despoina.s
Member
Ευτυχώς δεν τα γράψες ανάποδα....Εγώ πάντως τη γιόρτασα στο 100%. Έκανα πεολειχία σε μια μπριζόλα.
Ευτυχώς δεν τα γράψες ανάποδα....Εγώ πάντως τη γιόρτασα στο 100%. Έκανα πεολειχία σε μια μπριζόλα.
Άξιος!!!Εγώ πάντως τη γιόρτασα στο 100%. Έκανα πεολειχία σε μια μπριζόλα.
Για να διδάξει κανείς ιδιαιτερα μεσω ιντερνετ υπάρχει κάποια πλατφορμα ή software, πέρα από skype, οταν απαιτούνται και ασκήσεις?Δεν ξέρω αν πρέπει να ζηλεύω ή όχι όσους η εργασία τους ή η οικογενειακή τους κατάσταση τους δίνει το προνόμιο να μένουν σπίτι αυτές τις μέρες. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ζήλευα αρκετά, την ίδια στιγμή όμως μου δημιουργεί μια αίσθηση κανονικότητας το ότι πηγαίνω στη δουλειά. Όπως και να έχει από την Παρασκευή το απόγευμα (και μέχρι τη Δευτέρα το πρωί) έχω μπει κι εγώ στη φάση "μένουμε σπίτι" και μπορώ να πω ότι έχω ευχαριστηθεί αρκετά κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις με φίλους, το netflix (έβαλα πρόσφατα) και τις ανασκαφές στα άπειρα αδιάβαστα βιβλία μου.
Μια πρόταση που έχω να κάνω σε όσους έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο είναι η παρακολούθηση moocs (δηλ μαζικών ανοιχτών διαδικτυακών μαθήματων). Τέτοια μαθήματα προσφέρονται κατά βάση δωρεάν από γνωστά (και ενίοτε πολύ καλά) πανεπιστήμια μέσα από πλατφόρμες όπως οι coursera, future learn κλπ. Μπορεί κανείς να βρει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα moocs πάνω σε διάφορες θεματικές (θετικές επιστήμες, ΙΤ, εκπαίδευση, ψυχολογία, ιατρική, τέχνη, θρησκειολογία κλπ κλπ).
Θα ενημερώσω τις άνεργες καθαρίστριες των ξενοδοχείων για την πρόταση σου.Για οποιον εχει προβληματα αυτην την περιοδο, το φορουμ συστηνει να γινετε αμεσα εκπαιδευτικοι και να ζησετε με 700 ευρω τον μηνα κανοντας τουρ στην αγονη γραμμη για 10 χρονια και να τη βολεψετε. Ζωη μαγικη.
Αναφερομουν σ αυτους που θα αναγκαστουν να τρωνε απο τα ετοιμα, αλλα γιατι οχι; Ο δρομος ειναι ανοιχτος, αν και ο μισθος του δημοσιου που θα ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ θα ειναι 400Θα ενημερώσω τις άνεργες καθαρίστριες των ξενοδοχείων για την πρόταση σου.
Είναι ενοχλητικά κυνική η απάντηση σου για σημερινούς ανέργους που δεν έχουν σήμερα ούτε τα 400 ευρώ του μέλλοντος.Αλλά άμα νομίζεις εσύ έτσι,εγώ πάσο.Αναφερομουν σ αυτους που θα αναγκαστουν να τρωνε απο τα ετοιμα, αλλα γιατι οχι; Ο δρομος ειναι ανοιχτος, αν και ο μισθος του δημοσιου που θα ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ θα ειναι 400
Ειναι κυνικη οταν εδω υπαρχουν μελη που λενε οτι προτιμουν να πεθανουν οι γονεις μου πχ παρα να χασουν 3 μηνες εσοδα? Πασο, εγω ειμαι η κυνικη.Είναι ενοχλητικά κυνική η απάντηση σου για σημερινούς ανέργους που δεν έχουν σήμερα ούτε τα 400 ευρώ του μέλλοντος.Αλλά άμα νομίζεις εσύ έτσι,εγώ πάσο.
Καθε βραδι αυτο παρακαλαμε πριν κοιμηθουμε. Να πεθανουν οι γονεις σου και ολοι οι αλλοι οι γονεις...ΣυνελθεΕιναι κυνικη οταν εδω υπαρχουν μελη που λενε οτι προτιμουν να πεθανουν οι γονεις μου πχ παρα να χασουν 3 μηνες εσοδα? Πασο, εγω ειμαι η κυνικη.