Traveller
Member
peter75rhodes καλό μου χαλάρωσε... γράφεις συνεχώς ανακρίβειες οι οποίες όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες όσο κι αν αυτό σε στεναχωρεί... όρθιοι σε αεροπλάνα ούτε υπάρχουν ούτε στο εγγύς μέλλον πρόκειται να υπάρξουν... επιχορηγήσεις παράνομες για τα άγονα δεν παίρνει καμιά ΟΑ, έχει γίνει διαγωνισμός νόμιμος, μονοπώλια στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, μπορεί όποιος έχει λεφτά και γουστάρει να πετάξει για όπου θέλει εκτός από τις άγονες, προσφορές δόξα τον Θεό η Α3 βγάζει και όλοι αγοράζουμε τότε εισιτήρια... προς τι όλη αυτή η υστερία δεν καταλαβαίνω...εδώ και μέρες έχεις βαλθεί να μας δείξεις ότι η FR είναι η καλύτερη εταιρία στον κόσμο και όποιος δεν πάει με τα νερά σου ή είναι ξερόλας ή βαλτός του Βγενόπουλου ή έχει κουμπάρα στην Α3... το συγκεκριμένο θέμα ρε αδελφέ δεν το ξέρεις και δεν είναι κακό... κι εγώ πάρα πολλά θέματα δεν τα ξέρω και βγάζω τον σκασμό για να μην γίνομαι γελοίος... διάβαζε λοιπόν, ρώτα, μάθε, έχε την άποψη σου αλλά σταμάτα αυτό το βιολί με όλες αυτές τις μπουρδολογίες που μας αραδιάζεις... και ανακρίβειες λες και μπερδεύεις κόσμο και γίνεσαι γραφικός...