Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
ά όχι, εγώ δεν πειράχτηκα καθόλου. wars είναι εδώ δεν είναι οποιοδήποτε θέμα..Καλά, εγώ δεν είμαι αντικειμενική γιατί λατρεύω τη Ρώμη, αλλά για το θέμα της καθαριότητας ας πούμε ότι "πειράχτηκα". Χιλιάδες άτομα αράζουν σε κάθε πλατεία, παγκάκι, σκαλί, συντριβάνι, πάρκο, πεζούλι και τρώνε παγωτά, πίτσες, κορνέτι, πίνουν μπίρες, κρασιά, καπνίζουν.
Πρώτον, όλοι αυτοί πώς κάθονται κάτω και δε σιχαίνονται;
Δεύτερον, και όλοι αυτοί να πετάξουν κάτω τα σκουπίδια τους το πρωί δε θα τα δεις. Εκτός αν άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα σε ένα χρόνο, τι να πω...
για την καθαριότητα έχουμε ξαναμιλήσει. κ σε κάποιον άλλο φάνηκε βρώμικη. όχι και οσμή ουρητηρίων όμως..
η Ρώμη για τον τουρισμό που υποδέχεται ΔΕΝ είναι βρώμικη. επαναλαμβάνω ότι αν πας στη Φοντάνα πρωί με 4000 τουρίστες σε 500 τετραγωνικά, ε θα σου φανεί βρώμικη. το ίδιο και το Κάμπο τις βραδυνές ώρες. όπως είπες το πρωί είναι όλα πεντακάθαρα. όποιος θέλει να αποφύγει τα στίφη των τουριστών να την επισκεφθεί χειμώνα. καλύτερες τιμές και καθόλου ουρές.
η Ρώμη δεν είναι μία μεγαλούπολη των 12 εκατομμυρίων. στο κέντρο της, πολύ μικρότερο από άλλων πρωτευουσών συνωστίζονται 20 εκατ. τουρίστες το χρόνο. όποιος θέλει άπλα δεν του κάνει η Ρώμη τέλος. πάει Παρίσι. ακόμα καλύτερα Μαιάμι.