Dr Snoopy
Member
- Μηνύματα
- 938
- Likes
- 12.916
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Ζηλανδία
Νομίζω ότι στην πόλη μας το καλύτερο cacio e pepe θα το φας από τα χέρια του ερωτικού μετανάστη ΠασκουάλεΈχω προσπαθήσει να το κάνω στο σπίτι και δεν το έχω πετύχει τόσο!
Νομίζω ότι στην πόλη μας το καλύτερο cacio e pepe θα το φας από τα χέρια του ερωτικού μετανάστη ΠασκουάλεΈχω προσπαθήσει να το κάνω στο σπίτι και δεν το έχω πετύχει τόσο!
Ποιος είναι αυτός που ξενιτεύτηκε απο τη πανέμορφη Ιταλία για να έρθει στο Σαλονισταν; Ελπίζω η σύντροφος να το εκτιμάει αυτό!Νομίζω ότι στην πόλη μας το καλύτερο cacio e pepe θα το φας από τα χέρια του ερωτικού μετανάστη Πασκουάλε
Ε φτιαχτο. να θυμασαι 3 μονο υλικα, τπτ παραπανω. Το αλατι ειναι 4ο υλικο, απαραδεκτο. Σιγα τα ωα, βρασε τα μισκο σου πετα το πιπερι κ κανα τυρι απο πανω κ εγινες σεφ. Που εισαι ηδη δηλ..Και εξαιρετικά δύσκολο. Το απαύγασμα της γαστρονομίας!
Είναι αυτός που έχει κατάστημα και στην αγορά Μοδιάνο;Νομίζω ότι στην πόλη μας το καλύτερο cacio e pepe θα το φας από τα χέρια του ερωτικού μετανάστη Πασκουάλε
Σίγουρα ξέρεις το Mare e Monti στο Πανόραμα,η καταγωγή του Πασκουάλε είναι από την Puglia και ζει στη Θεσσαλονίκη εδώ και 25 χρόνια.Τελευταία του δημιουργία το Ravioli alla zucca e gorgonzola (ραβιόλι γεμιστό με κολοκύθα και τυρί gorgonzola που μέσα κρύβει και ένα μπισκότο amaretti di saronno).Δώσε info, που το βρίσκουμε το αγόρι;
Είναι ολοφάνερο
Αυτο με την κολοκυθα το βρισκουμε εδω εισαγομενο απο Ιταλια σε σουπερμαρκετ.Σίγουρα ξέρεις το Mare e Monti στο Πανόραμα,η καταγωγή του Πασκουάλε είναι από την Puglia και ζει στη Θεσσαλονίκη εδώ και 25 χρόνια.Τελευταία του δημιουργία το Ravioli alla zucca e gorgonzola (ραβιόλι γεμιστό με κολοκύθα και τυρί gorgonzola που μέσα κρύβει και ένα μπισκότο amaretti di saronno).
Δεν έχω πάει στην αγορά Μοδιάνο,νομίζω όμως ότι δεν θα μαγειρεύει εκεί αυτός.
Άσε τα αμαρέτι και βάλε κίντερ μπουένο και θα με θυμηθεις.Αυτο με την κολοκυθα το βρισκουμε εδω εισαγομενο απο Ιταλια σε σουπερμαρκετ.
Ακουγεται καλη φαση το αμαρετι, θα τριψω λιγο απο πανω
Γενικα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω πιατο σε μαγειρα που λεει οτι το βασικο συστατικο του ειναι η "αγαπη" και αλλα φυκια για μεταξωτες κορδελες.Άσε τα αμαρέτι και βάλε κίντερ μπουένο και θα με θυμηθεις.
Ωραίο ακούγεται, αλλά στο Πανόραμα θα μας γδαρει το αγόρι για να φάμε cacio e pepe. Θα κάνω άλλη μία προσπάθεια στο σπίτι μήπως και το πετύχωΣίγουρα ξέρεις το Mare e Monti στο Πανόραμα,η καταγωγή του Πασκουάλε είναι από την Puglia και ζει στη Θεσσαλονίκη εδώ και 25 χρόνια.Τελευταία του δημιουργία το Ravioli alla zucca e gorgonzola (ραβιόλι γεμιστό με κολοκύθα και τυρί gorgonzola που μέσα κρύβει και ένα μπισκότο amaretti di saronno).
Δεν έχω πάει στην αγορά Μοδιάνο,νομίζω όμως ότι δεν θα μαγειρεύει εκεί αυτός.
Αν ποτέ βρεθείς στην Μάντοβα, (φθινόπωρο με χειμώνα) δοκίμασε. Είναι γλυκά αλλά τόσο όσο.Τελευταία του δημιουργία το Ravioli alla zucca e gorgonzola (ραβιόλι γεμιστό με κολοκύθα και τυρί gorgonzola που μέσα κρύβει και ένα μπισκότο amaretti di saronno).