Travel-Wars #2: Βιέννη vs Πράγα

TRAVEL-WAR #2: Βιέννη vs Πράγα

• Total voters
    151

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Tourist trap του αιώνα είναι....συγκρίνεται μόνο με το ηλιοβασίλεμα της Οίας, τέτοια χαζοχαρουμενιά είναι. Για τα στίφη....
Από την ταχύτητα της απάντησης σου κατάλαβα ότι ούτε που μπήκες στον κόπο να το διαβάσεις. Τι σχέση έχει ένα φυσικό φαινόμενο (ηλιοβασίλεμα) με ένα ανθρώπινο έργο για εξήγησε μας.
Που να είχαν και είσοδο για να το δεις τι θα έγραφες.
Επαναλαμβάνω μην γράφετε ό, τι να ναι γιατί εκτίθεστε.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τώρα αν σου αρέσει αυτό τί να πω

ΕΛΕΟΣ

Last edited by a moderator:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δεν ήξερα ότι με την ντιβανοκασέλα της γιαγιάς σου ασχολήθηκαν ωρολογοποιοί αρχιτέκτονες, καθηγητές μαθηματικών και ζωγράφοι.

GTS

Member
Που να είχαν και είσοδο για να το δεις τι θα έγραφες.
Αυτή η φράση μου δίνει την ευκαιρία να θίξω τις απαράδεκτες τιμές εισόδου στα διάφορα "μουσεία" της Πράγας, σε σχέση με την ποιότητά τους....μόνο γέλιο φέρνουν, αυτά είναι τα μουσεία της "σπουδαίας" Πράγας? Μια πολίχνη της πλάκας είναι.....κάστρο το Μεσαίωνα είχε το κάθε κατσικοχώρι, τι θα πει αυτό....όχι, καλύτερα να μιλήσουμε για την ευγένεια και καλοσύνη-αυθεντικότητα των ανθρώπων της τουριστικής παγίδας που λέγεται Prague...

Είπαμε για μια φορά καλή είναι, για 2η μόνο δωρεάν και με πληρωμένο και το φαγητό. Σας αφήνω να βγάλετε τα μάτια σας αγαπητοί μου, σε λίγο θα παίζει Californication στη τιβί μου, δεν ασχολούμαι άλλο με μία θλιβερή, προκάτ πολίχνη...

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
  1. Καταγγέλλω ότι ο taver τα έχει πιεί και μάλιστα ημέρα εκλογών. Δεν έχει νόημα να απαντήσω σε τίποτα.
  2. Εγώ δεν θα αισθανόμουν Κώτσος άμα τύχαινε να πιαστώ σε ήπια tourist trap επειδή πιστεύω ότι είναι στο παιχνίδι. Επιπλέον δεν θεωρώ ότι είναι παγίδα το ρολόι (μόνο την εικόνα του έχετε υπόψιν; dik-7 ενημέρωνε!!!!) και δεν έχει τύχει να πληρώσω για το σοκάκι.
  3. Μου έχει συμβεί το εντυπωσιακό (εντυπωσιακό εξ όσων ακούω), να μη μου έχουν φερθεί αγενώς στην Πράγα, πέραν μίας ιδιόρρυθμης ξεναγού την οποία και άλλαξα την ίδια στιγμή. Ούτε στη Βιέννη μου έχουν φερθεί αγενώς, για να εξηγούμαι. Είμαι πολύ μυγιάγγιχτη και απορώ πώς δεν μου συνέβη (χωρίς να αμφισβητώ τη μαρτυρία κανενός που ισχυρίζεται το αντίθετο).
  4. Ες αύριον τα σπουδαία (όχι πως περιμένω καμμία ανατροπή)!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Αυτή η φράση μου δίνει την ευκαιρία να θίξω τις απαράδεκτες τιμές εισόδου στα διάφορα "μουσεία" της Πράγας, σε σχέση με την ποιότητά τους....μόνο γέλιο φέρνουν, αυτά είναι τα μουσεία της "σπουδαίας" Πράγας? Μια πολίχνη της πλάκας είναι.....κάστρο το Μεσαίωνα είχε το κάθε κατσικοχώρι, τι θα πει αυτό....όχι, καλύτερα να μιλήσουμε για την ευγένεια και καλοσύνη-αυθεντικότητα των ανθρώπων της τουριστικής παγίδας που λέγεται Prague...

Είπαμε για μια φορά καλή είναι, για 2η μόνο δωρεάν και με πληρωμένο και το φαγητό. Σας αφήνω να βγάλετε τα μάτια σας αγαπητοί μου, σε λίγο θα παίζει Californication στη τιβί μου, δεν ασχολούμαι άλλο με μία θλιβερή, προκάτ πολίχνη...
Είδες πουθενά κανέναν να γράφει ότι η Πράγα αξίζει για τα μουσεία της.
Δεν πολυπαρακολουθείς το θέμα μου φαίνεται.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Καθήστε ήσυχα για να μην έρθει το βιεννέζικο ιππικό με τα Λιπιτσάνερ!!!
:haha::bleh:
aimg12.imageshack.us_img12_2898_dsc04589ff.th.jpg aimg26.imageshack.us_img26_9619_img9433640x425.th.jpg

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
  1. Καταγγέλλω ότι ο taver τα έχει πιεί και μάλιστα ημέρα εκλογών. Δεν έχει νόημα να απαντήσω σε τίποτα.
Κακώς ασχολήθηκα με σένα. Δεν περίμενα οτιδήποτε άλλο πλην προσβολής. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι τι σου είπα, ξαναδιάβασε τα γραφόμενα σου στην κουβέντα περί χρεωστικών, διάβασε ξανά τι έγραψα και τι μετέφερες βάζοντας μάλιστα και εισαγωγικά, ζήτα και 2 φορές συγνώμη, τόσο για εκείνο όσο και για το παραπάνω, και μετά τα ξαναλέμε.
Κάποιες χαριτωμενιές όπως την παραπάνω μπορεί να τις επιτρέπουμε σε κάποιους, και όχι σε κάποιους άλλους. Εσύ ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Last edited by a moderator:

Dafni

Member
το να απαξιώνει κανείς τα μνημεία ,την ιστορία και την τέχνη ενός τόπου το βρίσκω τουλάχιστον αθέμιτο ......τι είναι δηλαδή η τέχνη και η ιστορία?πατάτες να τις ζυγίσουμε με το κιλό,να δούμε ποιός έχει τις περισσότερες ή πορελάνες να δούμε ποιά είναι η καλύτερη?
ψηφίζοντας δείχνουμε την προτιμησή μας περισσότερο βάση του τι μας "πάει",ποιάς πόλης ο αέρας,η κουλτούρα,η αισθητική, μας πάει καλύτερα...Αυτό δε σημαίνει ότι ακυρώνεται η άλλη...Οσο για τουριστ τραπ ,τουρίστες (και όχι ταξιδευτές) νομίζω ότι είναι πιά ένα κλισέ που....παραφορέθηκε...Εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι είμαι τουρίστας όταν επισκέπτομαι αξιοθέατα οπου συρρέουν χιλιάδες άλλοι σαν και μένα από όλο τον κόσμο,όταν μαθαίνω ποιό είναι το παραδοσιακό φαγητό ενός τόπου ψάχνω ποιό εστιατόριο έχουν να μου προτείνουν καποιοι άλλοι που έχουν πάει πριν από μενα,όταν μπαίνω στα μαγαζιά για να αγοράσω είτε ένα φτηνό σουβενίρ είτε ένα επωνυμο ρούχο.Είμαι ταξιδευτής όταν η ψυχή μου μαγεύέται,όταν βγαίνει από την εγωιστική της εσωστρέφεια και ατενίζει ότι βρίσκεται γύρω της με γαλήνη και χαρα,όταν νιώθει ότι έρχεται πιο κοντά με τους ανθρωπους ακόμα και όταν δεν τους γνωρίζει......Και αυτά δεν σημαίνει ότι δεν μπορουν να συνυπάρχουν.....

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ντιβανοκασέλα της προ-γιαγιάς μου...δε σημαίνει ότι αξίζει κάτι σπουδαίο όμως.
σε παρακαλώ μην το γράψεις τώρα αυτό...
θα ανοίξομε καινούριο thread με τιτλο οι ντιβανοκασέλες της γιαγιάς μου!:rolleyes:

Traveller

Member
σε παρακαλώ μην το γράψεις τώρα αυτό...
θα ανοίξομε καινούριο thread με τιτλο οι ντιβανοκασέλες της γιαγιάς μου!:rolleyes:
Renata μου είσαι μακράν η κορυφαία spamer του forum... εύγε σου!!! Προσπάθησε όμως να το κάνεις με λίγο καλύτερο στυλ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.389
Νεότερο μέλος
etspoetry

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom