Λοιπόν, paper 7 day Travelcard, εγώ δεν κατάφερα να βγάλω. Σε 4 μεγάλους κεντρικούς σταθμούς πήγα και όλοι μου είπαν οτι δεν τους επιτρέπει το σύστημα (μάλιστα ο ένας μου το έδειχνε και στην οθόνη τη διαδικασία). Ίσως μόνη επιλογή να είναι smartcard και να τη φορτώσεις με 7ημερη αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία.. Έχω βγάλει 2 εισητηρια τρένου που καλύπτει ενδιάμεσα αρκετές περιοχές (για να εκμεταλλευτώ το "σπάσιμο του ταξιδιού", αν το ψάξετε θα το βρείτε) με επιστροφή στη μέρα που φεύγω κι ότι γίνει έγινε. Το θέμα είναι οτι μέχρι στιγμής, όπου έχουμε πάει, δεν έχουν ζητήσει να δουν τα εισιτήρια για 2for1. Ίσως απλά τυχεροί, θα δείξει στη πορεία.
Για underground, bus κτλ, ότι έχει προειπωθει, είτε contactless, είτε Oyster (εγώ αυτό επέλεξα για να τη φορτώσω με 7ημερη γιατί δεν ειμαι Monday-Sunday, και το daily cap δε με συμφέρει με τος διαδρομές που κάνω στάνταρ καθημερινά).
Αυτα.
Για underground, bus κτλ, ότι έχει προειπωθει, είτε contactless, είτε Oyster (εγώ αυτό επέλεξα για να τη φορτώσω με 7ημερη γιατί δεν ειμαι Monday-Sunday, και το daily cap δε με συμφέρει με τος διαδρομές που κάνω στάνταρ καθημερινά).
Αυτα.