• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Ναι άμα κλείσουν τελείως κ δε θα μπορούμε να πηγαίνουμε πουθενά να δω αν θα γελάτε :bleh:
Δεν κλεινουν, αλλα αν κλεισουν, εγω πηγαινω μονο Ευρωπη με πλοιο, τρενο, λεωφορειο, θα τη βρουμε την ακρη.
Για τα μακρινα ειναι λιγο δυσκολο αλλα οχι αδυνατο :haha:
https://www.this-is-italy.com/europ...Zu4NnA0FvrF1XPcxqvjvoPJlBhHCOOQBXOXjkPyCJVHk4

mourohavlos

Member
Δεν κλεινουν, αλλα αν κλεισουν, εγω πηγαινω μονο Ευρωπη με πλοιο, τρενο, λεωφορειο, θα τη βρουμε την ακρη.
Για τα μακρινα ειναι λιγο δυσκολο αλλα οχι αδυνατο :haha:
https://www.this-is-italy.com/europ...Zu4NnA0FvrF1XPcxqvjvoPJlBhHCOOQBXOXjkPyCJVHk4
To "Επόμενο Ταξίδι: Venice" θα το κάνεις... κολυμπώντας? :haha:

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ναι άμα κλείσουν τελείως κ δε θα μπορούμε να πηγαίνουμε πουθενά να δω αν θα γελάτε :bleh:
Για τα μακρινα ειναι λιγο δυσκολο αλλα οχι αδυνατο
Ρίχνω την ρεαλιστική ιδέα να φτιάξουμε μία αεροπορική εμείς. Όνομα έτοιμο έχουμε, ε δεν μας λείπουν και πολλά. Λύσεις υπάρχουν παιδιά.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ρίχνω την ρεαλιστική ιδέα να φτιάξουμε μία αεροπορική εμείς. Όνομα έτοιμο έχουμε, ε δεν μας λείπουν και πολλά. Λύσεις υπάρχουν παιδιά.
Εμένα μου λείπει λίγο κεφάλαιο. Κατά τ άλλα μια χαρά.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εμένα μου λείπει λίγο κεφάλαιο. Κατά τ άλλα μια χαρά.
Τώρα μην με αναγκάσεις να πω την γνωστή ατάκα γνωστού πολιτικού, γιατί μπορεί να εκτραπεί το θέμα. :p

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou