• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel War: Ιταλία vs Ισπανία

Travel War: Ιταλία vs Ισπανία

• Total voters
    158

Nikos86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Μαζί με καφέ και αλκοόλ είναι τα 3 προϊόντα που δεν καταναλώνω ποτέ.
Ο.τι θυμαμαι χαιρομαι, αλλα δεν ειχα τι να κανω και ξαναδιαβασα ολο το τραβελγουορ. Η αληθεια ειναι οτι ηταν αρκετα ευχαριστο, ειχε και πλακα και αξιζε τον κοπο να τα ξαναθυμηθω.

Αλλα ρε συ να ρωτησω μιας και το εχεις ξανααναφερεις αυτο με το αλκοολ. Οταν λες οτι δεν καταναλωνεις ποτε, εννοεις οτι δεν εχεις δοκιμασει ουτε μια φορα? Δοκιμασες μια και δεν σου αρεσε , ειχες καποιο ασχημο μεθυσι ή καταναλωνεις παρα παρα πολυ σπανια? Ελπιζω να μην γινομαι αδιακριτος αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση καποιος να μην εχει δοκιμασει ποτε αλκοολ, καλα και καφε αλλα ειδικα αλκοολ.

Nikos86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Τι εννοείς ήταν; Συνεχίζεται ακόμα...
Για να βλέπω ψήφους να έρχονται!!!
Ναι οκ συνεχιζει να υφισταται εφ'οσον μπορουν ακομα να ερχονται ψηφοι αλλα δεν συνεχιζει να ειναι ευχαριστο εφ'οσον δεν συνοδευονται απο αιτiολογηση.

Πως σου φανηκε η ντριμπλα μου καλη? :)

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο.τι θυμαμαι χαιρομαι, αλλα δεν ειχα τι να κανω και ξαναδιαβασα ολο το τραβελγουορ. Η αληθεια ειναι οτι ηταν αρκετα ευχαριστο, ειχε και πλακα και αξιζε τον κοπο να τα ξαναθυμηθω.

Αλλα ρε συ να ρωτησω μιας και το εχεις ξανααναφερεις αυτο με το αλκοολ. Οταν λες οτι δεν καταναλωνεις ποτε, εννοεις οτι δεν εχεις δοκιμασει ουτε μια φορα? Δοκιμασες μια και δεν σου αρεσε , ειχες καποιο ασχημο μεθυσι ή καταναλωνεις παρα παρα πολυ σπανια? Ελπιζω να μην γινομαι αδιακριτος αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση καποιος να μην εχει δοκιμασει ποτε αλκοολ, καλα και καφε αλλα ειδικα αλκοολ.
Το έχω δοκιμάσει, δεν μου αρέσει, όπως και οι μπάμιες. Σε κάποιες μορφές του (πχ μπυρα), μου φέρνει αηδία και η μυρωδιά του. Ξέρω πολλούς που είναι έτσι.

barkour

Member
Το έχω δοκιμάσει, δεν μου αρέσει, όπως και οι μπάμιες. Σε κάποιες μορφές του (πχ μπυρα), μου φέρνει αηδία και η μυρωδιά του. Ξέρω πολλούς που είναι έτσι.
Me too. Πίνω μόνο κρασί και βότκα, ότι έχει μυρωδιά δεν μπορώ

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Αχ, αυτό το travelwar... θυμήθηκα ότι το σκεφτόμουν πολύ και τελικά δεν μου πήγαινε η καρδιά να ψηφίσω. Λατρεμένες και οι δύο για χιλιάδες λόγους.
Πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω, τελικά η ψήφος μου πήγε στην Ιταλία μόνο και μόνο λόγω περισσότερων παιδικών μνημών.

panpan

Member
Ω!!! μον ντιέ .Σε τι κόσμο μεγαλώνει αυτή η γενιά!!!!
Αν εύρισκα μπάμιες ,θα τις έκανα με κοτόπουλο και θα έπινα και δυο μπυρόνια στο καπάκι.
Μετά ένα δυνατό εσπρέσο .
Α, ρε τσομπάνα δεν μας καταλαβαίνουν. Το μικρή το έκοψα. Μεγάλωσες πια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ω!!! μον ντιέ .Σε τι κόσμο μεγαλώνει αυτή η γενιά!!!!
Αν εύρισκα μπάμιες ,θα τις έκανα με κοτόπουλο και θα έπινα και δυο μπυρόνια στο καπάκι.
Μετά ένα δυνατό εσπρέσο .
Α, ρε τσομπάνα δεν μας καταλαβαίνουν. Το μικρή το έκοψα. Μεγάλωσες πια.
Πλοκ.

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Ιταλία με 1000 : Η Ρώμη δεν χορταίνεται με τίποτα , θες κι άλλο , κι άλλο , κι άλλο , η Φλωρεντία είναι μεγάλη πλανεύτρα και πρέπει οπωσδήποτε να τρίψεις με το χέρι σου τη μουσούδα του γουρουνιού στο Fontana del Porcellino αν θες να τη ξαναεπισκεφθείς ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom