taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Ε, η Tarragona στην Καταλονία είναι. Τι, έχει κι άλλα αρχαία η Ισπανία;Δυστυχώς δεν έχω πάει πουθενά πέρα από Καταλονία, για να εκτιμήσω τα αρχαία της Ισπανίας
Ε, η Tarragona στην Καταλονία είναι. Τι, έχει κι άλλα αρχαία η Ισπανία;Δυστυχώς δεν έχω πάει πουθενά πέρα από Καταλονία, για να εκτιμήσω τα αρχαία της Ισπανίας
Η Tarragona μου ξέφυγε, φαίνεται καλή και ...Ρωμαϊκή! Χρησιμοποιώ λίγο διαφοτερικό ορισμό από τον συνηθισμένο για τα αρχαία (οτιδήποτε είναι παλιό-παρατημένο και αντικείμενο της αρχαιολογίας) αλλά σίγουρα το πόσο αρχαίο είναι το αρχαίο έχει την αξία του.Ε, η Tarragona στην Καταλονία είναι. Τι, έχει κι άλλα αρχαία η Ισπανία;
EmpuriesΤο αρχαίο ελληνικό Εμπόριο.Ο καλύτερος αρχαιολογικός χώρος της Ισπανίας.Αρχαία Ελληνική πόλη που ανακαλύφθηκε το άγαλμα του Ασκληπιού.Ε, η Tarragona στην Καταλονία είναι. Τι, έχει κι άλλα αρχαία η Ισπανία;
Italica, ολόκληρη πόλη (με το τρίτο μεγαλύτερο ρωμαϊκό θέατρο στον κόσμο, 25.000 χωρητικότητα), ούτε 10 χλμ από τη Σεβίλλη δεν είναι.Ε, η Tarragona στην Καταλονία είναι. Τι, έχει κι άλλα αρχαία η Ισπανία;
Καταρχήν είναι ρωμαϊκά κι όχι ιταλικά, πρακτικά το κράτος της Ιταλίας δημιουργήθηκε προχθές, καμιά τετρακοσαριά χρόνια μετά τη δημιουργία του Βασιλείου της Ισπανίας.Τα μισά αρχαία της Ισπανίας που έβαλες Yorgos είναι ιταλικά, δεν μου φαίνεται και πολύ έξυπνη κίνηση σε πόλεμο Ιταλίας -Ισπανίας
Άλαλα τα χείλη των ασεβών λέει ο ύμνος, αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει! Οι συνέπειες της καραντίνας είναι ολοφάνερες...Περικαλώ και για τη φοβερή φύση της Ιταλίας να μας βάλετε φωτό με τα 10-15 χάιλάιτ να απαντήσουμε αναλόγως να γελάσει ο κάθε πικραμένος...
Καλο! Επειδεινωνει την προυπαρχουσα κατασταση. Αν πας σε 4 ιονια νησια σε 1 βδομαδα η κανεις τουρ να δεις ολη την ιταλια σε 1 βδομαδα (το κλασικ ρωμη, φλωρεντια, βενετια) μετα πιστευεις οτι οι Αλπεις ειναι στη Γενευη, νησια εχει μονο η Ελλαδα, αλπικα δαση η Αυστρια κ παρκα η Νορβηγια. Με την κλεισουρα χειροτερευει το πραμα. Θα πεσει το Mont Blanc να μας πλακωσει...Οι συνέπειες της καραντίνας είναι ολοφάνερες...
Προπαγανδα. Σωστα. Αποκαλυψες το οργανωμενο σχεδιο που υφαινοταν χρονια. Κερδισες μια πιτσα με ανανα. Που ειδα να σερβιρεται στην Ισπανια.προπαγάνδα υπέρ οτιδήποτε Ιταλικού που γίνεται στο φόρουμ.
Νομίζεις για άλλο λόγο τον προκάλεσα;Τα μισά αρχαία της Ισπανίας που έβαλες Yorgos είναι ιταλικά, δεν μου φαίνεται και πολύ έξυπνη κίνηση σε πόλεμο Ιταλίας -Ισπανίας