• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

adiaforos

Member
Ξέρει κανένας τι θα γίνει με τη πρωτομαγιά; Κάτι άκουσα οτι θα μεταφερθεί. Αλλά γενικώς έχω μπερδευτεί με αυτό το θέμα.
Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι. η αργία μεταφέρεται αν συμπέσει με άλλη αργία που αποτρέπει τον εορτασμό, π.χ. Πάσχα, όπως συνέβει δυο-τρεις φορές. Η Πρωτομαγιά πέφτει μεθαύριο Παρασκευή και είναι αργία. Επειδή ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας την Παρασκευή, οι εορτασμοί θα μεταφερθούν Σάββατο 9 Μαΐου που θα έχει αρθεί η απαγόρευση.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι. η αργία μεταφέρεται αν συμπέσει με άλλη αργία που αποτρέπει τον εορτασμό, π.χ. Πάσχα,
Είναι ο κορονοιος αργία; Γιατί η πρωτομαγιά με τον κορονοιο συμπέφτει και όχι με κάποια άλλη επίσημη αργία. Απο εκεί πήγαζε η απορία μου την οποία έχω λύσει ήδη.
Ευχαριστώ και εσένα και όλους όσους μπήκατε στο κόπο να μου απαντήσετε.

adiaforos

Member
Είναι ο κορονοιος αργία; Γιατί η πρωτομαγιά με τον κορονοιο συμπέφτει και όχι με κάποια άλλη επίσημη αργία. Απο εκεί πήγαζε η απορία μου την οποία έχω λύσει ήδη.
Ευχαριστώ και εσένα και όλους όσους μπήκατε στο κόπο να μου απαντήσετε.
Αυτό λέω , η Πρωτομαγιά πέφτει σε εργάσιμη, οπότε δεν τίθεται θέμα μεταφοράς της!!! Είναι αργία για το Δημόσιο και τα εμπορικά καταστήματα, ισχύει ότι λένε οι ΣΣΕ για τις αργίες στον ιδιωτικό τομέα για την αμοιβή (για τις επιχειρήσεις που εργάζονται). Τίθεται θέμα μεταφοράς μόνο των εορταστικών εκδηλώσεων, λόγω της καραντίνας.

panpan

Member
Εμείς που είμαστε άεργοι,τελικά για μας είναι αργία,απεργία,ή θα μεταφερθεί.
Το λέω για να κανονίσουμε την ξάπλα μας.Έχουμε ένα άγχος.Ίσως και δύο.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εμείς που είμαστε άεργοι,τελικά για μας είναι αργία,απεργία,ή θα μεταφερθεί.
Το λέω για να κανονίσουμε την ξάπλα μας.Έχουμε ένα άγχος.Ίσως και δύο.
Εσείς τον δεκαπενταύγουστο θα γιορτάσετε!....Αυτοί όμως μου δουλεύουν 09/05 που είναι Σάββατο, γιατί Σάββατο δουλεύει πολύς κόσμος, δεν θα γιορτάσουν την πρωτομαγιά ποτέ!...
Επειδή μας λένε οτι θα μεταφέρουν τους εορτασμούς, αλλά κατα τ' άλλα δεν δουλεύουμε και στις 01/05. Ότι να ναι...
@barkour τελικά τι είναι; απεργία ή αργία; για πες;;;

Εγώ σταματώ εδώ.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δεν είναι μόνο ο Τραμπ επικίνδυνος, κυκλοφορούν και στην Ισπανία..

Απολύμαναν παραλία με χλωρίνη για να πάνε να παίξουν τα παιδιά, σκοτώνοντας ό,τι οργανισμό υπήρχε πάνω στην άμμο...

https://www.reader.gr/news/diethni/...-ispania-apolymanan-paralia-me-hlorini-gia-na

bandit650

Member
Για να αλλάξουμε θέμα.....

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!

Νίκος Μουρατίδης: «Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ»

Τι μας είπε ο γίγαντας...😂😂😂

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand