emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Με κάποια άλλη ιταλική.Πολύ θα ήθελα να ακούσω με ποια πόλη θα μπορούσε ίσως να συγκριθεί η αιώνια.. Έτσι αντικειμενικά
Με κάποια άλλη ιταλική.Πολύ θα ήθελα να ακούσω με ποια πόλη θα μπορούσε ίσως να συγκριθεί η αιώνια.. Έτσι αντικειμενικά
. Να σταματήσουν πάραυτα όλοι οι διαγωνισμοί που τολμούν και συγκρίνουν τη Ρώμη με λοιπά σκουπίδια. Το πολύ πολύ με Φλωρεντία (Φλωρεντία με χίλια παρεμπιπτόντως )Με κάποια άλλη ιταλική.
Αποδεχτείτε την ήττα αγαπητέ και μη γίνεστε πικρόχολος. Ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλείτε τους συμφορουμίτες που επιλέγουν τη Ρώμη γεροντολάγνους. Δεν είναι όμορφα πράγματα αυτά!Ok τότε. Μόνο war με όποια πόλη επιλέξουν οι fans της Ρώμης από τούδε και στο εξής. Λες και οι ταξιδιωτικές προτιμήσεις του καθενός πρέπει να βγαίνουν με συγκεκριμένα κριτήρια, ή ότι όλοι οφείλουν να ακούν Freddie. Συγνώμη παιδιά, ούτε Freddie ούτε Νότη ακούω, αλλά μεταξύ Βερολίνου και Ρώμης επιλέγω Βερολίνο, για τα γούστα που έχω τώρα και τι μου βγάζει προσωπικά η κάθε πόλη. Νομίζω ξεκαθάρισα ότι σε κάμποσα χρόνια ο πολιτισμός και η φινέτσα της Ρώμης πιθανότατα θα με εξιτάρει πιο πολύ. Τώρα, για σανδάλια με κάλτσες, μπουνταλοσύνες κτλ, δεν θα μπω στον κόπο. Εξάλλου τώρα που πήγαμε είχε κρύο, δε φορούσαν σανδάλια
Συγνώμη στους πολιτισμένους
Οι φασιστική Ιταλία έκανε τα ίδια εκτρώματα μ αυτά που ξεκίνησεΡώμη με χίλια για μένα.
Εννοείται φυσικά πως οι μνήμες Β Παγκοσμίου Πολέμου και του ολεθρου που προκάλεσαν οι γερμανοί ναζί απωθούν.
Σε 20 χρόνια εξάλλου δε θα είμαι γέρος, απλά λίγο πιο έτοιμος να περάσω περισσότερο χρόνο σε κανένα μουσείο και τέτοια..αν και μάλλον στη Χαβάη η φύση ζωγραφίζει καλύτεραΟύτε λίγο ούτε πολύ αποκαλείτε τους συμφορουμίτες που επιλέγουν τη Ρώμη γεροντολάγνους. Δεν είναι όμορφα πράγματα αυτά!
Και κάτι γύφτους απ' έξω να προσπαθούν και να παίρνουν χρήματα από τουρίστες δήθεν για κωφούςΠρος τιμήν τους οι Γερμανοί έχουν το μουσείο της τοπογραφίας του τρόμου στο Βερολίνο, γιατί η ιστορία δεν πρέπει να διδάσκει μόνο ότι μας εξυψώνει