Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Δε γίνεται διαφορετικά, άλλωστε. Η γνώμη μας διαμορφώνεται με βάση προσωπικά βιώματα.
Ditto
Ditto
και γιατι είχαν πρόβλημα ....κυκλοφορούσαν με την ιστοσελίδαΕχω 3 παιδια ολα Πανιωνιοι,γυρισαν με την ομαδα σχεδον ολη την Ευρωπη και μονο στη Βιεννη ειχαν σοβαρο προβλημα,γιατι στην ιστοσελιδα των οργανωμενων υπηρχε αναφορα στον Τσε.Κινδυνεψαν μικρα παιδια και ατομα *τριτης ηλικιας*
Να αλλάξεις τώρα την ψήφο σου γιατί δεν είσαι αντικειμενική... να ψηφίσεις Βιέννη γιατί όπως είδες και από τις φωτό είναι πιό ωραία από την σιχαμένη την Πράγα... α και πάψε επιτέλους να διαβάζεις παραμύθια... μεγάλωσες...
Καλά τώρα εσύ γιατί ασκείς ψυχολογική βία στους ψηφοφόρους της Πράγας. Τόσο πολύ σε πείραξε που η Πράγα έχει καλύτερο ποσοστό από την Αιώνια Πόλη;
Τα μάγια τελικά λυθήκανε ή ακόμα μαγεμένη είσαι?αφού πιστεύεις ότι δεν είμαι αντικειμενική θα στο θέσω αλλιώς.. πριν λοιπόν πάω στην πράγα είχα δει φωτο και απο την πράγα και από την βιέννη, είχα λοιπόν που λες μαγευτεί από την ομορφιά της πράγας γι' αυτό και προτίμησα να ταξιδέψω εκεί
όσο για τα παραμύθια.. κάθε ταξίδι μπορούμε να το κανουμε
να μοιάζει παραμυθένιο και να το διηγούμαστε σαν τέτοιο!! εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω!
Τα μάγια τελικά λυθήκανε ή ακόμα μαγεμένη είσαι?[/quote
μαγεμένη θα 'μαι πάντα!
αναφερθηκα ειδικα για την νοοτροπια η τα φασιστοειδη υπολοιπα,οχι για κατι που δεν γνωριζω.και γιατι είχαν πρόβλημα ....κυκλοφορούσαν με την ιστοσελίδα
των οργανωμενων στα χερια !!!!
δηλαδή αν μου κλέψει καποιος το πορτοφόλι στην πράγα πχ θα φταίει η πόλη η θα είναι ασχημη η πόλη εξαιτίας αυτου του γεγονότος