Δεν εγραψα καπου οτι επιλεγω στα ταξιδια μου ντε και καλα Ιταλικο, καθε αλλο. Έγραψα οτι μου αρεσει να δοκιμαζω τοπικες κουζινες αλλα οταν δεν μου αρεσει, δεν υπαρχει καμια απολαυση και επομενως η σχεση μου με την τοπικη κουζινα τελειωνει εκει. Δεν εχω δηλαδη το βιτσιο να τρωω φαγητα που δεν μου αρεσουν! Εγραψα επισης πως εχω δοκιμασει αρκετες φορες και Ισπανικη κ Ιταλικη κουζινα και βρισκω τη δευτερη μακραν καλυτερη. Εν παση περιπτωσει ο καθενας τη βρισκει διαφορετικα με το στομαχι του και τα ταξιδια του! Περι ορεξεως.Είναι ολοφάνερο γιατί στα ταξίδια σου επιλέγεις ιταλικό. Δεν είσαι καθόλου ανοιχτός σε νέες γεύσεις και στην αναζήτηση γευστικών προκλήσεων. Για πολλούς ταξιδιώτες αυτές οι νέες διαφορετικές και παράξενες πολλές φορές γεύσεις αποτελούν αναμνηστικό καθώς τις παίρνουν μαζί τους όπως παίρνουμε κάθε μήνυμα που λαμβάνουν τα αισθητήρια όργανα μας. Τα ταξίδια δεν είναι μόνο εικόνες, αλλά και γεύσεις, μυρωδιές, ήχοι, αγγίγματα και φαντασία. Γι' αυτό είναι μαγικά γιατί όπως και τον έρωτα τα απολαμβάνουμε και με όλες μας τις αισθήσεις.