• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The Official Offtopic v5

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δε νομίζω να υπήρχε καμία τετοια απόφαση. Ούτε τον Παύλο μπορώ να βγάλω ψεύτη, άλλωστε μιλαει με πολύ καλά λόγια για το γκαλη, όπως κι ο ίδιος για τον παυλο, ούτε το βεζυρτζη, ούτε το Μιχαηλίδη. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δυσκολο για κάποιον να αποδεχθεί ότι ένας τεράστιος αθλητής ήταν τρομερα εγωιστης και πολυ φιλοχρηματος. Πιο εύκολο είναι δηλαδη να πιστέψουμε πως όλοι οσοιτον γνωρισαν ειναι ψεύτες και εφτιαξαν μια σκευωρία; Άνθρωπος ήταν κι ο Γκάλης κι ειχε αδυναμιες, so what?

Borealis

Member
Κοιτα να δεις ρε πο@στη μου.. σε μια μέρα απο βόρειος έγινα και νότιος.. ενω εγω γουστάρω μια ζωή να είμαι με τους βόρειους ..
Εγώ πρέπει να ζητήσω τους mod την μετονομασία σε Meridianus τέρμα το Borealis

gelf

Member
@Yorgos, ο καθένας στο ζήτημα αυτό (δηλ. του τέλους της καριέρας του Γκάλη) έχει τις απόψεις του, τις μνήμες του και τις πληροφορίες του.
Κι έχω πολύ καλή μνήμη.
Επίσης να σου θυμίσω, ότι τότε στον Άρη δεν ήταν ο Μιχαηλίδης, αλλά ο διώκτης του Γκάλη, ο Μητρούδης.
Ακόμα να σου θυμίσω ότι οι φίλαθλοι του Άρη λάτρευαν, λατρεύουν και θα λατρεύουν πάντα τον Γκάλη, σε αντίθεση με τους πρωταγωνιστές της σκευωρίας.
Θυμήσου το σύνθημα για τον Γιαννάκη (περί Ιούδα κλπ) που επί δεκαετίες δονούσε το Αλεξάνδρειο. Λόγω προσφοράς του Γιαννάκη στο μπάσκετ, εγώ προφανώς διαφωνώ.
Αν ίσχυαν έστω και στο παραμικρό οι απόψεις σου, τις οποίες πρώτη φορά ακούω ή μάλλον διαβάζω δεν θα ίσχυε η λατρεία των Αρειανών για τον Γκάλη.
Οι ανυπόστατες φήμες με προεξάρχουσα αυτήν του υποτίθεται δημοσιογράφου και νυν ευρωβολευτή, είναι απλώς λάσπη στον ανεμιστήρα.

Σήμερα είναι και η ΕΠΕΤΕΙΟΣ. Η 31η.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επίσης να σου θυμίσω, ότι τότε στον Άρη δεν ήταν ο Μιχαηλίδης, αλλά ο διώκτης του Γκάλη, ο Μητρούδης.
O Μιχαηλίδης είναι αυτός που δήλωσε πως κάθε καλοκαίρι ο Γκάλης ζητούσε αυξήσεις, εκτός συμβολαίου, εκτός και τα σίριαλ που είχαμε κάθε χρονιά.
Ακόμα να σου θυμίσω ότι οι φίλαθλοι του Άρη λάτρευαν, λατρεύουν και θα λατρεύουν πάντα τον Γκάλη, σε αντίθεση με τους πρωταγωνιστές της σκευωρίας.
Δε λέει κάτι αυτό, ο κόσμος έχει επιλεκτική μνήμη. Ο Γιαννάκης πάντως προπονητής ήταν φέτος στον Άρη κι έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Ο Γκάλης λόγω μπασκετικής αξίας βρέθηκε στο απυρόβλητο.
Θυμήσου το σύνθημα για τον Γιαννάκη (περί Ιούδα κλπ) που επί δεκαετίες δονούσε το Αλεξάνδρειο. Λόγω προσφοράς του Γιαννάκη στο μπάσκετ, εγώ προφανώς διαφωνώ.
Εγώ θα έλεγα και λόγω ήθους και συμπεριφοράς.
Αν ίσχυαν έστω και στο παραμικρό οι απόψεις σου, τις οποίες πρώτη φορά ακούω ή μάλλον διαβάζω δεν θα ίσχυε η λατρεία των Αρειανών για τον Γκάλη.
Πρώτη φορά ακούς ότι ο Γκάλης συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ; Γνωστό από τη δεκαετία του '90, χαμός είχε γίνει τότε και ξαναλέω ότι δεν το έχει αρνηθεί στις συνεντεύξεις του. Η δε συνέντευξη του Παύλου είναι από το 1999. Το ότι ο Γκάλης κάθε καλοκαίρι έκανε τσαλίμια γραφόταν κάθε καλοκαίρι, δεν ήταν κανένα μυστικό.
Οι ανυπόστατες φήμες με προεξάρχουσα αυτήν του υποτίθεται δημοσιογράφου και νυν ευρωβολευτή, είναι απλώς λάσπη στον ανεμιστήρα.
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι αλλά όλα όσα έγραψα είναι όχι απλώς γνωστά αλλά και κοινως αποδεκτά, δες εκπομπές Σκουντή περί Γκάλη, τη συνέντευξη του Κορωναίου, κλπ κλπ.
Σήμερα είναι και η ΕΠΕΤΕΙΟΣ. Η 31η
Μακάρι να τα ξαναζήσουμε αυτά.

panpan

Member
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι αλλά όλα όσα έγραψα είναι όχι απλώς γνωστά αλλά και κοινως αποδεκτά, δες εκπομπές Σκουντή περί Γκάλη, τη συνέντευξη του Κορωναίου, κλπ κλπ.
Δυό είναι,διάλεξε.Κύρτσος,Κούλογλου.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δυό είναι,διάλεξε.Κύρτσος,Κούλογλου.
Δεν έχω υπόψη μου κανενός τις απόψεις περί Γκάλη, εκπλήσσομαι που ξέρουν τι είναι το μπάσκετ.

gelf

Member
@Yorgos, επαναλαμβάνω ότι ο καθένας στο ζήτημα αυτό (δηλ. του τέλους της καριέρας του Γκάλη) έχει τις απόψεις του, τις μνήμες του και τις πληροφορίες του.
Επαναλαμβάνω επίσης ότι έχω πολύ καλή μνήμη.

Το ότι δεν ξέρεις σε ποιόν υποτιθέμενο δημοσιογράφο και νυν ευρωβολευτή αναφέρομαι, ο οποίος πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, χαρακτήριζε λίγο - πολύ τον Γκάλη φονιά και όχι μόνο εγωιστή (εγωιστής ήταν λίγο και κατά την άποψή μου) και τσιγκούνη όπως αναφέρεις εσύ, σημαίνει ότι δεν γνωρίζεις καλά τα τεκταινόμενα της εποχής. Πάντως οι αναφορές σου στον Γκάλη σημαίνει ότι λίγη από τη λάσπη του ανεμιστήρα έφτασε κάποτε και σε σένα.

Όσον αφορά στον ποιος είναι ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος, απάντησε ο @panpan. Για να το συγκεκριμενοποιήσω είναι ο δεύτερος. Μπορείς να ανατρέξεις στην εφημερίδα που έγραφε εκείνη την εποχή (για να σε βοηθήσω, ήταν το Βήμα).
Τέλος πάντων υπάρχει διαφωνία σε αυτό το θέμα και δεν πρόκειται να επανέλθω πάλι.

Σήμερα ημέρα της 31ης επετείου της εποποιίας του 1987, μου έκανε άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά Μπόγρη. Και συνέβη στο ίδιο γήπεδο. Είναι η δεύτερη άθλια συμπεριφορά του Μπόγρη, μετά τον τραμπουκισμό στον δημοσιογράφο Γεωργίου (γιο του Βασίλη με τον οποίο λόγω Απόλλωνα είμαστε γνωστοί).

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
@Yorgos, επαναλαμβάνω ότι ο καθένας στο ζήτημα αυτό (δηλ. του τέλους της καριέρας του Γκάλη) έχει τις απόψεις του, τις μνήμες του και τις πληροφορίες του.
Επαναλαμβάνω επίσης ότι έχω πολύ καλή μνήμη.

Το ότι δεν ξέρεις σε ποιόν υποτιθέμενο δημοσιογράφο και νυν ευρωβολευτή αναφέρομαι, ο οποίος πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, χαρακτήριζε λίγο - πολύ τον Γκάλη φονιά και όχι μόνο εγωιστή (εγωιστής ήταν λίγο και κατά την άποψή μου) και τσιγκούνη όπως αναφέρεις εσύ, σημαίνει ότι δεν γνωρίζεις καλά τα τεκταινόμενα της εποχής. Πάντως οι αναφορές σου στον Γκάλη σημαίνει ότι λίγη από τη λάσπη του ανεμιστήρα έφτασε κάποτε και σε σένα.

Όσον αφορά στον ποιος είναι ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος, απάντησε ο @panpan. Για να το συγκεκριμενοποιήσω είναι ο δεύτερος. Μπορείς να ανατρέξεις στην εφημερίδα που έγραφε εκείνη την εποχή (για να σε βοηθήσω, ήταν το Βήμα).
Τέλος πάντων υπάρχει διαφωνία σε αυτό το θέμα και δεν πρόκειται να επανέλθω πάλι.

Σήμερα ημέρα της 31ης επετείου της εποποιίας του 1987, μου έκανε άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά Μπόγρη. Και συνέβη στο ίδιο γήπεδο. Είναι η δεύτερη άθλια συμπεριφορά του Μπόγρη, μετά τον τραμπουκισμό στον δημοσιογράφο Γεωργίου (γιο του Βασίλη με τον οποίο λόγω Απόλλωνα είμαστε γνωστοί).
Τα περί φόνου εγώ δεν τα έχω αναπαράξει. Το ότι δεν ήξερα καν τις απόψεις του ευρωβουλευτή για τον Γκάλη, μάλλον δείχνει ότι δε με επηρέασε η άποψή του. Σου ανέφερα ΠΟΛΛΟΥΣ που έζησαν την εποχή και οι μαρτυρίες τους ΟΛΕΣ συγκλίνουν σε αυτό που έγραψα: και φιλοχρήματος ήταν και με τον ΠΑΟΚ συμ΄φωνησε, εκτός κι αν υπάρχει κάποια πλεκτάνηστην οποία συμμετείχε οποιοσδήποτε έχει δώσει ποτέ συνέντευξη με θέμα το Γκάλη, από τον Κορωναίο και το Μιχαηλίδη, μέχρι το Βεζυρτζή και τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Να στο πω αλλιώς δεν έχω διαβάσει ούτε μια συνέντευξη κάποιου που να συνεργάστηκε μαζί του και να μη στάθηκε σε αυτή την πτυχή του χαρακτήρα του. Από κει και πέρα, ό,τι θέλει πιστεύει ο καθένας. Αν θέλει μπορεί να βγει και ο Γκάλης να διαψεύσει αυτά που δηλώνουν επώνυμα οι άνθρωποι του μπάσκετ γι αυτόν εδώ και δεκαετίες, δεν το έχει κάνει. Για το δε Παύλο Γιαννακόπουλο μόλις προχθές τον αποθέωσε σε δήλωσή του. Αδυνατώ να φανταστώ τον Παυλάρα να λέει ψέμματα στα 75 του λόγω κάποιας... σκευωρίας; Τέλος θέματος κι από μένα.

Ο Μπόγρης είναι μικρός άνυθρωπος. Όπως πουλούσε παναθηναϊκοφροσύνη στον Παναθηναϊκό (που πήγαινε με κασκόλ καλοκαιριάτικα στην παραλία...), τα ίδια κάνει και στον Ολυμπιακό. Αφού μέσα στο γήπεδο είναι λίγο δύσκολο να γίνει σύνθημα για την αγωνιστική του προσφορά, το κάνει με νταηλίκια και καραγκιοζιλίκια. Τα έχει κάνει και στην Εθνική όταν έκανε bullying πριν από λίγα χρόνια στον Καλάθη και τον Κουφό επειδή δεν είχαν γεννηθεί στην Ελλάδα (τον Καλάθη τον είχε στριμώξει και στα αποδυτήρια για να του δώσει φάπες, όταν ο Καλάθης ήταν ακόμη κολλεγιόπαιδο). Γνωστός και μικρός τύπος, δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό από αυτόν.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Να πω και εγω κάτι για τον Γκάλη . Τοτε παρακολουθουσα πολυ μπάσκετ και την ιδιωτικη ζωη του σχετικα με το γαμο του που ηταν πρωτοσέλιδο για καιρό .
Σαν παικτης αξία ανεκτιμητη . Μας έβαλε στον ευρωπαικο χάρτη και είδαμε να κάνει απίστευτα πραγματα .

Ειναι φιλάργυρος ή στυγνός επαγγελματίας ,αυτα που λεει ο Γιωργος ειναι σωστά . Κάθε καλοκαιρι τα ίδια και τα ίδια έκανε .

Σχετικά με το γάμο του . Εννοειται οτι δεν σκοτωσε την αειμνηστη Τζενη .
Ηταν μια ψυχικά ασταθής κοπελλα που έπεσε στα βαθιά με την δημοσιοτητα που απέκτησε με το γάμο μαζι του.
Αλλά όταν αδειασε το σπίτι τους και την άφησε μόνη , αφραγκη και αβοήθητη να παλευει να σταθει στα πόδια της σιγουρα επαιζε ρόλο να επιδεινωθει η ψυχική της κατασταση .
Πάντα πίστευα οτι είναι σκληρός ανθρωπος . Η στάση του μετά το χωρισμο τους το απέδειξε .
Αμα φερεσαι ετσι στη μεγάλη σου αγάπη και ειδικα οταν πάσχει ψυχικά , φαντασου πόσο σκληρος είσαι στα επαγγελματικα σου .

chrisbd

Member
Κλείσαν τα σχολεία σήμερα (Δημοτικά), για τους μαθητές εννοώ μη θέλετε και οι δάσκαλοι να την κοπανίσετε σήμερα, οπότε σήμερα αρχίζει το καλοκαίρι για γονείς εντάξει και για δασκάλους .. καλό καλοκαίρι λοιπόν σε όλους ,, εύχομαι δροσιά, φρούτα, ξενοιασιά και ΘΑΛΑΣΣΑ ... και μπόλικες παγωμένες μπύρες (παραλίγο θα το ξέχναγα)..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος