• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Χάος όνομα και πράμα :haha:
Μόνο με συνεχή τριβή κι ενασχόληση μαθαίνεις την προφορά τους, που, ισχύει, είναι τελείως αλλοπρόσαλλη!
Ασε που υπαρχουν και χιλιες δυο διαφορετικες προφορες αναλογα με τη χωρα, την περιοχη, το μορφωτικο επιπεδο, την καταγωγη κλπ. Πολλες φορες ουτε οι ιδιοι δεν μπορουν να συνεννοηθουν μεταξυ τους.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μίλησε τώρα ο Ολλανδός για δύσκολη προφορά των αγγλικών όταν η γλώσσα του έχει διπλώσει απ' τη μέρα που γεννήθηκε.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μίλησε τώρα ο Ολλανδός για δύσκολη προφορά των αγγλικών όταν η γλώσσα του έχει διπλώσει απ' τη μέρα που γεννήθηκε.
Άλλο δύσκολη προφορά όσον αφορά την εκφορά λόγου κι άλλο δύσκολη προφορά επειδή δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι κανόνες που να αφορούν το πώς προφέρεις διφθόγγους, γράμματα κλπ. Ισχύει και για τα ολλανδικά το ίδιο όπως για τα αγγλικά (αναφερόμενη στη δεύτερη περίπτωση);

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ξέρει κανένας τι θα γίνει με τη πρωτομαγιά; Κάτι άκουσα οτι θα μεταφερθεί. Αλλά γενικώς έχω μπερδευτεί με αυτό το θέμα.

paefstra

Member
Ξέρει κανένας τι θα γίνει με τη πρωτομαγιά; Κάτι άκουσα οτι θα μεταφερθεί. Αλλά γενικώς έχω μπερδευτεί με αυτό το θέμα.
Απο όσο γνωρίζω, υπάρχει μια σκέψη να μεταφερθούν οι εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς, αν και θα έπρεπε ακύρωση αν δεν πληρούνται τα μέτρα ασφαλείας. Για την αργία δε γνωρίζω.

fotast

Member
Θα μεταφερθεί το Σάββατο 9/5 με συμβολικούς γιορτασμούς όπως είπαν.Παραπάνω δεν ξέρω.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Να βάλω δλδ ξυπνητήρι να πάω στη δουλειά ή να κοιμηθώ;; :p
πππφφφ μπάχαλο...

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γιατί είπα εγώ το αντίθετο; Αλλά αυτο το "μεταφέρονται οι εορτασμοί μόνο" εμένα με μπερδεύει.
Anyway, είπα να ρωτήσω μήπως εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι που θα έπρεπε

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος

Αφιερωμένο! Όταν είχα δει πρώτη φορά χυμό πορτοκάλι στο σουπερμαρκετ δεν μπορούσα να το πιστέψω.

bandit650

Member
Επειδή τη βδομάδα αυτή έχω άδεια γράφτηκε ότι πήρα 4 μέρες αντί 5 υπολογιζοντας τη 1 Μαΐου σα αργία. Δε νομίζω να είναι και η 9/5 αργία.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou