• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v6

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Katialondon

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Σρι Λάνκα
Όλος ο ιδιωτικός τομέας πλήττεται, ειδικά στη χώρα μας που ο τουρισμός σε πολλές περιοχές κινεί το χρήμα.
Προσωπικά, με το σύζυγο διαθέτουμε τεχνική εταιρεία. Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε δύο ραντεβού για ανακαίνιση ξενοδοχείου καθώς και για να σχεδιάσουμε κ να υλοποιήσουμε ένα τουριστικό γραφείο. Μαντεψτε ! Δεν θα γίνει καμία από τις δουλειές, γιατί μπαίνουν μέσα. Έχουν μόνο ακυρώσεις. Ούτε πρόκειται να κανει κάποιος οικιακές ανακαινίσεις ούτε να αρχίζει να σηκώνει πολυκατοικίες μέσα σε αυτή την κατάσταση. Κατ επέκταση , εγώ δεν θα έχω δουλειά κ θα πρέπει να τρώω από τα έτοιμα για όσο φτάσουν. Προφανώς, επιδόματα δεν θα πάρω

Vasileti

Member
Δεν ξέρω αν πρέπει να ζηλεύω ή όχι όσους η εργασία τους ή η οικογενειακή τους κατάσταση τους δίνει το προνόμιο να μένουν σπίτι αυτές τις μέρες. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ζήλευα αρκετά, την ίδια στιγμή όμως μου δημιουργεί μια αίσθηση κανονικότητας το ότι πηγαίνω στη δουλειά. Όπως και να έχει από την Παρασκευή το απόγευμα (και μέχρι τη Δευτέρα το πρωί) έχω μπει κι εγώ στη φάση "μένουμε σπίτι" και μπορώ να πω ότι έχω ευχαριστηθεί αρκετά κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις με φίλους, το netflix (έβαλα πρόσφατα) και τις ανασκαφές στα άπειρα αδιάβαστα βιβλία μου.

Μια πρόταση που έχω να κάνω σε όσους έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο είναι η παρακολούθηση moocs (δηλ μαζικών ανοιχτών διαδικτυακών μαθήματων). Τέτοια μαθήματα προσφέρονται κατά βάση δωρεάν από γνωστά (και ενίοτε πολύ καλά) πανεπιστήμια μέσα από πλατφόρμες όπως οι coursera, future learn κλπ. Μπορεί κανείς να βρει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα moocs πάνω σε διάφορες θεματικές (θετικές επιστήμες, ΙΤ, εκπαίδευση, ψυχολογία, ιατρική, τέχνη, θρησκειολογία κλπ κλπ).
Για να διδάξει κανείς ιδιαιτερα μεσω ιντερνετ υπάρχει κάποια πλατφορμα ή software, πέρα από skype, οταν απαιτούνται και ασκήσεις?

paefstra

Member
Για οποιον εχει προβληματα αυτην την περιοδο, το φορουμ συστηνει να γινετε αμεσα εκπαιδευτικοι και να ζησετε με 700 ευρω τον μηνα κανοντας τουρ στην αγονη γραμμη για 10 χρονια και να τη βολεψετε. Ζωη μαγικη.

orck

Member
Μα τι κλαμα ειναι αυτο. Εαν εισαι ευπαθη ομαδα να παρεις βοηθεια απο το κρατος, το επιδομα οπως λενε μερικοι απαξιωτικα.
Εισαι σε ευπαθη ομαδα ομως; Η απο 100Κ καθαρα περισυ φετος θα πεσεις στις 80Κ και κλαις;
Το αλλο σεναριο ηταν ο σταλινομαδουρος πρωθυπουργος μας να μην εκλεινε τιποτα, η οικονομια να πετουσε με τρελους ρυθμους αναπτυξης -2% (γιατι ειναι τοσο αριστοι με την οικονομια και τα ξερουν τοσο καλα που καταφεραν και μειωσαν την αναπτυξη απο οσο την πηραν απο αυτους που δεν ηξεραν) και αφου ειχαν μολυνθει το 50-60% του πλυθησμου και ειχε νοσηλευτει και πεθανει σημαντικο μερος αυτων τοτε τι καλυτερο θα ειχες;
Νεκρη οικονομια ξανα με νεκρους πολιτες.
Βγαζει τοξικοτητα το θεμα, τα λεμε ξανα τον Ιουνιο απο Σαντορινη, εαν ζουμε μεχρι τοτε :)

panpan

Member
Για οποιον εχει προβληματα αυτην την περιοδο, το φορουμ συστηνει να γινετε αμεσα εκπαιδευτικοι και να ζησετε με 700 ευρω τον μηνα κανοντας τουρ στην αγονη γραμμη για 10 χρονια και να τη βολεψετε. Ζωη μαγικη.
Θα ενημερώσω τις άνεργες καθαρίστριες των ξενοδοχείων για την πρόταση σου.

paefstra

Member
Θα ενημερώσω τις άνεργες καθαρίστριες των ξενοδοχείων για την πρόταση σου.
Αναφερομουν σ αυτους που θα αναγκαστουν να τρωνε απο τα ετοιμα, αλλα γιατι οχι; Ο δρομος ειναι ανοιχτος, αν και ο μισθος του δημοσιου που θα ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ θα ειναι 400

panpan

Member
Αναφερομουν σ αυτους που θα αναγκαστουν να τρωνε απο τα ετοιμα, αλλα γιατι οχι; Ο δρομος ειναι ανοιχτος, αν και ο μισθος του δημοσιου που θα ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ θα ειναι 400
Είναι ενοχλητικά κυνική η απάντηση σου για σημερινούς ανέργους που δεν έχουν σήμερα ούτε τα 400 ευρώ του μέλλοντος.Αλλά άμα νομίζεις εσύ έτσι,εγώ πάσο.

paefstra

Member
Είναι ενοχλητικά κυνική η απάντηση σου για σημερινούς ανέργους που δεν έχουν σήμερα ούτε τα 400 ευρώ του μέλλοντος.Αλλά άμα νομίζεις εσύ έτσι,εγώ πάσο.
Ειναι κυνικη οταν εδω υπαρχουν μελη που λενε οτι προτιμουν να πεθανουν οι γονεις μου πχ παρα να χασουν 3 μηνες εσοδα? Πασο, εγω ειμαι η κυνικη.
Επειδη εχει χαθει το μετρο, οκ, ας μεινουν τα ετοιμα στην τραπεζα, ας φαγωθουν οι γονεις μας, παει χασαμε τη μπαλα.

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ειναι κυνικη οταν εδω υπαρχουν μελη που λενε οτι προτιμουν να πεθανουν οι γονεις μου πχ παρα να χασουν 3 μηνες εσοδα? Πασο, εγω ειμαι η κυνικη.
Καθε βραδι αυτο παρακαλαμε πριν κοιμηθουμε. Να πεθανουν οι γονεις σου και ολοι οι αλλοι οι γονεις...Συνελθε

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic