• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144
Πώς το έκανες αυτό και όλο το post σου είναι ένα link της λέξης "προκατειλημμένος";;:D Εμείς μείναμε σε ντόπιους μέσω couchsurfing, δεν είδαμε να μας υποτιμά κάποιος ούτε να σνομπάρει τα Αγγλικά (σε αντίθεση με τη Ρώμη και το μουσείο του Βατικανό που δεν ανήκει στη Ρώμη.. ), και το φαγητό όπου πήγαμε χωρίς να κοιτάμε trip advisor, lonely planet και τα σχετικά μας άρεσε.

teoper

Member
Πώς το έκανες αυτό και όλο το post σου είναι ένα link της λέξης "προκατειλημμένος";;:D Εμείς μείναμε σε ντόπιους μέσω couchsurfing, δεν είδαμε να μας υποτιμά κάποιος ούτε να σνομπάρει τα Αγγλικά (σε αντίθεση με τη Ρώμη και το μουσείο του Βατικανό που δεν ανήκει στη Ρώμη.. ), και το φαγητό όπου πήγαμε χωρίς να κοιτάμε trip advisor, lonely planet και τα σχετικά μας άρεσε.
Δεν θυμομουν την ορθογραφιας της λεξης την γκουκλαρα αλλα δεν την απενεργοποιησα μετα .Ωραια βγηκε ομως ε

Δεν θυμομουν την ορθογραφιας της λεξης την γκουκλαρα αλλα δεν την απενεργοποιησα μετα .Ωραια βγηκε ομως ε
Ναι, θες δε θες το διαβάζεις όλο το post έτσι στα πορτοκαλί που είναι, χεχε! Τέλος πάντων, περί ορέξεως. Γι' αυτό υπάρχουν τόσα μέρη, να διαλέγουν όλοι. Δεν πειράζει που προτιμάτε Ρώμη, σας αγαπάμε όλους-ες :p

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Εγώ παιδιά Γερμανία γενικότερα δεν έχω πάει και θα ήθελα πολύ η αλήθεια είναι. Όμως αυτή τη συμπεριφορά που ειπες και τα ξινισμένα σχόλια με το αντίστοιχο βλέμμα το αντιμετωπίσαμε στην Ισπανία σε ένα εστιατόριο από Γερμανούς που καθόταν στο διπλανό μας τραπέζι. Σταματήσανε όμως καταπινοντας τη γλωσσα τους και αλλάζοντας δεκαπέντε χιλιάδες χρώματα όταν κάποιος από τη παρέα μας που για δική τους μαύρη τύχη μεγάλωσε στο Μοναχο και ήρθε στην Ελλάδα μεγάλος σχετικά σε ηλικία τους απάντησε σε άπταιστα γερμανικά και τους κόπηκε το γέλιο ευθύς αμέσως. Αποψη για τη πόλη δεν έχω και γιαυτό και δε παίρνω θέση ούτε από ένα μεμονωμένο περιστατικό όπως το δικό μας μπορώ να το γενικευσω και να τους κακοχαρακτηρίσω σα λαο γιατί απο καποιους άλλους ακούω τα καλύτερα αλλά μια που το ανεφέρες, ναι, το συναντήσαμε και εμείς.

Viaggi

Member
Αυτή την υπεροψία των Γερμανών αντιπροσώπευε ο Χίτλερ. Υπάρχει στο dna τους πως αντιπροσωπεύουν την άρια φυλή. Ποιός άλλος λαός είχε εργοστάσιο βρεφών;

marquis

Member
Ιταλόφιλος δεν είμαι με τη καμία, αλλά λίγες φορές έχω απογοητευτεί από πόλη όπως το Βερολίνο. Του έχω δώσει ευκαιρίες αλλά δεν, ναι μπορεί να ήταν εναλλακτικό, αλλά μετά από ένα πολύ πρόσφατο πέρασμα αυτή η εναλλακτικότητα αρχίζει να τουριστικοποιείται αρκετά, κάνοντας με να το θεωρώ υπερτιμημένο σαν προορισμό. Ναι η Ρώμη είναι υπερ-τουριστική, ναι το σέρβις στα περισσότερα σημεία είναι κάτω του μετρίου και υπάρχει εκμετάλλευση, αλλά σαν πόλη μου άρεσε περισσότερο από το Βερολίνο, εξ ου και η ψήφος μου πήγε προς τα εκεί.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Άσχετο αλλά βλέπω τις ψήφους και τα ποσοστά(όπου λογικά θα συνεχίσει να προηγείται με διαφορά η Ρώμη όπως και τώρα), όμως δεν βλέπω τι ψήφισε ο καθένας.Δεν είναι φανερό όπως σε άλλες ψηφοφορίες; Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία,απλώς θυμάμαι στα άλλα war φαινόταν.
Δυστυχώς τώρα δεν γίνεται τίποτα. Δεν επέλεξε αυτήν την επιλογή ο war-starter. Αν θέλουμε να φαίνονται τα ονόματα πρέπει να διαγράψω την ψηφοφορία και να φτιάξω καινούργια, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ψηφίσετε όλοι ξανά.

jimp

Member
Μην πάει ένας άνθρωπος σαββατιάτικο σούπερ μάρκετ, με τη μία να φτάσουν 4 οι σελίδες στο war! Δουλειές δεν έχετε βρε που θα βάλετε σε war τη Ρώμη με την οποιαδήποτε γερμανική πόλη; Και είναι και αδικία για το Βερολίνο...

Ρώμη τελεία και παύλα!

Borealis

Member
Από όσο κατάλαβα το αρνητικό της Ρώμης είναι ότι έχει χιλιάδες σπουδαία μνημεία δικά της (in situ που λέμε στο χωριό μου) και το θετικό του Βερολίνου είναι ότι έχει πολλά, ίσως κάποια σημαντικά, κλεμμένα ή αγορασμένα. Εντάξει πείτε ότι θέλετε για το Βερολίνο είμαι μαζί σας, αλλά μη μπερδεύετε την ιστορία με την ''αύρα΄΄ που όντως έχει σήμερα η πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom