coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
Εχω μονο να προσθεσω πως κατα τη γνωμη μου η καθε πολη εχει τη δικη της δυναμικη και αυρα.Σε πολυ κοσμο δεν αρεσει το Παρισι,ολο αυτο το ρομαντικο και καθωσπρεπει τους χαλαει.
Αλλοι παλι δεν αντεχουν τη βαβουρα,το χαος και τη βρωμα της Ρωμης.
Για μενα Παρισι ειναι μια βολτα στις αποβαθρες,κρουασσαν απο το φουρνο,μια ζεστη σοκολατα απο το Μαιζον ντε σοκολα,μπαγκεττα και τυρι μεσημερι στους κηπους του Λουξεμβουργου,προσκυνημα στον Τζιμ Μορισσον στο Περ Λασσαιζ,ατελειτο χαζεμα στην αριστερη οχθη,αντρες με υπεροχα φουλαρια,κοπελλιες με ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ,επιτελους,
και τις κουκλες Γαλλιδες γιαγιες με ασσορτι τσαντουλα και παπουτσακι και βεβαια κατακοκκινο κραγιον.
Το Παρισι μου λειπει ακομα και οταν ειμαι εκει.
Η Ρωμη ειναι αλλο πραμα,μου αρεσει ,ομως δε με τρελλαινει κι ολας.
Αλλοι παλι δεν αντεχουν τη βαβουρα,το χαος και τη βρωμα της Ρωμης.
Για μενα Παρισι ειναι μια βολτα στις αποβαθρες,κρουασσαν απο το φουρνο,μια ζεστη σοκολατα απο το Μαιζον ντε σοκολα,μπαγκεττα και τυρι μεσημερι στους κηπους του Λουξεμβουργου,προσκυνημα στον Τζιμ Μορισσον στο Περ Λασσαιζ,ατελειτο χαζεμα στην αριστερη οχθη,αντρες με υπεροχα φουλαρια,κοπελλιες με ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ,επιτελους,
και τις κουκλες Γαλλιδες γιαγιες με ασσορτι τσαντουλα και παπουτσακι και βεβαια κατακοκκινο κραγιον.
Το Παρισι μου λειπει ακομα και οταν ειμαι εκει.
Η Ρωμη ειναι αλλο πραμα,μου αρεσει ,ομως δε με τρελλαινει κι ολας.