North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Τουρκία: Πάω να πεταχτώ στο φούρνο να πάρω λίγο ψωμί.
Πες της φιλης σου οτι πολυ δυσκολα θα παραδεχτει ενας εκπαιδευτικος οτι γινεται bullying σε ΑΜΕΑ στην ταξη του γιατι φταιει κι ο ιδιος γι αυτο. Πες της να ψαχνει με περισσοτερο τακτ το δειγμα της, φιλικα το λεω, αλλιως θα αναρωτιεται γιατι δεν βρισκει.Μία φίλη ψάχνει εκπαιδευτικούς που να είχαν στην τάξη τους παιδιά με αυτισμό τα οποία έχουν δεχτεί σχολικό εκφοβισμό (bullying)! για ποιοτικη ερευνα! ευχαριστούμε εκ των προτερων!
Είναι δύσκολο το θέμα από μόνο του πιστεύω οπότε όσο τακτ και να βάλεις πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις... Αν δεν θέλει να βοηθήσει ο άλλος δεν μπαίνει καν στην διαδικασία! Αν έχεις κάποιον τρόπο να τους κάνουμε να φανερωθούν με χαρά θα τον ακούσω!Πες της φιλης σου οτι πολυ δυσκολα θα παραδεχτει ενας εκπαιδευτικος οτι γινεται bullying σε ΑΜΕΑ στην ταξη του γιατι φταιει κι ο ιδιος γι αυτο. Πες της να ψαχνει με περισσοτερο τακτ το δειγμα της, φιλικα το λεω, αλλιως θα αναρωτιεται γιατι δεν βρισκει.
πως κάνεις ετσι ..σιγά .. απο δω η γυναικα μου και απο δω το girlfriend μου..Aδιανοητο!
Ναι ο Mohammed Andypas εεε σορρυ Mohammed Anas!πως κάνεις ετσι ..σιγά .. απο δω η γυναικα μου και απο δω το girlfriend μου..
Επειδη διαλεξε θεμα που, αν υπαρχει bullying, ο εκπαιδευτικος ειναι part of the problem αρα θα προσπαθησει να το αποκρυψει, και αφου θα κανει ποιοτικη και χρειαζεται λιγα ατομα, καλυτερα ας το διερευνησει μεσα απο τη συζητηση. Δεν ειναι θεμα αν θελει να βοηθησει, οταν ειναι σαν να μπαινεις στο δωματιο και να ρωτας χυμα οτι ψαχνεις καποιον που εχει αποτυχει σε κατι.Δεν εχει επιβλεποντα να την κατευθυνει?Είναι δύσκολο το θέμα από μόνο του πιστεύω οπότε όσο τακτ και να βάλεις πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις... Αν δεν θέλει να βοηθήσει ο άλλος δεν μπαίνει καν στην διαδικασία! Αν έχεις κάποιον τρόπο να τους κάνουμε να φανερωθούν με χαρά θα τον ακούσω!
Ναι ενταξει σιγουρα μπορεί να είναι μερος τους προβληματος αλλά μάλλον ήταν και δικό μου λάθος που είπα να βοηθησω και εθεσα το θέμα χυμα! Λογικα η κοπελα έχει περισσοτερο τακτ στην αναζητηση απλά επειδή ψάχνει 1-2 άτομα ακόμα πήρα πρωτοβουλια και εγραψα και εδώ! Αν έχεις καποιο γνωστο με αντιστοιχη περιπτωση πες μου! Ευχαριστώ πολύ!Επειδη διαλεξε θεμα που, αν υπαρχει bullying, ο εκπαιδευτικος ειναι part of the problem αρα θα προσπαθησει να το αποκρυψει, και αφου θα κανει ποιοτικη και χρειαζεται λιγα ατομα, καλυτερα ας το διερευνησει μεσα απο τη συζητηση. Δεν ειναι θεμα αν θελει να βοηθησει, οταν ειναι σαν να μπαινεις στο δωματιο και να ρωτας χυμα οτι ψαχνεις καποιον που εχει αποτυχει σε κατι.Δεν εχει επιβλεποντα να την κατευθυνει?
150 μέλη της βασιλικής οικογένειας; Είναι που είναι τεράστιες οι οικογένειες εκεί με 20 παιδιά ο καθένας, είναι και βασιλική η οικογένεια θα πιάσει όλες τις κλίνες...Αν αρρωστήσουν φτωχοί άνθρωποι δεν ξέρω τι περίθαλψη τους περιμένει εκεί....
εχει φασαρία το μαγείρεμα αλλά αν υποσχεθεις οτι θα το κάνεις να σου στείλω τη συνταγήΜου έβαλες ιδέα.