• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα σας! Ερώτηση: Εχω πόντους που περιμένω το +20% να τους μετατρέψω σε μίλια και πόντους απο προθεσμιακη που δεν γίνονται μίλια. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθει νωρίτερα και δεν το έχω δει. Αν προσπαθησω να κάνω εξαργυρωση στην Aegean με bonus πόντους θα τους διαχωρήσει μόνο του το σύστημα ή θα μου κάψει τους πόντους που γίνονται μίλια?
Όταν πας να ζητήσεις εξαργύρωση των πόντων της προθεσμιακής χρησιμοποίησε την κάρτα bonus της Alpha στην οποία πιστώθηκαν και όχι την Aegean Visa.
Αναγκαστικά θα πληρώσεις τους φόρους με την ίδια κάρτα.
Δεν ξέρω εάν μπορεί να ξεχωρίσει με άλλον τρόπο τους πόντους. Τσέκαρε το και με την aegean.
Εγώ πάντως αυτό εφαρμόζω...

gt13

Member
Παιδιά επειδή ήρθαν τά ραβασάκια για τους φορους, αν πληρώσω με την πιστωτική της Aegean παίρνω πόντους;;; Ξέρει καποιος;

pan82

Member
Παιδιά επειδή ήρθαν τά ραβασάκια για τους φορους, αν πληρώσω με την πιστωτική της Aegean παίρνω πόντους;;; Ξέρει καποιος;
Oxι οι πληρωμές προς ΑΑΔΕ και λοιποί φόροι δε παίρνουν bonus εδώ και πολλά χρόνια

tatooine

Member
Oxι οι πληρωμές προς ΑΑΔΕ και λοιποί φόροι δε παίρνουν bonus εδώ και πολλά χρόνια
Παίρνουν κανονικά αρκεί να μην πληρωθούν στην τράπεζα. Στα ΕΛΤΑ για παράδειγμα πιστώνονται οι πόντοι αλλά και στις ιδιωτικές υπηρεσίες πληρωμών.

gt13

Member
Παίρνουν κανονικά αρκεί να μην πληρωθούν στην τράπεζα. Στα ΕΛΤΑ για παράδειγμα πιστώνονται οι πόντοι αλλά και στις ιδιωτικές υπηρεσίες πληρωμών.
Είναι σίγουρο αυτό; Κ αν ναι, ποιες ιδιωτικές υπηρεσίες πληρωμών εννοείς;

Billouk

Member
Επειδή εγώ εμπιστεύομαι μόνο τους ειδικούς του forum...

Σε αίτημά μου να πίστωσουν κάποιους πόντους *4 για αγορά fast track κτλ. με χρήση του κουπονιού από την premium visa, μου απάντησαν το παρακάτω:

"Σε συνέχεια ηλεκτρονικού σας μηνύματος, αναφορικά με την απόδοση πόντων για τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε στην Aegean κατόπιν διερεύνησης με τον αρμόδιο χώρο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η απόδοση των πόντων x4 πραγματοποιείται για την αγορά εισιτηρίων. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε τι αφορούν οι επίμαχες συναλλαγές."

Υπάρχει όντως το παραπάνω στους όρους για να έχουμε 1€=4 πόντους;; Απάντησα πως σε μια συναλλαγή που περιλαμβάνει εισιτήρια, βαλίτσες, fast track κτλ., γίνεται διαχωρισμός στους πόντους εφόσον είναι μία η συναλλαγή;;

Ο λόγος που δεν μου τους πίστωσαν είναι ότι πλήρωσα εκ των υστέρων μέσα από τη διαχείριση κράτησης.

adiaforos

Member
Ο λόγος που δεν μου τους πίστωσαν είναι ότι πλήρωσα εκ των υστέρων μέσα από τη διαχείριση κράτησης.
Εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν δίνονται bonus πόντοι για αγορά μιλίων ή δωροεπιταγών. Το έχω αναφέρει και εδώ. Ότι οι πόντοι δίνονται για αγορά εισιτηρίου είναι στους όρους του συνεργάτη.
Ωστόσο, κάθε συναλλαγή από τη διαχείριση κράτησης έχω την εντύπωση ότι έδινε bonus πόντους καθώς αφορά υπηρεσίες συνδεδεμένες με το εισιτήριο, εκτός την πιο πρόσφατη για αγορά fasttrack με κουπόνι, που πλήρωσα 1€ και δεν πιστώθηκαν οι πόντοι 4x, αλλά δεν ασχολήθηκα για 3 πόντους. Ίσως όμως να είχα πληρώσει με άλλη κάρτα άλλες συναλλαγές από τη διαχείριση, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επειδή εγώ εμπιστεύομαι μόνο τους ειδικούς του forum...

Σε αίτημά μου να πίστωσουν κάποιους πόντους *4 για αγορά fast track κτλ. με χρήση του κουπονιού από την premium visa, μου απάντησαν το παρακάτω:

"Σε συνέχεια ηλεκτρονικού σας μηνύματος, αναφορικά με την απόδοση πόντων για τις συναλλαγές που πραγματοποιήσατε στην Aegean κατόπιν διερεύνησης με τον αρμόδιο χώρο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η απόδοση των πόντων x4 πραγματοποιείται για την αγορά εισιτηρίων. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε τι αφορούν οι επίμαχες συναλλαγές."

Υπάρχει όντως το παραπάνω στους όρους για να έχουμε 1€=4 πόντους;; Απάντησα πως σε μια συναλλαγή που περιλαμβάνει εισιτήρια, βαλίτσες, fast track κτλ., γίνεται διαχωρισμός στους πόντους εφόσον είναι μία η συναλλαγή;;

Το οποίο είναι και ψευδές, καθώς για την πρόσθετη υπηρεσία εκδίδεται (νέο) e-ticket με διακριτό e-ticket number, το οποίο σαφώς και είναι "εισιτήριο".

jimkGR

Member
μια χαζή ερώτηση, ίσως, γιατί έχω να ασχοληθώ καιρό.

Παλιά, μάζευα πόντους με την Πλάτινουμ κάρτα γιατί έδινε τους πιο πολλούς. Πιο παλιά, αυτοί οι πόντοι γίνονταν κατευθείαν μίλια στην Aegean στο τέλος του μήνα αν είχες και την κάρτα της Aegean. Κάποια στιγμή το αλλάξανε αυτό και έπρεπε να κάνουμε ένα "κολπάκι" για να πάνε οι πόντοι από την πλάτινουμ στην Aegean, και μετά να γίνουν αυτόματα(ή και χεράτα) μίλια. Αυτό το "κολπάκι" δεν φαίνεται να λειτουργεί πια. Υπάρχει κάποια άλλη λύση;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.725
Νεότερο μέλος
Afroula15901

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom