Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
να πώς ψήνουν το κρέας...όπως αρέσει και του taver: ωμό...με αυγό ωμό..μπλιαχχχδεντο έχω γνωρίσει ακόμα γευστικά όπως πρέπει.
να πώς ψήνουν το κρέας...όπως αρέσει και του taver: ωμό...με αυγό ωμό..μπλιαχχχδεντο έχω γνωρίσει ακόμα γευστικά όπως πρέπει.
το ξέρω ρε, αφού δεν έχετε ποτάμι, ή είναι άγνωστο, με το βαρδάρη θα σε ξεπλύνω.
ο βαρδάρης είναι άνεμος ρε
εχουμε Θερμαικό ρε.το ξέρω ρε, αφού δεν έχετε ποτάμι, ή είναι άγνωστο, με το βαρδάρη θα σε ξεπλύνω.
τιμή μου. δεν έχει εξάλλου καμμία σχέση με το βούρκο σας (του παρισιού εννοώ). μπορείς μόνο να το κάνεις από την αγαπημένη μου ponte Cavour?εχουμε Θερμαικό ρε.
Εγώ θα σε ξεπλύνω με τον Τίβερη.
Ναι καλέ μου, καμιά σχέση. Τέτοια καταπράσινα νερά πρώτη φορά είδα κι εγώ.τιμή μου. δεν έχει εξάλλου καμμία σχέση με το βούρκο σας (του παρισιού εννοώ). μπορείς μόνο να το κάνεις από την αγαπημένη μου ponte Cavour?
ακόμα και στο παιχνίδι πρέπει να εκφραστείς με πολύπλοκο τρόπο?Η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν εκτιμώ το Γαλλικό πνεύμα,την ιστορία που κουβαλάει πάνω της η Ρώμη λίγες πόλεις στον κόσμο μπορούν να την αντικρούσουν.
Ξέρω,δίνω τροφή στον Samion με κάτι τέτοια,αλλά κάποιες αλήθειες είναι παγκόσμιες.
φυσικά mia cara. αφού το νερό ως γνωστόν δεν έχει χρώμα, παιρνει χρωμα από τις αντανακλάσεις. ούτε και το νερό στις λίμνες του alliaks έχει σμαραγδί χρώμα. από αντανακλάσεις το παίρνουν. και στη Ρώμη έχει το πράσινο από το καταπράσινο περιβάλλον, όχι το μολυβί άλλων πόλεων.Ναι καλέ μου, καμιά σχέση. Τέτοια καταπράσινα νερά πρώτη φορά είδα κι εγώ.
Απ' το να διαβάζω τον "ηλεκτρονικό" Ιταλό Λιακό, προτιμώ τον αυθεντικό που δίνει και βιβλία κανονικά που γεμίζουν τη βιβλιοθήκη (και τα κάνω και δώρο άμα λάχει σε όσους πραγματικά θέλουν να δουν το φως το αληθινό)!ε ναι, πρέπει να ανοίγεις τα λινκ που βάζω. και να διαβάσεις κιόλας..βαρετό το ξέρω. είμαστε προθυμοι να βοηθήσουμε πάντως