The Official OffTopic v7

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fotast

Member
Τι Αγγλίες και κουραφέξαλα. Συστημένο γράμμα Ά προτεραιότητας από Σύνταγμα για το εξωτικό Χαλάνδρι έκανε 16 μέρες. Πήρα το ταχυδρομείο στο Χαλάνδρι και μου λέει "Ε έπρεπε πρώτα να πάει στα κεντρικά της Αθήνας ". Της λέω "Μα από τα κεντρικά το έστειλα " και μου απαντάει "αργούν αυτά ".
Πάνε μέσω κέντρου διαλογής που είναι κάπου Ρουφ/Ταύρος..Φυσικά μεγάλη η καθυστέρηση..Το ξέρω γιατί παρακολουθώ τις πορείες των συστημάτων ή δεμάτων όταν στέλνω...

panpan

Member
Τι Αγγλίες και κουραφέξαλα. Συστημένο γράμμα Ά προτεραιότητας από Σύνταγμα για το εξωτικό Χαλάνδρι έκανε 16 μέρες. Πήρα το ταχυδρομείο στο Χαλάνδρι και μου λέει "Ε έπρεπε πρώτα να πάει στα κεντρικά της Αθήνας ". Της λέω "Μα από τα κεντρικά το έστειλα " και μου απαντάει "αργούν αυτά ".
Εμένα μου έστειλαν συστημένο από Ελλάδα στις 11/2 και το παρέλαβα στις 8/3 . Η πλάκα είναι ότι από Ελλάδα έφυγε την επόμενη μέρα, αλλά στην Ισπανία έφτασε στις 5/3.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Αν έχεις smart tv, πάς σε live μετάδοση και όχι από τον αποκωδικοποιτη της nova ή της cosmote. Βάζεις το κανάλι ert1 και πατάς το κοκκινο κουμπί κάτω αριστερά του τηλεκοντρόλ.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Στην τηλεόραση πώς βλέπω ertflix;
Εάν είναι smart tv, μπαίνεις στα apps (αντίστοιχα όπως netflix και youtube) και το κατεβαζεις. Αναλόγως τι μάρκα tv έχεις, θα έχει και τα αντίστοιχα βήματα.

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
IMG_20210312_155953.jpg

Αυτήν την έκπληξη μου ετοίμασε η κόρη μου σήμερα το μεσημέρι!Εντάξει, συγκινήθηκα και παράλληλα είπα μέσα μου"εντάξει,είμαστε σε καλό δρομο :xalara: "
Οι τραβελστοριτες-next generation ετοιμαζονται!!!
Το μοιράζομαι μαζί σας,δεν νομίζω ότι θα καταλάβαινε κανείς άλλος καλύτερα:airplane:

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Γερμανία: Ασφαλές το εμβόλιο της ΑstraZeneca κατά της νόσου Covid-19
Πηγή: iefimerida.gr - Γερμανία: Ασφαλές το εμβόλιο της ΑstraZeneca κατά της νόσου Covid-19 | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

ΠΟΥ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην εμβολιαζόμαστε με το εμβόλιο της AstraZeneca
Πηγή: iefimerida.gr - ΠΟΥ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην εμβολιαζόμαστε με το εμβόλιο της AstraZeneca | ΚΟΣΜΟΣ | iefimerida.gr

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh