• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Viaggi

Member
Nαι γιατί αυτοί που ψήφισαν Ρώμη γράφοντας "αχ ναι Ρώωωωμη, ήταν τέλειααααααα, έφαγα κι εγώ παγωτό στην πιάτσα Ναβόνααααα" νομίζεις ότι πήγαν Βερολίνο;
Δύο πράγματα δε κάνουμε στη Ρώμη, δε τρώμε τίποτα στη πιάτσα Ναβόνα και δεν περνάμε με τη γυναίκα μας από την βία Κοντότι.

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Δύο πράγματα δε κάνουμε στη Ρώμη, δε τρώμε τίποτα στη πιάτσα Ναβόνα και δεν περνάμε με τη γυναίκα μας από την βία Κοντότι.
@Viaggi Κι όμως εγώ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VIA CONDOTTI αλλά αντιστάθηκα σθεναρά στις σειρήνες ονόματι Louis Vuitton , Gucci , YSL , Bottega Veneta , Bvlgari , Salvadore Ferragamo ...

panpan

Member
Αυτοί οι σαταναδες έχουν πάρει όλες τις αποτριχωτικές και είναι το πόδι της μέσης γερμανίδας σαν τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ; Κοίτα που δεν έχουν ούτε κηπουρούς και έχουν αφήσει τους ... "θαμνους"τους απεριποίητους!
Το διάβασα στην σύζυγο και πέθανε στο γέλιο. Στο τέλος μου είπε,αυτός καμιά Βουλγάρα 'περιποιήθηκε' και του είπαν ότι είναι Γερμανίδα.

panpan

Member
ωραια περιγραφη. φαινεται εξαλλου και απο τις δημαρχους.
Ρομα
View attachment 387621
μπερλινομουχλα.
View attachment 387622
684x384_355923.jpg

Όταν σε μια φωτογραφία βάζεις 100 φίλτρα, ακόμα και το φίλτρο του καφέ , όλα ωραία είναι. Μέχρι και τα αυτιά. Χωράνε τριάντα σκουλαρίκια. Να βάζεις τόνους Το Ρόμα το πέρασα για Ρομά. Ε, κοντά είναι.

Viaggi

Member
Το διάβασα στην σύζυγο και πέθανε στο γέλιο. Στο τέλος μου είπε,αυτός καμιά Βουλγάρα 'περιποιήθηκε' και του είπαν ότι είναι Γερμανίδα.
Κάνε εικόνα. Αθλήτρια από το ανατολικό Βερολίνο! Στη περιγραφή μου βάλε και μουστάκι!

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
View attachment 387682
Όταν σε μια φωτογραφία βάζεις 100 φίλτρα, ακόμα και το φίλτρο του καφέ , όλα ωραία είναι. Μέχρι και τα αυτιά. Χωράνε τριάντα σκουλαρίκια. Να βάζεις τόνους Το Ρόμα το πέρασα για Ρομά. Ε, κοντά είναι.

Για να καταλάβω, αυτή τη φώτο την ποσταρες για να δείξεις ότι δεν είναι ωραία; 😂

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κάνε εικόνα. Αθλήτρια από το ανατολικό Βερολίνο! Στη περιγραφή μου βάλε και μουστάκι!
H αλήθεια είναι ότι στην ανατολική Ευρώπη (και Γερμανία) έχει ακόμη πολλές που θυμίζουν Ναπολιτάνες. Βέβαια με τα ορμονικα ντοπαρισματα και τις αλλαγές φύλου που έκανε ο Χονικερ, πικ πιθανό είναι να πηγες με κανένα Φριντριχ πάρα με κάποια Ούρσουλα.

panpan

Member
Για να καταλάβω, αυτή τη φώτο την ποσταρες για να δείξεις ότι δεν είναι ωραία; 😂
Όταν ήμασταν μικροί λέγαμε, μάτια πλάνα αυτιά αεροπλάνα. Καλά αν σου αρέσει εσένα, θα κάτσουμε να σκάσουμε; Χαλάλι σου μπρε.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Όταν ήμασταν μικροί λέγαμε, μάτια πλάνα αυτιά αεροπλάνα. Καλά αν σου αρέσει εσένα, θα κάτσουμε να σκάσουμε; Χαλάλι σου μπρε.
Όντως. Όπως το έγραψες, όταν ήμασταν μικροί. Δημοτικό και πίσω.

Viaggi

Member
H αλήθεια είναι ότι στην ανατολική Ευρώπη (και Γερμανία) έχει ακόμη πολλές που θυμίζουν Ναπολιτάνες. Βέβαια με τα ορμονικα ντοπαρισματα και τις αλλαγές φύλου που έκανε ο Χονικερ, πικ πιθανό είναι να πηγες με κανένα Φριντριχ πάρα με κάποια Ούρσουλα.
Η αλήθεια είναι πως οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ έχουν να επιδείξουν αξιόλογες παρουσίες και πολλές Σβετλάνες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα