Traveller
Member
Έλα βρε συ που θα πηγαίνεις για παγωτό στο Cafe de la Paix... τα μεγάλα μπουλεβάρτα έχουν χάσει την λάμψη τους καμιά εκατοστή χρόνια τώρα...
τα χες προλαβει στις δοξες τους ε?Έλα βρε συ που θα πηγαίνεις για παγωτό στο Cafe de la Paix... τα μεγάλα μπουλεβάρτα έχουν χάσει την λάμψη τους καμιά εκατοστή χρόνια τώρα...
το ξερω καλα το Παρισακι μην μου χαλιεσαι και οπως θα δεις και παραπανω το εχω και σε μεγαλη εκτιμηση ... ουτε πλακιτσα δεν σηκωνεις οφουυυΕσύ τώρα έχεις ορεξούλα? Άνοιξε κανένα βιβλιαράκι να διαβάσεις για το Παρίσι και μετά πουλάς πνεύμα...
Οι Grands Boulevards μπορεί να έχουν χάσει τη λάψη τους, το Cafe de la paix όμως όχι.... Μπορεί πλέον να βγάζει μια αίσθηση παλαιών μεγαλείων, αλλά ακόμη κι αυτή είναι ευχάριστη...Έλα βρε συ που θα πηγαίνεις για παγωτό στο Cafe de la Paix... τα μεγάλα μπουλεβάρτα έχουν χάσει την λάμψη τους καμιά εκατοστή χρόνια τώρα...
Ειναι τοσο γεματο απο τουριστες, που οταν ζητησα να με σερβιρουν το αγαπημενο μου fillet tartar, ο σερβιτορος θεωρησε υποχρεωση του να μου διευκρινησει οτι προκειται για πιατο με ωμο κυμα. Οταν τον κοιταξα αυστηρα, θεωρησε υποχρεωση του να μου διευκρινησει: "...μα με τοσους τουριστες εδω μεσα, δε μπορειτε να φανταστειτε ποσες παρεξηγησεις εχουν γινει πανω σε αυτο το θεμα!..."... το Cafe de la Paix είναι πλέον γεμάτο από Γιαπωνέζους και Αμερικανούς τουρίστες... και πανάκριβο και τουριστικότατο... το μόνο που ακόμη γοητεύει είναι ο εσωτερικός διάκοσμος και η περατζάδα που απολαμβάνεις από τα τραπέζια του... περασμένα μεγαλεία...
Ε, και το Λούβρο είναι γεμάτο τουρίστες... και δε συζητάω καν για το Deux Magots ή για τα υπερ-διάσημα καφέ της Βιέννης... Αν ήταν να μας ενοχλούν οι τουρίστες, δε θα πηγαίναμε ποτέ πουθενά!. Είναι πάραυτα ένα από τα ομορφότερα καφέ στο Παρίσι, και σε εξαιρετικό σημείο! (οκ, το φαγητό του δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ποτέ, αλλά εμπιστεύομαι την Έρση...)Μέγιστε σοβαρέψου... το Cafe de la Paix είναι πλέον γεμάτο από Γιαπωνέζους και Αμερικανούς τουρίστες... και πανάκριβο και τουριστικότατο... το μόνο που ακόμη γοητεύει είναι ο εσωτερικός διάκοσμος και η περατζάδα που απολαμβάνεις από τα τραπέζια του... περασμένα μεγαλεία...
Ξέχασες το αυγό (ωμό βέβαια) τοποθετημένο κορυφή του βουνού απο κυμά, κάτι σαν ηφαίστειο ......Πολύ ωραίο και πολύ διαστροφικό...Μπιντόκ αλα ρουσ που δεν μπήκε στο φούρνο....Θα προτεινα περισσοτερο απο τους ωμους κιμαδες που εχω διαστροφη μα τρωω, το περιφημο filet-sauce Cafe de Paris.
Τουλαχιστον να το δοκιμασουμε στην φωλια του!