alma
Member
Αν συνεχίσετε να λέτε για μπάμιες θα κάνετε όσους συμπαθούμε την ισπανική κουζίνα να αναθεωρήσουμε σας το λέω.
Μα σου είπαμε ότι δεν υπάρχουν.Αν συνεχίσετε να λέτε για μπάμιες θα κάνετε όσους συμπαθούμε την ισπανική κουζίνα να αναθεωρήσουμε σας το λέω.
Δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν και κόκκινες μπάμιες.
Τώρα είδα ότι δεν έχεις ψηφίσει.Αν δεν ψηφίσεις Ισπανία,θα σου βαζω συνέχεια συνταγές από Ν.Ιταλία με μπάμιες.Αν συνεχίσετε να λέτε για μπάμιες θα κάνετε όσους συμπαθούμε την ισπανική κουζίνα να αναθεωρήσουμε σας το λέω.
Τώρα το είδα αυτό! Είμαι από τα Τρίκαλα, δηλαδή εκεί γεννήθηκα κι εκεί μεγάλωσα (μέχρι τα 18), από τότε έχω μεγαλώσει κι άλλο-off topic-
Είναι. Και αν και γλυκατζού, προτιμώ την αλμυρή.
Α, είσαι απ' τα Τρίκαλα! Λατρεύω Τρίκαλα
Τι ωραίο "χωριό" που έχεις, πολύ προχώ
Καραγκούνα;Τώρα το είδα αυτό! Είμαι από τα Τρίκαλα, δηλαδή εκεί γεννήθηκα κι εκεί μεγάλωσα (μέχρι τα 18), από τότε έχω μεγαλώσει κι άλλο
Αλλά οι γονείς μου είναι από χωριά της Καλαμπάκας, ορεινά, για να σπάει λίγο και η ζέστα του καλοκαιρινού κάμπου.
Όχι βέβαια χρυσέ μου, 1100 υψόμετρο. Αντι-χασιώτισσα (έτσι αυτολεγόμαστε, αν και δεν μας αναγνωρίζει κανείς ως τέτοιους )Καραγκούνα;
Αυτό το απαράδεκτο σχόλιο θα το θυμάμαι όταν θα είναι να ξαναβάλω φωτό στο παιχνίδι.Οι μπάμιες είναι πολύ νόστιμο φαγητό!!!
γιάμ γιάμΑυτό το απαράδεκτο σχόλιο θα το θυμάμαι όταν θα είναι να ξαναβάλω φωτό στο παιχνίδι.