tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Παντως να πω την αληθεια μου δεν περιμενα να προηγειται το Λονδινο. Το γαλλικο στυλ εχει περασει στην ελληνικη μικροαστικη κουλτουρα εχοντας τη φημη της φινετσας και της ομορφιας. Πραγμα που φυσικα για οσους γνωριζουν δεν ισχυει αφου οι Γαλλοι στην κακογουστια ειναι μανουλες.
Κακογουστοι βεβαια ειναι και τα αγγλακια αλλα το Λονδινο εκμεταλλευεται υπεροχα το ανθρωπινο δυναμικο απο αλλα μερη του πλανητη που κατοικει σ' αυτο και πετυχαινει ενα ομορφο αποτελεσμα.
Ευχομαι σε ολους να περασετε μοναδικες γιορτες με τους ανθρωπους που αγαπατε στα μερη που αγαπατε!
Εγω αναχωρω για το Παρισι με το μυαλο μου στην Ελλαδα και την καρδια μου στο Λονδινο!
Αν δεν ξαναμπω μεχρι τα Χριστουγεννα... Merry Christmas campers!!!!
Κακογουστοι βεβαια ειναι και τα αγγλακια αλλα το Λονδινο εκμεταλλευεται υπεροχα το ανθρωπινο δυναμικο απο αλλα μερη του πλανητη που κατοικει σ' αυτο και πετυχαινει ενα ομορφο αποτελεσμα.
Ευχομαι σε ολους να περασετε μοναδικες γιορτες με τους ανθρωπους που αγαπατε στα μερη που αγαπατε!
Εγω αναχωρω για το Παρισι με το μυαλο μου στην Ελλαδα και την καρδια μου στο Λονδινο!
Αν δεν ξαναμπω μεχρι τα Χριστουγεννα... Merry Christmas campers!!!!