• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel War #4 Η σύγκρουση των ηπείρων...

Travel Wars - Η σύγκρουση των ηπείρων

• Total voters
    74
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εσεις οι απο πανω, σους!!
μη μιλατε! εσεις τα ξεκινησατε ολα!!!!
Ακους εκει γκρεμισμα και κτισιμο ξανα!!!!
Αυτο ειναι το ωραιο βρε!
Ακομα και η σκονη στο Καϊρο ειναι ακρως γοητευτικη!
και συ taver , τι να σου κανουμε ,δεν παει η Swiss στην Πολη!
Παρε μια Turkish και πηγαινε , παιδι μου!!
Τοσοι την προτιμησαμε φετος!:bleh::bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι. Όχι. Ναι.

(Ποιος ξέρει τι θα έγραφες αν σου αναθέταμε την Travelpedia για την Αθήνα?)
Ψηφισα λοιπον. Οριστε και η τεκμηριωση: Κωνσταντινούπολη - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια
Καλο διαβασμα!
ΥΓ. Δεν μου αναθετει κανεις τιποτε. Αναλαμβανω μονη μου να γραψω οτι θελω και οσο κανω κεφι για το Travelstories εθελοντικα και ανευ αμοιβης. Αν θελετε να μου αναθεσετε να γραψω για καποια πολη, να συζητησουμε πρωτα το οικονομικο σκελος, την αμοιβη μου και τα εξοδα μου και αν συμφωνησουμε γραφω και για την Ουαγκαντουγκου. Νo problem....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ΥΓ. Δεν μου αναθετει κανεις τιποτε. Αναλαμβανω μονη μου να γραψω οτι θελω και οσο κανω κεφι για το Travelstories εθελοντικα και ανευ αμοιβης. Αν θελετε να μου αναθεσετε να γραψω για καποια πολη, να συζητησουμε πρωτα το οικονομικο σκελος, την αμοιβη μου και τα εξοδα μου και αν συμφωνησουμε γραφω και για την Ουαγκαντουγκου. Νo problem....
ΟΚ, διόρθωση αποδεκτή!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ε, μια από τις 3 πιάνει 2 ηπείρους από μόνη της!
Το ασιατικο τμημα της Κωνσταντινουπολης ειναι προσφατη προσθηκη. Επι σειρα αιωνων η Κωνσταντινουπολη ηταν μονο σε ευρωπαικο εδαφος. Καταρχην μονο στην περιοχη που ειναι το ανακτορο του Τοπ Καπι μεχρι εκει που ειναι τα τειχη (περιοχη της Μονης της Χωρας). Αργοτερα οι Ευρωπαιοι εγκατασταθηκαν στην απεναντι πλευρα στον Γαλατα, το οποιο ειναι Ευρωπη και σιγα σιγα θεωρηθηκε και αυτο το τμημα της Κωνσταντινουπολη και πολυ αργοτερα, στις μερες μας, θεωρηθηκε και η Χαλκιδονα -το τμημα το οποιο ηταν στην ασιατικη μερια και αυτο πολυ ιστορικο τμημα - ως τμημα της ευρυτερης Κωνσταντινουπολης. Κατι σα να λεμε οτι και τα Μεγαρα ειναι Αθηνα ενα πραγμα...

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Είναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω ενώ δεν έχω πάει σε μία από τις υποψήφιες (Κάιρο) αλλά η γοητεία που ασκεί πάνω μου η Κωνσταντινούπολη είναι τόσο δυνατή που η Αθήνα σβηνει μπροστά της και το Κάιρο δεν νομίζω ν' αντέξει κι αυτό.
Αυτή η πόλη είναι μάγισσα, μ' έχει δέσει με μάγια και δεν θέλω να λυθούν. Γι' αυτό και μόνο...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μήπως να βλέπαμε ποιος ψηφίζει τι, όπως και στα άλλα travel-wars?

Dafni

Member
Kωνσταντινουπολη,ανευ συζητησεως.....κι ας μην έχω παει Καιρο....τριτο ταξιδι στην Πόλη,μέσα σε εφτα μήνες έχω κανονισει .....τι άλλο να πω?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom