panpan
Member
Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την ελεύθερη Καταλωνία.
"Επαναστατική" μάζωξη βλέπω.. μπύρες βλέπω, καλή διάθεση βλέπω, καμιά σημαία και τον "Τσε" δεν βλέπω..Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την ελεύθερη Καταλωνία. View attachment 339775
Είμαστε στον οικισμό περίπου 15 οικογένειες. Το εστιατόριο περίμενε να βγάλει κανένα μεροκάματο"Επαναστατική" μάζωξη βλέπω.. μπύρες βλέπω, καλή διάθεση βλέπω, καμιά σημαία και τον "Τσε" δεν βλέπω..
Κατ' αρχάς ευχαριστώ κάπτεν για τα καλά σου λόγια. Έχεις (έχουν) δίκιο ,αλλά το πρόγραμμαΠαναγιώτη, το παράπονο τους ήταν ότι δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι να μπουν μέσα στη Sagrada Familia.
Το περίεργο είναι,πώς κατάφερνε και περνούσε το σουγιαδακι.Αυτός τώρα τι ζόρι τραβούσε;
Κρητικός γυναικολόγος έκοβε με μαχαίρι τις ζώνες ασφαλείας από αεροπορικά καθίσματα
Κατάφερνε και περνούσε από την ασφάλεια σουγιά 6 εκατοστών, μάλιστα...Αυτός τώρα τι ζόρι τραβούσε;
Κρητικός γυναικολόγος έκοβε με μαχαίρι τις ζώνες ασφαλείας από αεροπορικά καθίσματα
Επειδή μου έχει τύχει να έχω μαζί μου καταλάθως σουγιά στη χειραποσκευή, όταν τον βρίσκουν, έχουν χάρακα που μετράνε πόσα εκατοστά είναι. Υποθέτω ότι είναι μέσα στα όρια τα 6 εκατοστά.Κατάφερνε και περνούσε από την ασφάλεια σουγιά 6 εκατοστών, μάλιστα...