taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Ναι, πράγματι, πολύ πιθανό να μην έχω πάει στο 60% των εκκλησιών της Ρώμης. Με ενδιαφέρει όμως;
Ναι, πράγματι, πολύ πιθανό να μην έχω πάει στο 60% των εκκλησιών της Ρώμης. Με ενδιαφέρει όμως;
Τιβολι, λιμνες (χ5), οστια, τσερβετερι, domus aurea, λουτρα τραιανου ,διοκλητιανου..να συνεχισω η κοκκινιζεις?Ναι, πράγματι, πολύ πιθανό να μην έχω πάει στο 60% των εκκλησιών της Ρώμης. Με ενδιαφέρει όμως;
Έχω έναν κανόνα για να είμαι προετοιμασμένος όλα τα ψητά (κρέατα, θαλασσινά, λαχανικά, μανιτάρια) είναι σκορδάτα. Επίσης τα πιάτα με φρέσκια ντομάτα έχουν μεγάλες πιθανότητες.Εντάξει πόσα φαγητά με σκόρδο δηλαδή έχουν στην Ισπανία; Προσωπικά μόνο η σάλτσα αλιόλι, το γκασπάτσο και το σαλμορέχο μου 'ρχονται αυτή τη στιγμή. Μπορεί και να μου ξεφεύγει βέβαια κανένα, αλλά στην απέραντη ποικιλία που έχουν, δε θεωρώ ότι κυριαρχεί το σκόρδο.
Εντάξει νομίζω γενικεύεις. Έχουν πολλά κρέατα, λαχανικά, θαλασσινά (μανιτάρια δε ξέρω) χωρίς σκόρδο.Έχω έναν κανόνα για να είμαι προετοιμασμένος όλα τα ψητά (κρέατα, θαλασσινά, λαχανικά, μανιτάρια) είναι σκορδάτα. Επίσης τα πιάτα με φρέσκια ντομάτα έχουν μεγάλες πιθανότητες.
Αχ αυτός ο καφές με μέντα στο Pedrocchi στην Πάντοβα. Τι νέκταρ σε φλιτζάνι είναι αυτό; Οι Ισπανοί έχουν βγάλει κάποια ειδική άδεια για να πουλάνε το νερομπλούκι τους για καφέ;
Αν δεν ειχες καταναλωσει το χρόνο σου στα ψαροσουπαδικα της πολης θα ειχες μαθει τι γινεται μετα τις 9. Τωρα περιμενε μερικα χρονακια να μαθεις απο την επομενη γενια που ακολουθει.Για ζωη συνταξιουχου που κοιμαται απο τις 9 καλη ειναι
Σε καμια 25-30 χρονια αν πανε τα ΚΑΠΗ του Δήμου μου θα την ξαναεπισκεφτω για την παρεα. Μεχρι τοτε υπαρχουν παμπολλες ωραιοτερες πολεις για να παω.Αν δεν ειχες καταναλωσει το χρόνο σου στα ψαροσουπαδικα της πολης θα ειχες μαθει τι γινεται μετα τις 9. Τωρα περιμενε μερικα χρονακια να μαθεις απο την επομενη γενια που ακολουθει.
Μακράν από τα δυσκολότερα war που έχω δει στα τόσα χρόνια του travelstories. Και οι 2 χώρες είναι στο τοπ 10 μου και κάθε φορά που τις επισκέπτομαι περνάω και καλύτερα. Είναι τόσο υπέροχες σε τοπία, αρχιτεκτονική, συμπαθέστατους ανθρώπους, κουζίνα, γραφικά χωριά και υπέροχες πόλεις που το δύσκολο είναι να διαλέξεις όχι αν θα πας σε αυτές τις χώρες αλλά ποιο μέρος θα δεις κάθε φόρα.
Δεν ανησυχω καθολου. Ηταν πασιφανες οτι τα εχεις δει ολα στη Ρωμη. Οι βαθυτατες γνωσεις σου δεν με εντυπωσιαζουν πια. Θα ηταν ολα τα μαγαζια διπλα στα ψαροσουπαδικα υποθετω. Δεν γραφεις κι ενα γκουρμε οδηγο πριν πας στα ΚΑΠΗ?, τα έχω δει μην ανησυχεις.
Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Μία απ'τις 2 χώρες σου απαγορεύει να την ξαναεπισκεφθείς, ποια θα προτιμούσες να είναι;