Άνδρος Πάσχα στην Άνδρο!

mpempa91

Member
Καλησπέρα! Φέτος σκέφτηκα να κάνουμε κάτι διαφορετικό απο το κλασσικο οικογενειακό Πάσχα και έκλεισα για την Άνδρο απο Μ.Παρασκευή ως Δευτέρα του Πάσχα.
Οτι προτάσεις έχετε σε αξιοθέατα, φαγητό, έξοδο και έθιμα του Πάσχα είναι ευπρόσδεκτα. Θα μ'ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχουν εστιατόρια που σερβίρουν μαγειρίτσα μετά (ή και πριν στην ανάγκη) την Ανάσταση και εστιατόρια που μπορούμε να φάμε την Κυριακή του Πάσχα.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!😊

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα! Φέτος σκέφτηκα να κάνουμε κάτι διαφορετικό απο το κλασσικο οικογενειακό Πάσχα και έκλεισα για την Άνδρο απο Μ.Παρασκευή ως Δευτέρα του Πάσχα.
Οτι προτάσεις έχετε σε αξιοθέατα, φαγητό, έξοδο και έθιμα του Πάσχα είναι ευπρόσδεκτα. Θα μ'ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχουν εστιατόρια που σερβίρουν μαγειρίτσα μετά (ή και πριν στην ανάγκη) την Ανάσταση και εστιατόρια που μπορούμε να φάμε την Κυριακή του Πάσχα.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!😊
Έχω κάνει Πάσχα στο νησί, προ δεκαετίας βέβαια και δε ξέρω τι έχει αλλάξει από τότε. Βεβαίως και υπάρχουν εστιατόρια και μετά την ανάσταση (σίγουρα στη Χώρα) και την Κυριακή του παραέξω, καθώς σαν μεγάλο νησί με εγγύτητα στην Αττική φιλοξενεί πολύ κόσμο.
Ρίξε μια ματιά αν θέλεις στην ιστορία μου και καλό κουράγιο με τις κροτίδες, αυτό μόνο. 😁

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.932
Μέλη
39.646
Νεότερο μέλος
Xanthos08

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom