panpan
Member
Φαίνεται το έκαναν μόνοι τους,χωρίς σύλλογο.Επίσης ο τίτλος μήπως θα έπρεπε να λέει αλόγιστα και οχι ασυλλόγιστα..
Last edited:
Φαίνεται το έκαναν μόνοι τους,χωρίς σύλλογο.Επίσης ο τίτλος μήπως θα έπρεπε να λέει αλόγιστα και οχι ασυλλόγιστα..
Ναι άμα κλείσουν τελείως κ δε θα μπορούμε να πηγαίνουμε πουθενά να δω αν θα γελάτε
Δεν κλεινουν, αλλα αν κλεισουν, εγω πηγαινω μονο Ευρωπη με πλοιο, τρενο, λεωφορειο, θα τη βρουμε την ακρη.Ναι άμα κλείσουν τελείως κ δε θα μπορούμε να πηγαίνουμε πουθενά να δω αν θα γελάτε
To "Επόμενο Ταξίδι: Venice" θα το κάνεις... κολυμπώντας?Δεν κλεινουν, αλλα αν κλεισουν, εγω πηγαινω μονο Ευρωπη με πλοιο, τρενο, λεωφορειο, θα τη βρουμε την ακρη.
Για τα μακρινα ειναι λιγο δυσκολο αλλα οχι αδυνατο
https://www.this-is-italy.com/europ...Zu4NnA0FvrF1XPcxqvjvoPJlBhHCOOQBXOXjkPyCJVHk4
Ναι άμα κλείσουν τελείως κ δε θα μπορούμε να πηγαίνουμε πουθενά να δω αν θα γελάτε
Ρίχνω την ρεαλιστική ιδέα να φτιάξουμε μία αεροπορική εμείς. Όνομα έτοιμο έχουμε, ε δεν μας λείπουν και πολλά. Λύσεις υπάρχουν παιδιά.Για τα μακρινα ειναι λιγο δυσκολο αλλα οχι αδυνατο
Εμένα μου λείπει λίγο κεφάλαιο. Κατά τ άλλα μια χαρά.Ρίχνω την ρεαλιστική ιδέα να φτιάξουμε μία αεροπορική εμείς. Όνομα έτοιμο έχουμε, ε δεν μας λείπουν και πολλά. Λύσεις υπάρχουν παιδιά.
Ακριβως! Γι αυτο εξαλλου το κρατω ενεργο. Το σχεδιο ειναι εφικτο.To "Επόμενο Ταξίδι: Venice" θα το κάνεις... κολυμπώντας?
Τώρα μην με αναγκάσεις να πω την γνωστή ατάκα γνωστού πολιτικού, γιατί μπορεί να εκτραπεί το θέμα.Εμένα μου λείπει λίγο κεφάλαιο. Κατά τ άλλα μια χαρά.
Χαχαχα οκ, υπάρχουν, υπάρχουν!!!Τώρα μην με αναγκάσεις να πω την γνωστή ατάκα γνωστού πολιτικού, γιατί μπορεί να εκτραπεί το θέμα.