afroditi
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου
κωνσταντινούπολη... μία πόλη χίλιες εικόνες...
Η ερωτηση, ετσι τουλαχιστον οπως τιθεται στα travelwars, εκτος αν εχω καταλαβει κατι λαθος, δεν ειναι σε ποια απο τις υποψηφιες πολεις επιθυμεις να μεινεις, αλλα απλως ποια πολη σου αρεσει.Όταν βρίσκομαι να διαλέξω ανάμεσα σε τρεις πόλεις το πρώτο πράγμα που ρωτάω τον εαυτό μου είναι σε ποιά θα μπορούσα να μείνω...
και πάνω απόλα είναι η πόλη μου... να την προδώσω για την Ν.Υ το Λονδίνο, το Παρίσι ή την Ρώμη το καταλαβαίνω για την Κωνσταντινούπολη όμως δεν θα της κάνω την χάρη...
Μοιραία λοιπόν η ψήφος μου πάει στην Αθήνα...
Eμένα όχι απλώς μου αρέσει η Πόλη, αλλά και θα ζούσα εκεί πολύ ευχαρίστως. Φυσικά και την ψήφισα.Η ερωτηση, ετσι τουλαχιστον οπως τιθεται στα travelwars, εκτος αν εχω καταλαβει κατι λαθος, δεν ειναι σε ποια απο τις υποψηφιες πολεις επιθυμεις να μεινεις, αλλα απλως ποια πολη σου αρεσει.
Να του συστηνες παντως και το αρχαιολογικο μουσειο της Κωνσταντινουπολης. Δε θα εχανε τον χρονο του.Πάντως αν ένας φίλος Ισπανός π.χ με ρωτούσε πού να περάσει ένα τριήμερο, μάλλον θα του πρότεινα την Αθήνα, λόγω της μοναδικότητας της αρχαιολογίας της.