σε τόσες λίγες μέρες.Αυτό τα λέει όλα...
Πρέπει να έχεις κάνει ρεκόρ να συγκεντρώσεις τόσα likes σε τόσες λίγες μέρες.Αυτό τα λέει όλα...
Να πω κι εγώ την άποψη μου περί του θέματος!Μπορεί να το έχει κάνει το ρεκόρ. Και είναι μόλις στη 15η μέρα από τις 38 του ταξιδιού. Φυσικά του αξίζει. Και γιατί έκανε κάτι ανεπανάληπτο, αλλά κυρίως το εκθέτει με άνετο και καθόλου κουραστικό τρόπο.
Όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ, πριν τρία ακριβώς χρόνια, δεν με ένοιαζαν τα like αλλά ήθελα να πιάνω κουβέντα με τους αναγνώστες. Με ενοχλούσε που δεν έλεγαν πολλά. Τελικά συμβιβάζομαι και με τα like αφού και αυτό σημαίνει ότι μερικοί σε παρακολουθούν.
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα που είπες.Οι κουβέντες όμως στις ιστορίες δεν προσφέρουν πάντα και πιθανόν να μην είναι και ευπρόσδεκτες και από τους συγγραφείς.Ιδιαίτερα για μέρη όπως αυτά της συγκεκριμένης ιστορίας που λίγοι έχουν πάει.Τι να γράφει κανείς συνέχεια,τι ωραία περιγραφή,τι ωραίες φωτο κτλ.Κουράζουν από ένα σημείο και πέρα.Επομένως τα like κάνουν καλά την δουλειά τους.Μπορεί να το έχει κάνει το ρεκόρ. Και είναι μόλις στη 15η μέρα από τις 38 του ταξιδιού. Φυσικά του αξίζει. Και γιατί έκανε κάτι ανεπανάληπτο, αλλά κυρίως το εκθέτει με άνετο και καθόλου κουραστικό τρόπο.
Όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ, πριν τρία ακριβώς χρόνια, δεν με ένοιαζαν τα like αλλά ήθελα να πιάνω κουβέντα με τους αναγνώστες. Με ενοχλούσε που δεν έλεγαν πολλά. Τελικά συμβιβάζομαι και με τα like αφού και αυτό σημαίνει ότι μερικοί σε παρακολουθούν.
Νομίζω μια φορά (από τον καθένα που του αρέσουν οι φωτογραφίες ή το κείμενο) δεν είναι κακό. Και θεωρώ ότι αν είναι δυνατόν θα πρέπει να συνοδεύεται και από ένα άλλο σχόλιο, έστω τυπικό.Τι να γράφει κανείς συνέχεια,τι ωραία περιγραφή,τι ωραίες φωτο κτλ.Κουράζουν από ένα σημείο και πέρα.
Σίγουρα.Επομένως τα like κάνουν καλά την δουλειά τους.
Κι εμείς ευελπιστούμε.Χαίρομαι όμως αφάνταστα που κάποιος βρίσκει κάτι καλό στην (στις ευελπιστώ αργότερα ) μοτοιστορία μου αυτή, την ξαναζώ και ταξιδεύω ''παρέα''.
Παρότι είχα σκεφθεί να τα πω στο τέλος της ιστορίας του παιδιού τση Κρήτης.. Αντε να τα πω τώρα…!!!
Συμφωνώ απόλυτα με τον @giannismits …..!
Τι να σχολιάσουμε εμείς για αυτή την ιστορία… ειδικά όσοι (ίσως οι περισσότεροι) για αυτά τα μέρη ελάχιστα ξέραμε ….
Τι να πούμε για αυτό το ταξίδι, του πραγματικού ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ, που στηρίχτηκε στα δικά του πόδια (ή μάλλον της μηχανής του) για να ταξιδέψει 18.000χλμ ελεύθερος και ωραίος!.... και τι έχουμε να πούμε όταν θα συνεχίσει και χωρίς τον Κώστα…..
Απλά ένα μεγάλο μπράβο, για το ταξίδι που έκανε δώρο στον εαυτό του και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ταξιδιωτική ιστορία που κάνει δώρο σε εμάς…!!!
Ευχαριστώ πολύ κυρίες μου για τα υπέροχα λόγια σας ! Η αλήθεια είναι ότι λόγω της μοτοσυκλέτας πίστευα οτι το γυναικείο φίλο ίσως να μην έβρισκε τόσο ενδιαφέρον μια "μοτοιστορια" , αντιθέτως όμως βλέπω ότι καταλαβαίνετε και τις όποιες δυσκολίες!Έχοντας διαβάσει πολλές (πολλές όμως!) ιστορίες, προσωπικά καταλήγω στο ότι προτιμώ οι ιστορίες γενικά να μην περιέχουν "πολύ από το χαρακτήρα" μας αφού προφανώς δεν ταιριάζουμε όλοι σαν άνθρωποι! Ο jmar κάνει ένα overexpose των μηχανών στην χωρίς να προσθέτει, θεωρώ, κάτι στην ιστορία.
ΟΜΩΣ
Νομίζω ταυτόχρονα πως είναι η πιο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ιστορία που έχω διαβάσει στο travel stories μέχρι σήμερα, με πολύ ωραίες φωτογραφίες "to the point" και, το κυριότερο, χωρίς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ρομαντικά λόγια με διάθεση μελαγχολίας κενού περιεχομένου" επιπέδου "έντεχνου τραγουδιού" ή χιούμορ επιπέδου (του συμπαθέστατου, κατά τα άλλα) Σεφερλή. Jma, ανυπομονώ για τη συνέχεια και πραγματικά σε ζηλεύω και σε χαίρομαι για το ονειρικό ταξίδι που έκανες! Να είσαι καλά να κάνεις κι άλλα να έχουμε να διαβάζουμε!
Credits και στον @Yorgos επίσης υπέροχη ιστορία στα ίδια σχεδόν μέρη με τη δική του προσωπική χροιά!
Με έχετε βάλει στην "πρίζα" να γράψω και το οδοιπορικό του 2017 στο Βόρειο Ακρωτήρι (Nordkapp) . Σίγουρα δεν έχει την "αίγλη " της Ασίας και των ανθρώπων της, αλλά είχε απίστευτα φυσικά τοπία (Φιόρδ , καταρράκτες κλπ) . Κάτσε όμως να τελειώσω αυτό με το καλό και βλέπουμε !Κι εμείς ευελπιστούμε.