taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Κάτι σαν κι αυτό, από τη Defense?taver για δεντρα εννοουσα, σε φυσικο περιβαλλον οσο το δυνατόν..
Κάτι σαν κι αυτό, από τη Defense?taver για δεντρα εννοουσα, σε φυσικο περιβαλλον οσο το δυνατόν..
έλεος...απο το μωβέ των δεντρων το σκεφτηκα..μα καλά δεν μπορουν να παρουν (όπως κανουν ήδη οι γαλλικοί οικοι μοδας) ιταλο σχεδιαστή να κανει κατι καλόγουστο? αν θελουν πρωτευουσα στυλατη πρεπει να μεσολαβησει ιταλικό χέρι. νομος της φυσης.:xmas_mrgreen:Κάτι σαν κι αυτό, από τη Defense?
Ιταλικο χερι ( Φετινος στολισμος στην Ναπολη) ΜΩΒ ΜΠΑΛΑΚΙΑέλεος...απο το μωβέ των δεντρων το σκεφτηκα..μα καλά δεν μπορουν να παρουν (όπως κανουν ήδη οι γαλλικοί οικοι μοδας) ιταλο σχεδιαστή να κανει κατι καλόγουστο? αν θελουν πρωτευουσα στυλατη πρεπει να μεσολαβησει ιταλικό χέρι. νομος της φυσης.:xmas_mrgreen:
εγω αυτα τα λεω κεραμιδι..Ιταλικο χερι ( Φετινος στολισμος στην Ναπολη) ΜΩΒ ΜΠΑΛΑΚΙΑ
Τι λες χρυσε μου ?? Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε!εγω αυτα τα λεω κεραμιδι..
μωβ ειναι χρωμα πενθιμο. Πένθος - Βικιπαίδεια
και το χρωμα που φορουν εξαλλου οι παπαδες στην κηδεια. και απορω σε μια καθολική xmas_mrgreen χώρα πως χρησιμοποιειται σε τετοια εκταση..
εγω αυτα τα λεω κεραμιδι..
μωβ ειναι χρωμα πενθιμο. Πένθος - Βικιπαίδεια
και το χρωμα που φορουν εξαλλου οι παπαδες στην κηδεια. και απορω σε μια καθολική xmas_mrgreen χώρα πως χρησιμοποιειται σε τετοια εκταση..
Αφού δεν είναι Μπορδοροδοκόκκινο.....Τι λες χρυσε μου ?? Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε!
Μωβ ειναι !
ότι θέλεις είναι. πες το όπως θες, δεν αλλαζει κατι. εσυ το βλεπεις μωβ, εγω κεραμιδι, μπορντω, απλα εχουμε διαφορετικη κωδικοποίηση..Μωβ ειναι !
Νταξ μωρε 4 ποστς off topic ειμαστε............Αφού δεν είναι Μπορδοροδοκόκκινο.....
Έχετε καταλάβει ΠΟΣΟ εκτός θέματος έχετε βγει?
Καθόλου άστοχο, νομίζεις ότι έχουν ξεχάσει όλοι την ιστορία με τον Ηρώδη και τι έκανε χριστουγεννιάτικα; :xmas_mrgreen:επανερχομαι, το μωβ λοιπον στα παρισινα δεντρα ειναι αστοχο, είναι ενα πενθιμο χρωμα και δε μ' αρεσει..
Έχεις μια αντίστροφη μέτρηση που τα λέει όλα....Τα Χριστουγεννα στολιζουμε ελατα, οχι τις μουριες και τις αχλαδιες...
Το Λονδινο ειναι σε πολλα σημεια στολισμενο και για να αναψουν τα φωτα χρειαζονται τη Rihanna
και το Robbie Williams
Αλλα γινονται και πολλα events οπως η χριστουγεννιατικη παρελαση του Harrods