jimkGR
Member
για το Alitalia vs Iberia τι έχουμε να πούμε;
Τίποτα...Προσπαθούμε να κρύψουμε τις ντροπές και των δύο χωρών....για το Alitalia vs Iberia τι έχουμε να πούμε;
Παίζει και να ψήφιζα Αλιταλια εδώ... Πατοι και οι δύο αλλά τουλάχιστον οι της Αλιταλια μια προσπάθεια να μιλήσουν Αγγλικά την κάνουν. Οι της Υστέρια μπααααα...για το Alitalia vs Iberia τι έχουμε να πούμε;
Το 4 εδώ είναι αιρθμητικό; Εννοείς έχει 4 αρχαία μετρημένα;Δεν ισχυρίζομαι ότι η Ισπανία έχει τον αρχαιολογικό πλούτο της Ιταλίας, πρώτος εγώ τις βαθμολόγησα στο 7-4
Κυνηγώ περισσότερο τις πόλεις-χωριά, αλλά ας βαλω μερικές φώτο μου.Περικαλώ και για τη φοβερή φύση της Ιταλίας να μας βάλετε φωτό με τα 10-15 χάιλάιτ να απαντήσουμε αναλόγως να γελάσει ο κάθε πικραμένος
Μπορεί κάποιος ιταλοφιλος τέλος πάντων να μας παραθέσει 10-15 φωτογραφίες αυτών των καταπληκτικών τοπίων; Τι μας κρυβουν;
Πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να νομίζει ότι η Ισπανία έχει μόνο 4, 24 ή 54 αρχαιολογικούς χώρους. Μόνο οι εκτενείς είναι 122Το 4 εδώ είναι αιρθμητικό; Εννοείς έχει 4 αρχαία μετρημένα;
Τώρα αυτά ήταν εντυπωσιακά τοπία;Κυνηγώ περισσότερο τις πόλεις-χωριά, αλλά ας βαλω μερικές φώτο μου.
Σε ποιας χώρας τη φύση θες να τα βάλουμε;Τα Κανάρια Νησιά δεν γίνεται να πιάνονται στην φυσή της Ισπανίας.
Καλά, ούτε καν, μπορώ να σκεφτώ καμιά 20ρια χώρες που ρίχνουν στη Γαλλία και τις αποικίες της από πλευράς φύσης, αλλά οι Κανάριες Νήσοι δεν είναι καν αποικίες. Και για να μην γκρινιάζετε, δε χρειάζεται καν να πάει κανείς μέχρι εκεί , έχει και πιο κοντινά νησιά η Ισπανία με τοπία που οι δύσμοιροι οι Ιταλοί ούτε στον ύπνο τους δεν τα βλέπουν:Αν είναι έτσι μιλώντας για Γαλλία βάζουμε και όλες τις σημερινές αποικίες της και στις κατηγορίες φύση-ποικιλία-μοναδικότητα δεν έχει αντίπαλο σε όλο τον πλανήτη.
Πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να νομίζει ότι η Ισπανία έχει μόνο 4, 24 ή 54 αρχαιολογικούς χώρους. Μόνο οι εκτενείς είναι 122
https://es.wikipedia.org/wiki/Categoría:Yacimientos_arqueológicos_de_Españaενδεικτικά έβαλα λίγους. Σημείωση ότι, όπως συνηθίζεται με τους Κινέζους της αρχαιότητας, οι περισσότεροι εξ αυτών υπήρχαν πριν από τους Ρωμαίους, πχ Νουμάνθια.
Τώρα αυτά ήταν εντυπωσιακά τοπία;
Τυφλωθήκαμε...
Συγγνώμη αλλά με τους Δολομιτες όποιος έχει δει ορεινά τοπία στην Ισπανία απλά γελάει...Στους εκτενείς αρχαιολογικούς χώρους πιάνονται και τα κάστρα;
Για την φύση το έγραψα, παρόλο που είναι σε δεύτερη και τρίτη ταξιδιωτική μοίρα για μένα έχω δει και κάποια πράγματα που μου φαίνονται εντυπωσιακά. Τώρα αν σου φαίνονται αδιάφοροι οι Δολομίτες. ΟΚ γούστο είναι αυτό. Εξάλλου για σένα το Santiago de Compostela είναι η πιο ωραία πόλη στον κόσμο. Για μένα ούτε καν στις 10 καλύτερες Ισπανικές από αυτές που έχω επισκεφθεί.
Πρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να νομίζει ότι η Ισπανία έχει μόνο 4, 24 ή 54 αρχαιολογικούς χώρους. Μόνο οι εκτενείς είναι 122
https://es.wikipedia.org/wiki/Categoría:Yacimientos_arqueológicos_de_Españaενδεικτικά έβαλα λίγους. Σημείωση ότι, όπως συνηθίζεται με τους Κινέζους της αρχαιότητας, οι περισσότεροι εξ αυτών υπήρχαν πριν από τους Ρωμαίους, πχ Νουμάνθια.
Τώρα αυτά ήταν εντυπωσιακά τοπία;
Τυφλωθήκαμε...
Σε ποιας χώρας τη φύση θες να τα βάλουμε;
Καλά, ούτε καν, μπορώ να σκεφτώ καμιά 20ρια χώρες που ρίχνουν στη Γαλλία και τις αποικίες της από πλευράς φύσης, αλλά οι Κανάριες Νήσοι δεν είναι καν αποικίες. Και για να μην γκρινιάζετε, δε χρειάζεται καν να πάει κανείς μέχρι εκεί , έχει και πιο κοντινά νησιά η Ισπανία με τοπία που οι δύσμοιροι οι Ιταλοί ούτε στον ύπνο τους δεν τα βλέπουν:
View attachment 304406 View attachment 304407 View attachment 304408
Mιλάμε για νησάκια λίγο έξω από τη Γαλικία... Απλά δεν είναι στα προάστια της Βαρκελώνης και δεν πήγαν οι ινφλουένσερς.
Προσπαθώ να τσιγκλησω αλλά δεν τολμάει κανένας να βάλει φωτογραφίες...Τα Κανάρια Νησιά πάνε στις ιδιαιτερότητες που έγραφε ο @taver με Νησί του Πάσχα κλπ. Η Γαλλία αν δεν κάνω λάθος έχει εδάφη σε τόσες περιοχές που από φύση πρέπει να καλύπτει τα πάντα.
Συγγνώμη αλλά το να γράφεις ότι η Ιταλία δεν έχει μέρη σαν τις Islas Cies είναι ανέκδοτο.
Ο @Samion που είναι; Έχει λιποθυμίσει με αυτά που διαβάζει;