• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Revolut

maria91

Member
Ποιο σοβαρό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σου δεσμεύει τα χρήματα σου χωρίς λόγο; Γυρνάνε χρήματα στο λογαριασμό σου απο πληρωμές που έχεις κάνει και μετά απο μέρες ξαναχρεώνονται;

Καλή είναι για να κάνω συνάλλαγμα και μετά το ταξίδι ο λογαριασμός γυρνάει πάντα στο 0. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει οτι επιθυμεί.
Αυτο ειναι θεμα του εμπορου κ οχι της καρτας!!!μπορει να γινει κ σε καρτα ελληνικης τραπεζας!!να πουμε ομως ποσες ελληνικες τραπεζες σου δινουν πισω τα λεφτα που μπορει να σου παρουν αν πεσεις θυμα απατης χωρις να πληρωσεις κατι εξτρα καθε μηνα στη τραπεζα σα προγραμμα,ενω με τη ρεβολουτ τις περισσοτερες φορες με μια αμφισβητηση στα δινουν ολα πισω...μπροστα στις δικες μας τραπεζες η ρεβολουτ ειναι αιωνες μπροστα...οχι οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει προς θεου

adiaforos

Member
Αυτο ειναι θεμα του εμπορου κ οχι της καρτας!!!μπορει να γινει κ σε καρτα ελληνικης τραπεζας!!να πουμε ομως ποσες ελληνικες τραπεζες σου δινουν πισω τα λεφτα που μπορει να σου παρουν αν πεσεις θυμα απατης χωρις να πληρωσεις κατι εξτρα καθε μηνα στη τραπεζα σα προγραμμα,ενω με τη ρεβολουτ τις περισσοτερες φορες με μια αμφισβητηση στα δινουν ολα πισω...μπροστα στις δικες μας τραπεζες η ρεβολουτ ειναι αιωνες μπροστα...οχι οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει προς θεου
Η ALPHA και η ΠΕΙΡΑΙΩΣ σου επιστρέφουν τα λεφτά με την αμφισβήτηση της συναλλαγής, από δική μου πείρα. Πιθανό να ισχύει το ίδιο και στις υπόλοιπες.
Κάνεις ότι θα έκανες στη περίπτωση που είχες καταθέσεις σε τράπεζα άλλης χώρας απο αυτή που διαμένεις. Καταθέσεις σε ξένες τράπεζες πάντα υπήρχαν και πριν ξεφυτρώσουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα τύπου Revolut.
Εμένα δεν μου αρέσει το μοντέλο των προϊόντων που προωθούν αυτές οι τράπεζες. Τον λογαριασμό τον άνοιξα το 2018 μετά που γύρισα απο το Περού (θα είχα γλυτώσει αρκετά χρήματα εκεί αν είχα Revolut) και απο τότε έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Σαν πειραματόζωο αισθάνομαι μερικές φορές με τόσες αλλαγές. Τελευταίο πείραμα οι Revpoints. Ότι έμασα έμασα. Θα τους ξοδέψω το συντομότερο και τέρμα.
Η Revolut έλαβε τραπεζική άδεια το 2021 στη Λιθουανία, αν θυμάμαι καλά, μέχρι τότε δεν ίσχυε ούτε εγγύηση καταθέσεων, ούτε έλεγχος από την ΕΚΤ. Επίσης προσπαθεί εδώ και χρόνια να λάβει άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς να τα έχει καταφέρει. Σωστά ανέφερες τη λέξη "πειραματόζωο", δεν ήξερες πού θα βγάλει η ιστορία.

maria91

Member
Η ALPHA και η ΠΕΙΡΑΙΩΣ σου επιστρέφουν τα λεφτά με την αμφισβήτηση της συναλλαγής, από δική μου πείρα. Πιθανό να ισχύει το ίδιο και στις υπόλοιπες.
Εθνικη και eurobank απο περιπτωσεις γνωστων μου ακομα περιμενουν τα λεφτα τους πισω...ειδικα στη eurobank και αμφισβητηση εκαναν κ καρτα αλλαξαν κ πιν κ τα παντα ολα κ ακομα να επιστραφουν τα λεφτα...ενω ρεβολουτ οσες φορες κανω αμφισβητηση μεσα σε 3 μερες το πολυ εχω τα λεφτα μου πισω

poised

Member

Η Revolut έλαβε τραπεζική άδεια το 2021 στη Λιθουανία, αν θυμάμαι καλά, μέχρι τότε δεν ίσχυε ούτε εγγύηση καταθέσεων, ούτε έλεγχος από την ΕΚΤ. Επίσης προσπαθεί εδώ και χρόνια να λάβει άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς να τα έχει καταφέρει. Σωστά ανέφερες τη λέξη "πειραματόζωο", δεν ήξερες πού θα βγάλει η ιστορία.
Έχει από πέρυσι τραπεζική άδεια και στο ΗΒ αλλά αυτό αφορά όσους κατοικούν εκεί και την χρησιμοποιούν.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
'Οπου νάναι και Atm θα υπάρχει και φυσικό κατάστημα να τους κράζουμε επιτόπου αν χρειαστεί :haha:

Revolut: Κέρδη $1,4 δισ. το 2024, ανοίγει υποκατάστημα στην Ελλάδα
Λογικό μου φαίνεται, αρκετοί χρηματοπιστωτικοί όμιλοι/πλατφόρμες έχουν πλέον στόχο την αγορά της Ελλάδας, δεδομένου ότι θεωρείται εξαιρετική για επενδύσεις. Δε πείθουν οι συστημικές τράπεζες.

agmi

Member
Η Revolut έλαβε τραπεζική άδεια το 2021 στη Λιθουανία...προσπαθεί εδώ και χρόνια να λάβει άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς να τα έχει καταφέρει.
Εδω λεει αλλα: https://www.revolut.com/news/revolut_receives_uk_banking_licence/

Και δω.. Revolut's New UK Banking Licence: A Game-Changer in Fintech - The Global Treasurer

Tην αδεια την πηρανε για το UK, στις ΗΠΑ δεν εχουν αδεια, και εχουν πληρη αδεια στην ΕΕ απο το 2021.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.005
Μέλη
39.716
Νεότερο μέλος
dimitrello

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom