• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

karfitsa

Member
Πρώτον δεν ενημερώνομαι από τον Χιο.εμένα μου το έστειλαν φωτο και εκεί το βρήκα πιο ευκολα.
Δεύτερον δε νομίζω ότι έκανε μοντάζ.
Τρίτον η είδηση υπάρχει και σε άλλα site
Ενδεικτικά σας ανεβάζω ανάρτησή μισή ώρα νωρίτερα από αυτή του Χίου

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/867966_epiki-gkafa-stin-ert-anti-gia-monades-grapsane
Λέτε τέτοια συνωμοσία;
Εντάξει δεν έγινε και τίποτα, ακόμη και αλήθεια να είναι.
Απλως θεωρώ τον Χίο τον πιο πάτο "δημοσιογράφο" και οι πρακτικές του είναι κατακριτέες νομίζω από τους περισσότερους.
Τώρα αν είπε και μια φορά αλήθεια θα το διορθώσει στο επόμενο άρθρο του.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Συμφωνώ ότι ο Χίος δεν είναι καν δημοσιογράφος απλά και εγώ σού απάντησα ότι η είδηση δεν ήταν δικιά του και την έβγαλαν άλλοι. Το link το ποστάρω χιουμοριστικσ και μόνο.
Anyway πάμε παρακάτω

Last edited:

Nikos86

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στον χρονο!
Θέλω να πω ως δημοσιογράφος ήταν τηλεπερσόνα. Ψινάκης φάση, όλο αχαχούχα συζητήσεις, σεξουαλικά υπονοούμενα κλπ. Ο αυτοσαρκασμός για μένα δεν είναι στα αρκούντα στοιχεία για έναν πρωθυπουργό. Δηλαδή αν μου έλεγαν πέντε στοιχεία που θα έπρεπε να έχει ένας πολιτικός δε θα έλεγα "ας είναι και τρόμπας, αρκεί να αυτοσαρκάζεται".

Ο πρωθυπουργός είναι δουλειά, ψηφίζεις σα να τον περνάς συνέντευξη. Να είναι κάποιος ικανός που μπορεί να κάνει αυτά που λέει το job description, δε θα τον επιλέξω με τα ίδια κριτήρια που θα διαλέξω με ποιον θα γελάσω το βράδυ από τον καναπέ μου πιάνοντας το τηλεκοντρόλ. ΚΑι στη δουλειά μου αν προσλάμβανα κάποιον δε θα έπαιρνα κάποιον που να είναι ωραίο τυπάκι ή να γελάω όταν τον βλέπω.
Eγω απλα λεω οτι ειναι 20 χρονια στην πολιτικη εφτασε να γινει πρωθυπουργος της Αγγλιας και δεν εχασε τον αυτοσαρκασμο του βασικα εχει περισσοτερο αυτοσαρκασμο απ' οποιονδηποτε αλλον που ανηκει στην ευρωπαικη ελιτ. Καμμια σχεση με τον Μητσοτακη και με κανεναν Ελληνα πολιτικο. Απο κει και περα τα κριτηρια που ψηφιζεις σεβαστα, καμμια αντιρρηση, απλα ειναι αλλη κουβεντα!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κανεις την εσφαλμενη υποθεση οτι οι ανθρωποι ειναι ρομποτ και οταν τους δωσει εντολη το κρατος να καταναλωσουν, θα ξεχυθουν στα malls να καταναλωσουν χωρις εγγυησεις ασφαλειας. Και οτι οι κυβερνησεις δεν εχουν συνταγματικη υποχρεωση να προστατεψουν την υγεια των πολιτων αλλα μονο την οικονομια. Και οτι οι γιατροι πρεπει να αναλογιστουν το ΑΕΠ ενω πρεπει να το κανουν με τις γνωσεις τους οι οικονομολογοι. Οτι κινδυνευουν μονο οι 70ρηδες.
Υποκείμενη νόσο λοιπόν, μπορεί να έχει ένας συνάνθρωπος μας που πάσχει από τα έξι του χρόνια από σακχαρώδη διαβήτη. Δεν το επέλεξε. Του συνέβη. Και από τότε παλεύει με τις ινσουλίνες, τις δίαιτες, με τις στερήσεις και με την πρόοδο της ιατρικής έχει καταφέρει να φτάσει 50 ετών να έχει κάνει παιδιά, οικογένεια και να τα μεγαλώνει.
Είναι η μητέρα με καρκίνο του μαστού που βρίσκεται στην ανάρρωση.
Είναι οσοι εχουν δείκτη μάζας σώματος 35 Είναι ο σαραντάρης φίλος μας με ιδιοπαθή υπέρταση.
Είναι το παιδί με συγγενή καρδιοπαθεια που μετά από τρία χειρουργεία ζει μια φυσιολογική ζωή.
Είναι ο πατέρας με μεσογειακή αναιμία που έχει κάνει οικογένεια.
Είναι το παιδί με λευχαιμία που κέρδισε τη μάχη και του φυτρώνουν σιγά σιγά τα μαλλιά.

Οι γιατροι αλλα και οι δημοκρατικες κυβερνησεις δεν κανουν τους τροχονομους αποφασιζοντας ποιοι θα πεθανουν και ποιοι θα ζησουν. Αυτο μονο σε καθεστωτα ψεκασμενων.

Θα σου πω τι θα γινει αν αυριο ανοιξουν ολα χωρις εγγυησεις για ασφαλεια
1) των παιδιων: οι γονεις δεν θα τα στειλουν σχολειο υπ' ευθυνη τους για να μη φερουν τον ιο στο σπιτι απο τις μολυσμενες οικογενειες γιατι στα σχολεια γινεται οσμωση ολων των οικογενειων του πληθυσμου.
2) των εργαζομενων: τα συνδικατα θα δωσουν οδηγια να προστατευτει πρωτα η ζωη και μετα το μεροκαματο καλωντας σε απεργια-αποχη οπως θες το λες.
3) οι ερμπιενμπηδες, οι ταβερνιαρηδες κλπ θα προτιμησουν να κλεισουν το μαγαζι παρα να δεχτουν τον αγγλο που ερχεται για μεθυσια για να προστατεψουν τη ζωη τους και των υπαλληλων τους που θα τους ξεχεσουν, αν δεν νιωθουν ασφαλεις.
Α και ο κοσμος θα συνεχισει να κανει τα παντα απο αποσταση εφοσον δεν εχει πειστει οτι ειναι ασφαλης.
Ε ναι, ειναι γνωστο αλλωστε πως η κυβερνηση ενδιαφερεται για τη δημοσια υγεια και τις ζωες των πολιτων. Δεν θελω να ανοιξω πολιτικη συζητηση αλλα λιγος σεβασμος σε ανθρωπους που περνουν το Γολγοθα τους δεν βλαπτει. (Οχι απο εσενα, απο την κυβερνηση που καθε μερα λεει τις μαλακιες της).
Τι να πρωτογραψει κανεις για την φροντιδα και την προστασια που παρεχει αυτο το κρατος στους πολιτες του. Απο τις περιπτωσεις σαν του μικρου Παναγιωτακη, της ΑΜΕΑ γιαγιας διχως ποδια που πρεπει να περασει ξανα απο ΚΕΠΑ για να αποδειξει πως δεν φυτρωσαν νεα ποδια, του καρκινοπαθη που περιμενει σαν το ζωο στους διαδρομους των νοσοκομειων να κανει τη χημειοθεραπεια του, τους τοσους και τοσους ασθενεις ; Τους τοσους και τοσους πολιτες που ταλαιπωρει καθημερινα και σε σχεδον καθε συναλλαγη μαζι του, τους επαγγελματιες που τους εχει αφαιμαξει, τους συμβασιουχους υπαλληλους του που τους εμπαιζει.; Μιλαμε για τεραστιο ενδιαφερον, οχι αστεια.

Οσο για τον αλλον τον ημιτρελο των ΗΠΑ. Εχει ενα δικιο για τον ΠΟΥ. Οι ευθυνες του ειναι πολυ μεγαλες. Οφειλε να ασκησει πιεσεις για προστασια πριν την εξαπλωση και για συνεργασια μεταξυ των κυβερνησεων. Αλλα αυτη η αυτοαπομονωση των κρατων και η ασυνεννοησια των κυβερνησεων ειναι καταστροφικη για τον αναπτυγμενο κόσμο. Κακα τα ψεματα ο τριτος κοσμος εχει χειροτερα προβληματα να αντιμετωπισει.

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καθε μερα λεει τις μαλακιες της
Ενω εμεις οι πολιτες υποδειγμα λεμε τις σοφιες μας. Ποιος λεει τις μ.. αμφισβητειται.
Τι να πρωτογραψει κανεις για την φροντιδα και την προστασια που παρεχει αυτο το κρατος στους πολιτες του. Απο τις περιπτωσεις σαν
Να γραψει καποιος για τα καλα του ΕΣΥ δεν εχω δει. Απο τα καλυτερα στον κοσμο, φιλικοτατο, δεν πληρωνεις ουτε δεκαρα τσακιστη, ουδεις σε ρωταει αν εχεις συνεισφερει 1€ στο κρατος και προσωπικο υψηλου επιπεδου με αμοιβες σερβιτορου.

bandit650

Member
Να γραψει καποιος για τα καλα του ΕΣΥ δεν εχω δει. Απο τα καλυτερα στον κοσμο, φιλικοτατο, δεν πληρωνεις ουτε δεκαρα τσακιστη, ουδεις σε ρωταει αν εχεις συνεισφερει 1€ στο κρατος και προσωπικο υψηλου επιπεδου με αμοιβες σερβιτορου.
δε γινετε κριτικη του ΕΣΥ. αυτη τη στιγμη.
και το οτι ειναι ορθιο το συστημα σημερα δε οφειλετε στη προνοια που ειχε ληφθει απο τη ηγεσια.
απο το προσωπικο κρατιεται.
ασχετα αν μειωθηκαν καποιες χιλιαδες θεσεις πριν τον ιο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
δε γινετε κριτικη του ΕΣΥ. αυτη τη στιγμη.
και το οτι ειναι ορθιο το συστημα σημερα δε οφειλετε στη προνοια που ειχε ληφθει απο τη ηγεσια.
απο το προσωπικο κρατιεται.
ασχετα αν μειωθηκαν καποιες χιλιαδες θεσεις πριν τον ιο.
Μα αυτο ακριβως κανεις κι εσυ κ ο ανωτερω. Κρινετε ενα συστημα υγειας ως τσαμπα μαγκες, ας μου επιτραπει η λαικη εκφραση χωρις προσωπικο υπαινιγμο. Το συστημα ειναι ορθιο προφανως γιατι φροντισαν οι ηγεσιες κ τωρα κ παλιοτερα. Κ οταν αναφερεις νουμερα αοριστα, χιλιαδες, να εισαι σε θεση να το στηριξεις. Περιμενουμε το λινκ λοιπον ου δειχνει τη μειωση του προσωπικου του ΕΣΥ κατα χιλιαδες.
Δεν χρειαζεται λαικισμος τετοια ωρα αλλα αναγνωριση του συστηματος. Ναι λοιπον, ειναι απο τα καλυτερα στον κοσμο.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Για το ελληνικό μιλάς η το ιταλικό ;
Δεν σε αναγνωρίζω!
Δεν ημουν σαφης? Να τα γραψω ιταλικα? Τη βαρβαρη ισπανικη γλωσσα δεν την κατεχω...
Ειπα απο τα καλυτερα, οχι το καλυτερο. Το καλυτερο που εχω δει εγω ειναι το ιταλικο λογω πρωτοβαθμιας. Το ελληνικο ομως υπερτερει σε φιλικοτητα και εξοδα out of the pocket του χρηστη που ειναι το απολυτο 0.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα