Και πολύ καλά κάνεις Samion..Ως άνθρωπος της αυλής σου, θα κάνω τ αδύνατα δυνατά,ν αποκαλύψω όλες τις δολοπλοκίες και ν αναδείξω τα σημεία που σαφώς υπερτερεί η πόλη μας...σε λίγες μέρες θά έρθει από την Αιώνια το βαρύ πυροβολικό, η sapienza, με φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη χριστουγεννιάτικη Αιώνια που θα τρίβετε τα ματια σας. και από την αποστολη στο ψαροσουπομάγαζο. ήδη εντοπίστηκε η περιοχή, σε λίγες ώρες θα έχει εντοπιστεί και ο δρόμος, θα φωτογραφηθεί από τη sapienza που θα αποκαλύψει την υφαινόμενη δολοπλοκία εναντίον του ρωμαικού φαγητού.
sapienza (τσιράκι μου για μερικούς, capo Cupola για μας) στηριζόμαστε πάνω σου!
το ύποπτο ψαροσουπομάγαζο εντοπίστηκε. βρίσκεται στην περιοχή του Βατικανού (riva αριστερά δηλ). σε λίγες ώρες θα έχεις κ την ακριβή διεύθυνση...Παρακαλείται όποιος γνωρίζει μαγαζί που φτιάχνει καλή μπουγιαμπέσα,να στείλει σχετικές πληροφορίες.. Ευχαριστώ!
Γιατί προφανώς στο παριζιάνικο carusel π ανέβηκες τελευταία φορά είχαν και ντελάλη!!!Γιατι μου θυμιζει 10 κρικοι ενα ταληρο?
Θα μιλήσει η Ρώμη για carrousel? Μα ειδικά τα Χριστούγεννα, το Παρίσι είναι γεμάτο, και μάλιστα με κάποια από τα αυθεντικότερα παραδοσιακά Carrousel που σώζονται ακόμα. Τουλάχιστον 20 είναι στημένα κάθε χρόνο, σε όλες τις μεγάλες πλατείες στο κέντρο του Παρισιού (πέρυσι είχε π.χ. σε Hotel de Ville, Odeon, Madeleine, Concorde, Trocadero, και σε πολλά ακόμη σημεία στο κέντρο).Και πολύ καλά κάνεις Samion..Ως άνθρωπος της αυλής σου, θα κάνω τ αδύνατα δυνατά,ν αποκαλύψω όλες τις δολοπλοκίες και ν αναδείξω τα σημεία που σαφώς υπερτερεί η πόλη μας...
Παραθέτω φωτο μου απ τα περασμένα Χριστούγεννα στην Αιώνια!!!
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει μαγαζί που φτιάχνει καλή μπουγιαμπέσα,να στείλει σχετικές πληροφορίες.. Ευχαριστώ!
Όχι ψήφισα Ρώμη γιατί μόνο αυτή έχω επισκεφτεί, απλά δε θυμόμουνα αν είχα επιλέξει Παρίσι την τελευταία στιγμή.Γιατί, μετάνιωσες που ψήφισες Ρώμη?
Έπεσες στη μπλόφα μου φίλτατε...Φυσικά και το λούνα παρκ σας θα ήταν γεμάτο,δεν αμφέβαλε κανείς άλλωστε!!!Θα μιλήσει η Ρώμη για carrousel? Μα ειδικά τα Χριστούγεννα, το Παρίσι είναι γεμάτο, και μάλιστα με κάποια από τα αυθεντικότερα παραδοσιακά Carrousel που σώζονται ακόμα. Τουλάχιστον 20 είναι στημένα κάθε χρόνο, σε όλες τις μεγάλες πλατείες στο κέντρο του Παρισιού (πέρυσι είχε π.χ. σε Hotel de Ville, Odeon, Madeleine, Concorde, Trocadero, και σε πολλά ακόμη σημεία στο κέντρο).
Αλλά και όλο το χρόνο, όχι μόνο τα Χριστούγεννα, το Παρίσι έχει μπόλικα carrousel σε κεντρικά σημεία...
Μπουγιαμπέσα? Έχω ένα καλό και (χμ...) φτηνό στη Μασσαλία, ενδιαφέρεσαι?
να διαβάζεις περισσότερο Βικυ για να μην εκτίθεσαι όπως με το παντεσπάνι..Θα μιλήσει η Ρώμη για carrousel?
να διαβάζεις περισσότερο Βικυ για να μην εκτίθεσαι όπως με το παντεσπάνι..
τι κάνει στη χώρα που το ανέπτυξε?...Οτι και να τους λες δεν καταλαβαίνουν ..
Πάμε να χτυπήσουμε μια πίτα γύρο στην Αιώνια να γκουστάρουμε!!!(δε θέλω σχόλια για την προφορά μου..)
Κι επειδή εμείς είμαστε ακομπλεξάριστοι σας αφιερώνουμε κι ένα τραγουδάκι για τη σκοτεινή και επικίνδυνη πλευρά της Ρώμης!έχει όλα τα σύγχρονα προβλήματα των μεγαλουπόλεων όπως φοβερό κυκλοφοριακό, εγκληματικότητα, περιθωριακούς τύπους τα βράδια σε κάποιες γειτονιές, κλεφτρόνια κτλ. Δεν είναι όμως ένα φτιασιδωμένο σκηνικό που έχει στηθεί προς τιμήν των μαζών των τουριστών, αλλά είναι η πραγματική όψη μιας πόλης που έχει διατηρήσει το χαρακτήρα της αιώνες τώρα..