Σε ευχαριστω παν παν δεν τον χορταινω, τυπαρα! Χαλαρος και ανετος σε πληρη αντιδιαστολη με αλλον αγαπημενο μου, αυτον! (Στον αλλο αντιποδα, ο πανικοβλητος χωρις σοβαρο λογο)Για τον φίλο μου τον Νικόλα. Ο τύπος είναι άπιαστος και τραγουδάει στο τέλος καλά.
Άντε πάλι με το σεισμόπληκτο!ο πανικοβλητος χωρις σοβαρο λογο
Ναι οντως το 'χα ξαναβαλει το ξεχασα!Άντε πάλι με το σεισμόπληκτο!
Τώρα μάλιστα! Το έθεσες πολύ ωραία. Με τον ταξιτζή με πήραν τα γέλια.Ναι οντως το 'χα ξαναβαλει το ξεχασα!
Μου τον ειχε θυμισει ενας διαλογος με ταξιτζη πριν καποιο καιρο! Πιασαμε κουβεντα για τον κορωνοιο!
Εγω: Ενταξει θελω να πιστευω πως τον γαιδαρο τον φαγαμε, η ουρα εμεινε!
Ταξιτζης: Δεν παρακολουθεις επικαιροτητα?
Εγω: Μπα οχι πολυ, ψιλοβαρεθηκα!
Ταξιτζης: Δεν τα 'μαθες? Κολλησαν και τα σκυλια, παει θα πεθανουμε ολοι!
Κατι τετοιες ψυχραιμες φωνες μου μενουν αλησμονητες! Ακομα το σκεφτομαι και γελαω με τον μπαγασα, καλη του ωρα!
Μα δεν εκτιμηθηκε ουτε απο τους φιλους μου! Αλλα ειναι φοβερο! Φανταζομαι τα παιδια σαν τρελλομπαλες να πηγαινουν πανω κατω, δεξια και αριστερα, ο τυπος δεν περιγραφει σεισμο, αρμαγεδων περιγραφει! Τον φανταζομαι εκφωνητη αγωνων, απο το κεντρο θα κατεβαινε ο παικτης και θα φωναζε γκοοοοοολ! Ειχα εναν τετοιο διπλανο μου στο γηπεδο, ολα τα λεφτα! Μ' αρεσει το στοιχειο της υπερβολης που μας χαρακτηριζει τους μεσογειακους τυπους σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας! Και φυσικα τρομερη η ατακα του Λαζοπουλου: "Κοιτα τωρα σεισμο που ειχε αυτος μονος του" Μιλαμε ο τυπος ειναι τρελλαρα (με την καλη εννοια)!Τώρα μάλιστα! Το έθεσες πολύ ωραία. Με τον ταξιτζή με πήραν τα γέλια.
Να σου πω και κάτι: είδα ξανά τον σεισμόπληκτο με τη σύζυγο και πραγματικά γελάσαμε μέχρι δακρύων. Δεν αστειεύομαι.
Όμως σου έκανα τη σημείωση για το σεισμόπληκτο γιατί θυμήθηκα την πρόσφατη ιστορία της @evaT , που είχε γράψει ο πατέρας της στο αυτοκίνητο «σεισμόπληκτοι» σε μια ταμπέλα και τους συμπονούσαν οι περαστικοί. Πιστεύω ο άνθρωπος το έκανε για να μην τους δώσει καμιά κλήση η τροχαία.
Από πότε είναι αυτό;Και αυτο ειναι πολυ δυνατο!