ΕΡΣΗ
Member
Πολυ κριμα! Και τι δε θα εδινα για καποια απο τις δικες σου ατακες...Φράγκο δεν δίνω για την κοντρα Ρώμης - Παρισιού
http://www.louisefeuillere.com/sur_mesure.html
Πολυ κριμα! Και τι δε θα εδινα για καποια απο τις δικες σου ατακες...Φράγκο δεν δίνω για την κοντρα Ρώμης - Παρισιού
Εσενα σε οινοποιεια στην Τοσκανη σε ειδαμε να τριγυρνας το καλοκαιρι....................τερατουργήματα τύπου Άιφελ-Ντεφάνς
το διαβάσαμε κια αυτό από τον σάμιον....!!!!!! πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις σου βρε τα κιάντι εσοδείας 2003 είναι χάλια μη τα πίνεις ακου εκεί τερατούργημα ο eiffel που τον βλέπω και ανατριχιάζω...
εγώ αγαπητή έχω γράψει κατ' επανάληψη ότι η Ιταλία είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου και το παρίσι η ομορφότερη πόλη του κόσμου οπότε ήμουν ξεκάθαρος...Εσενα σε οινοποιεια στην Τοσκανη σε ειδαμε να τριγυρνας το καλοκαιρι....................
Κυρία, με όλο το σεβασμό, ακόμη και εσείς, φανατική λάτρης του Παρισιού, είμαι βέβαιος ότι σε κάθε ένα filet tartare που έχετε γευθεί, σας αντιστοιχούν πολλαπλάσιες fiorentine.Οι σωστοι γευσιγνωστες εκτιμουν το filet tartare: Οι υπολοιποι τρωνε τις μακαροναδες τους και νομιζουν οτι κατι γινεται...
Ασε τα κοσμητικα επιθετα και απαντα ξεκαθαρα....εγώ αγαπητή έχω γράψει κατ' επανάληψη ότι η Ιταλία είναι η ομορφότερη χώρα του κόσμου και το παρίσι η ομορφότερη πόλη του κόσμου οπότε ήμουν ξεκάθαρος...
στο παρίσι γιατί έχει καταπληκτικά λευκά και αυτά είναι τα αγαπημένα μου στην τοσκάνη από λευκά τζίφος....Ασε τα κοσμητικα επιθετα και απαντα ξεκαθαρα....
Σε ποιο απο τα 2 μερη εκανες το καλυτερο κεφαλι??? η πιο κοσμια, την καλυτερη κρασοκατανυξη??
Καλοχωνευτο...... αλλά τρώμε fiorentina
...καλά, οι ατάκες είναι απίστευτες !Καλοχωνευτο...
Κυρία έχετε υπ' όψιν σας ότι οι βουλευτές μας δεν αμοίβονται αλλά "αποζημιώνονται" μηνιαίως για τα "έξοδά" τους???. Ο κόπος τους, μας προσφέρεται ...δωρεάν.Ασυγκρατητο ναι, αυτο ομως εννοειται οτι δεν ειναι προσον. Ασε πρεπει να πληρωνει για να εχει... απ' οτι φαινεται τσαμπα καμια...
Νομιζω οτι στο μεσο ανδρικο κοινο πιο ζηλευτος ειναι ο Σαρκοζι με την ομορφη Καρλα του... η οποια ιταλικης καταγωγης Καρλα κατι ξερει και προτιμα γαλλους....
Καλα ας τον αφησουμε αυτον τον θλιβερο ξεπουπουλιασμενο που ακομη και η γυναικα του τον βαρεθηκε...Κυρία έχετε υπ' όψιν σας ότι οι βουλευτές μας δεν αμοίβονται αλλά "αποζημιώνονται" μηνιαίως για τα "έξοδά" τους???. Ο κόπος τους, μας προσφέρεται ...δωρεάν.
Έτσι και ο περί ου ο λόγος. Δεν "πληρώνει", δεν αγοράζει. Αποζημιώνει όσες "θαυμάστριές" του κάνουν "έξοδα" για χάρη του (τραίνο,ταξί,τσιγάρα κλπ).
Εχω να κανω δυο παρατηρησεις: Η φοβερη ιταλικη κουζινα εγγειται στο ψησιμο στη σχαρα ενος κομματιου κρεατος δεν αντιλεγω εξαιρετικης ποιοτητος;