Ποια η διαφορά, εκτός από ένα e στην ορθογραφία;@paefstra, εκεί ήπιες whisky, όχι whiskey.
E το λογικό αυτό δεν είναι;Υ.Γ.: λές του χρόνου ταβερ, να είναι υποψήφιοι για το Νόμπελ Ειρήνης ο ηγέτης της Β. Κορέας κ ο Αμερικανός πρεζιντεντ για τη σημερινή ιστορική συμφωνία;
Φήμες λένε ότι μεγάλο μέρος του χρόνου της συνάντησης αφιερώθηκε σε συζητήσεις για real estate business, με τον Trump να ενδιαφέρεται να επενδύσει σε ξενοδοχεία στη Βόρεια Κορέα... Μάλλον θα δούμε το Ryugyong να ανοίγει επιτέλους ως ένα ακόμα Trump Hotel.... Τώρα για το Νόμπελ, θα πρέπει να δούμε πρώτα πως θα πάει η συμφωνία, αλλά ποιό πιθανό βλέπω να βραβεύεται τελικά το ζεύγος Kim Jong-Un - Moon Jae-in .Υ.Γ.: λές του χρόνου ταβερ, να είναι υποψήφιοι για το Νόμπελ Ειρήνης ο ηγέτης της Β. Κορέας κ ο Αμερικανός πρεζιντεντ για τη σημερινή ιστορική συμφωνία;
Υποθέτω επειδή πρόσφατα ο Κιμ δοκίμαζε κάτι πυραυλάκια που πέρναγαν πάνω από την Ιαπωνία!Εγώ δεν καταλαβαίνω πώς έχει διάθεση να τα βρει με τη Βόρειο Κορέα
Επειδή από τα γραφόμενα σου διαφένεται η σύγχυση των όρων προσωπικότητα και πράξη, επειδή από τα γραφόμενά σου διαφένεται η παντελής άγνοια για τον τρόπο λειτουργείας των βραβείων και των σφαγέων στους οποίους έχει αποδοθεί κατά καιρούς, κι επειδή από τα γραφόμενα σου διαφένεται ότι προσπαθείς να βάλεις στο στόμα μου (ε, στο πληκτρολόγιό μου δηλαδή) πράγματα που ουδέποτε έγραψα (όπως π.χ. ότι υπερασπίζομαι τον Κίσιγκερ), θα σε παρακαλούσα να πας να διαβάσεις πρώτα για όλα αυτά και ύστερα να κάνεις κριτκή για το πως και σε ποιούς απονέμεται. Ξεκίνα από δώ: https://www.nobelprize.org/alfred_nobel/will/Σοβαρά. Και επειδή απο τα γραφομενα σου, διαφαινεται η άγνοια σου περι της συγκεκριμενης προσωπικοτητας, του βιου του, της ιστοριας και των πεπραγμενων του θα σε συμβουλευα να ριξεις μια (επιπολαια) ματια στα οσα τον αφορουν και μετα να παρεις θεση υπερ της δικαιολογημενης απονομης Νομπελ ειρηνης στον χασαπ εεε... στο Κισινγκερ.
Θα σε παροτρυνα ακόμη να μην αποδοσεις το Νομπελ χορτοφαγιας στον Χανιμπαλ Λεκτερ, διοτι απλά μια φορά στη ζωή του , δεν προτιμησε να περιδρομιασει εναν Σομαλο και επέλεξε ραδίκια.
Τα βραβεια αγαπητε -ειδικα οσο αφορουν θεματα Ειρηνης- δεν τα δινουν σε σφαγεις. Τα δινουν σε Ανθρωπους. Και ο μουσιέ που εσυ υποστηριζεις για μια πραξη αμφισβητησιμης ελλειψης υστεροβουλιας και περισσοτερο μιας στοχευμενης πολιτικης "σωζω το τομαρι μου" , ειναι ενας απλός μισανθρωπος, αμοραλιστης.