kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
:roll::roll:τι εννοείς??Μια παρατηρηση: Μιλαμε για τρεις πολεις σε δυο ηπειρους...
:roll::roll:τι εννοείς??Μια παρατηρηση: Μιλαμε για τρεις πολεις σε δυο ηπειρους...
Ψηφισα λοιπον. Οριστε και η τεκμηριωση: Κωνσταντινούπολη - Το Ελληνικό Forum για ΤαξίδιαΝαι. Όχι. Ναι.
(Ποιος ξέρει τι θα έγραφες αν σου αναθέταμε την Travelpedia για την Αθήνα?)
H Κωνσταντινουπολη, ειδικα το τμημα με το οποιο κυριως ερχεται σε επαφη ο επισκεπτης της ειναι κτισμενο στην ευρωπαικη ηπειρο.:roll::roll:τι εννοείς??
ΟΚ, διόρθωση αποδεκτή!ΥΓ. Δεν μου αναθετει κανεις τιποτε. Αναλαμβανω μονη μου να γραψω οτι θελω και οσο κανω κεφι για το Travelstories εθελοντικα και ανευ αμοιβης. Αν θελετε να μου αναθεσετε να γραψω για καποια πολη, να συζητησουμε πρωτα το οικονομικο σκελος, την αμοιβη μου και τα εξοδα μου και αν συμφωνησουμε γραφω και για την Ουαγκαντουγκου. Νo problem....
Το ασιατικο τμημα της Κωνσταντινουπολης ειναι προσφατη προσθηκη. Επι σειρα αιωνων η Κωνσταντινουπολη ηταν μονο σε ευρωπαικο εδαφος. Καταρχην μονο στην περιοχη που ειναι το ανακτορο του Τοπ Καπι μεχρι εκει που ειναι τα τειχη (περιοχη της Μονης της Χωρας). Αργοτερα οι Ευρωπαιοι εγκατασταθηκαν στην απεναντι πλευρα στον Γαλατα, το οποιο ειναι Ευρωπη και σιγα σιγα θεωρηθηκε και αυτο το τμημα της Κωνσταντινουπολη και πολυ αργοτερα, στις μερες μας, θεωρηθηκε και η Χαλκιδονα -το τμημα το οποιο ηταν στην ασιατικη μερια και αυτο πολυ ιστορικο τμημα - ως τμημα της ευρυτερης Κωνσταντινουπολης. Κατι σα να λεμε οτι και τα Μεγαρα ειναι Αθηνα ενα πραγμα...Ε, μια από τις 3 πιάνει 2 ηπείρους από μόνη της!
εσενα δε μετραει η γνωμη σου! Ευρωπαια!Μάλλον είμαι η μόνη που ψήφισε Αθήνα....