Traveller
Member
Μωρέ μακάρι να έκανε μόνο 35€ ένα Brunello καλής χρονιάς... δυστυχώς ένα πραγματικά καλό Brunello μιας καλής χρονιάς πετάει σε τριψήφια νούμερα...Πιες ένα Brunello να δεις το φως σου. Αν σου πέφτει ακριβό (30-35 ευρώ καλής χρονιάς), ένα Rosso di Montalcino είναι επίσης εκπληκτικό.
Επιγραμματικά...
Δεν εννοείται καθόλου πως το Λονδίνο έχει πολύ χειρότερο φαγητό από το Παρίσι... προσωπική μου γνώμη είναι πως ναι, έχει χειρότερο φαγητό, αλλά εκεί που τρως μέχρι 50€... αν διαθέσεις χρήματα στο Λονδίνο τρως εξίσου καλά όπως και στο Παρίσι...
Ε πες το ρε πουλάκι τόσες μέρες, ένα ένα μας τα λες... το ρεπορτάζ του Γάλλου Ευαγγελάτου λοιπόν αφορούσε κυρίως τουριστικά εστιατόρια και αλυσίδες... αυτό που έλεγα εγώ δηλαδή και μάλιαζε η γλώσσα μου... μακριά από αλυσίδες και tourist traps... ας το κάνω λιανά λοιπόν για να το καταλάβουν όλοι... είναι σα να έρθει ένας τουρίστας και να φάει στα Goody's ή στα εστιατόρια στην Πλάκα και στου Ψυρρή και μετά να έχει παράπονο για την ποιότητα του φαγητού του... τα εστιατόρια θα του φταίνε ή το κεφάλι του, που κάθισε όπου βρήκε, χωρίς να έχει κάνει ούτε μια μικρή έρευνα αγοράς...