SkullFlower
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona- Perpignan
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
Α)Χαλιέμαι μονό που βλέπω ένα μποτάκι να πετάει αρλουμπές, να του δίνουν σοβαρές απαντήσεις και αυτό με τη σειρά του να προσπαθεί να στηρίξει με γελοίο τρόπο τα αστήρικτα.Φίλε μου, μην χαλιέσαι! Εύχομαι:
Α) Να μη σε λυτρώσει ποτέ καμία Ryanair!
Β) Να πληρώνεις χρυσό κάθε εισιτήριο και να "φτιάχνεσαι" με το πολυτελές σέρβις των ελληνικών εταιριών!
Εγώ για να πάω από Ρόδο προς Αθήνα θέλω με ΟΑ/Α3 τουλάχιστον 140-150 ευρώ (><) ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Εσύ όμως για να πας από Αθήνα, όπου μάλλον κατοικείς, προς το εξωτερικό έχεις ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ είτε με ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ (π.χ. easyjet) είτε ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ! Κατάλαβες γιατί επιμένω;;;
Β)Από το καλοκαίρι έχω κάτι λιγότερο από 20 πτήσεις με τις 6 από αυτές (3 πήγανε-έλα) εξωτερικό.Σε κανένα πήγαινα έλα δεν έδωσα πάνω από 130 ευρώ. Χρύσα εισιτήρια είδες?
Κατοικώ μόνιμα στα Χανιά. Το Χανιά -Αθηνά - Χανιά το κάνω στη χειρότερη περίπτωση μία φορά το μήνα και ΠΟΤΕ δεν έχω δώσει 140-150 ευρώ. Τις περισσότερες φορές δίνω γύρω στο 80αρί, μετρημένες στα δάκτυλα τους ενός χεριού παραπάνω. Οι λύσεις και οι επιλογές υπάρχουν (βλέπε προσφορές) αλλά μέχρι και όταν σου δίνει η nera_gr λύση της τελευταίας στιγμής, δεν τη δέχεσαι με την δικαιολογία ότι δεν πετάς με την ολυμπιακή.
Δουλεύεις και σε ταξιδιωτικό γραφείο και δεν μπορείς να βρεις ένα ρημάδι φθηνό ναύλο να κλείσεις για την πάρτη σου. Καλά κάνω και δεν πατάω στα γραφεία σας.