Τα κοινωνικά μεγέθη δε μετριώνται με αριθμό βαπτίσεων. Είναι το πιο άκυρο στοιχείο που θα μπορούσες να έχεις παραθέσει. Μετρώνται και αποδίδονται με αξιόπιστες στατιστικές έρευνες. Ακούς εκεί "του καθενός"....αγόρασε τη wikipedia και δεν το μαθαμε? 77% του πληθυσμού είναι βαπτισμένοι καθολικοί χωρίς να εχουν καμμία υποχρεωση να το κανουν. η Γαλλία είναι μια χώρα που οι καθολικοί είναι η μεγάλη πλειοψηφία. τέλος, μην το κουράζουμε με έρευνες του καθενός που δεν ενδιαφερουν κανενα.
τα δεντρα δεν αντικαθιστωνται με κολωνες..ισως η μονη φωτο του χριστουγεννιατικου Παρισιου που κατι λεει..Τα κοινωνικά μεγέθη δε μετριώνται με αριθμό βαπτίσεων. Είναι το πιο άκυρο στοιχείο που θα μπορούσες να έχεις παραθέσει. Μετρώνται και αποδίδονται με αξιόπιστες στατιστικές έρευνες. Ακούς εκεί "του καθενός"....
Δες κι αυτές...τα δεντρα δεν αντικαθιστωνται με κολωνες..ισως η μονη φωτο του χριστουγεννιατικου Παρισιου που κατι λεει..
καλα για στολισμενα λεμε..δε μου λες, στα παρκα στολιζουν τπτ? δεν μπορω να βρω φωτο με δεντρα στολισμενα, υπάρχουν?
Οφ τόπικ, αλλά εμένα μ' αρέσει και ο συνδυασμός δεντρο- κολώνα στο φετινό στολισμό έξω από την Εθνική Όπερα της Ρίγας. Μπορεί αν έχει αρκετό καύσιμο και να απογειωθείτα δεντρα δεν αντικαθιστωνται με κολωνες..ισως η μονη φωτο του χριστουγεννιατικου Παρισιου που κατι λεει..
το μωβε στα δεντρα δηλ σου άρεσε?:xmas_eek: ασε και τα εκατομμυρια αυτοκινητα στη Σανς Ελυζε..μα καλα δεν μπορουν να την κλεισουν καποιες ώρες κάθε μερα? πχ καθε βραδυ?Παντως οι φωτος του chrisbd με εκαναν να θελω να ψηφισω το Παρισι ακομα και αν δεν το γουσταρω !!
ΜΟυρλια τα λαμπακια ( even though I dislike Xmas )
ε ετσι κατι γινεται..Οφ τόπικ, αλλά εμένα μ' αρέσει και ο συνδυασμός δεντρο- κολώνα στο φετινό στολισμό έξω από την Εθνική Όπερα της Ρίγας. Μπορεί αν έχει αρκετό καύσιμο και να απογειωθεί