hydronetta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- όπου δεν έχω πάει
Κι εγώ μαζί σου Γιώργο. Ρώμη με καπουτσίνο του 1? δίπλα στο Πάνθεον (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα), ή υπέροχο gelato στο δρόμο για τον Αγ.Πέτρο
κατ'εσέ..γιατι η βόλτα που ειπες στη Ρώμη γίνεται με τα πόδια και προσθέτεις και τη βόλτα δίπλα στον Τίβερη που παρέλειψες αλλά και σε τόσα άλλα μέρη που εύκολα βλέπεις στην καρδιά της πόλης. όλο το κέντρο εξάλλου είναι ένα ανοικτό μουσείο που το βράδυ έχει απερίγραπτο ρομαντισμό. μας λες πώς θα κάνεις τη βόλτα σου στο Παρίσι στα μέρη που είπες? με τα πόδια? και πόσες ώρες θα χρειαστείς? μη συγκρίνεις ένα κόσμημα, τη Ρώμη, με ένα πρησμένο τέρας που φοράει κοσμήματα..Κατ'εμε δεν τιθεται ερωτημα... Το Παρισι είναι μακράν η πιο ρομαντική πολη... Αυτή η βόλτα "παρα θιν'αλος" του Σηκουανα, οπως και οι βολτες στην Place Vendome, τη Rue Rivoli και τη Μονμαρτη δεν αντικαθιστανται επ'ουδενι με Κολοσσεο και Fontana di Trevi...
περί ορεξεως αυτο εννοειται...εδώ όμως είναι war και απαντάμε καταλληλα. ουδεμία προκληση μένει αναπάντητη..χεχε.. περι ορεξεως... απλως προτιμω να πηγαινω 1 φορα τα 2 χρονια για μια ζεστη σοκολατα στο cafe de la paix μπροστά από την Οπερα παρα για παγωτο διπλα στο Pantheon...