• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Ταϊλάνδη

tatooine

Member
Κάπου αλλού διάβασα και εγώ για προβιοτικά, δεν τα είχα σκεφτεί. Σε ευχαριστώ!

Μια φίλη μου που πήγε πρόσφατα έκανε μερικά εμβόλια για να είναι σίγουρη: Αντιτετανικό, Ηπατίτιδας και Τυφοδειδή πυρετού. Πιστεύετε υπερβολή;
Έπραξε πολύ καλά. Προσέχουμε για να έχουμε.
Η ηπατίτιδα Β είναι σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Είναι κάλο να το κάνουν όλοι. Η Α είναι να μην σου κάτσει. Και τα υπόλοιπα είναι εμβόλια ασφαλή. Το αντιτετανικό καλό είναι να γίνετε.

Evi_Stav

Member
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Θα κάνω αντιτετανικό και ηπατίτιδας που ούτως ή άλλως χρειάζονται όπως λέτε. Τώρα τυφοειδή πυρετού δεν ξέρω, το σκέφτομαι μόνο από την άποψη ότι θα πάμε και στο Khao Sok και θα μείνουμε μες τη ζούγκλα.

Και μιας που λέω για Khao Sok..έχει πάει κανένας; Αν ναι, ποιες δραστηριότητες προτείνετε στην περιοχή;

Έχει μείνει κάποιος και σε floating bungalows πάνω στη λίμνη εκεί; Αξίζει να βάλουμε μια διαμονή εκεί;

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Τώρα τυφοειδή πυρετού δεν ξέρω, το σκέφτομαι μόνο από την άποψη ότι θα πάμε και στο Khao Sok και θα μείνουμε μες τη ζούγκλα.
Θεωρώ πως μ ενα ισχυρο αντικουνουπικο θα είσαι οκ, δεν χρειάζεται το εμβολιο. Δες πχ τα jungle formula.
Δεν έχω πάει συγκεκριμένα εκεί για να βοηθήσω περαιτέρω.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ο τυφοειδή πυρετος δεν έχει καμία σχέση με κουνούπια.
Μεταδίδεται από την κατανάλωση φαγητού ή νερού μολυσμένου με κόπρανα ατόμου που έχει προσβληθεί από την ασθένεια, τα οποία περιέχουν το βακτήριο Salmonella enterica enterica.
Για Ταυλανδη ΙΜΟ, αρκεί το boostrix και το Ηπατήτιδα Α και Β αν δεν έχει γίνει

Evi_Stav

Member
Μεταδίδεται από την κατανάλωση φαγητού ή νερού μολυσμένου με κόπρανα ατόμου που έχει προσβληθεί από την ασθένεια, τα οποία περιέχουν το βακτήριο Salmonella enterica enterica.
Τα μπέρδεψα τότε! :lol:

Οκ σε ευχαριστώ πολύ

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Σωστός, τον μπέρδεψα με τον Δαγγειο κ είπα για τ αντικουνουπικα

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Για Δάγγειο δεν έχει ακόμα εμβόλιο. Μόνο MUGGA με υψηλό DEET την ημέρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.725
Νεότερο μέλος
Afroula15901

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom