Καλησπέρα θα ήθελα μια μικρή βοήθεια...
Για να πάρω την προσφορά 2in1 από King Cross St. Pancras που θα είναι κοντά στο ξενοδοχείο μας που να βγάλω μιας διαδρομής,εισιτηριο;Πρέπει να είναι και με επιστροφη;
Ευ,άριστη.
Καλησπέρα, μια μικρή βοήθεια γιατί έχω μπερδευτεί.
Εγώ με revolut πλήρωνα εισιτήρια για μέτρο κ λεωφορεια και ήμουν οκ.
Συγγενικό μου πρόσωπο πλήρωνε με την Ελληνική χρεωστική και φυσικά τα έξοδα προμηθειας + ισοτιμία συναλλάγματος δεν ήταν αμελητέα στο σύνολο !!
Για να κανω χρήση revolut για δυο άτομα (από ότι έχω διαβάσει εδω μέσα) θα πρέπει ο ένας να περνάει κανονικά τη revolut από το μηχάνημα για να μπει και ο δεύτερος να έχει κατεβάσει την εφαρμογή της oyster στο κινητο
του (η οποία είναι συνδεδεμένη με την ίδια revolut) και να περνάει το κινητο στην ειδοδο? Σωστά έχω καταλάβει ?
Επίσης, βλέπω ότι υπάρχουν δυο είδη καρτών τώρα η κλασική oyster (κόστος έκδοσης 7 λιρες) και η Visitor Oyster Card (κόστος έκδοσης 5 λίρες και στην στέλνουν στην Ελλαδα πριν το ταξίδι). Ξέρετε αν με κάποια από αυτές μπορώ να έχω το 2-4-1 ? ή το 2-4-1 ισχύει μαζί με εισιτήριο του rail μόνο ?
Παραπανω αναφέρθηκε ότι είχαν εισητηριο τραινου, ξέρετε αν ισχύει το 2-4-1 με το τραινο από και προς τα αεροδρόμια ?
Καλησπέρα! Θα πάμε Λονδίνο για 7 ημέρες. Δεν ενδιαφερομαστε για την προσφορά 2for1. Είναι ωστόσο προτιμότερο να αγοράσουμε επταήμερη key-smarrcard ή να χρησιμοποιούμε τις revolut και να χρεωνομαστε το daily cap? Θα μένουμε στην ζώνη 4.