Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Ε, τότε να τη φέρω αλλά αν αποτύχετε θα την πάρετε μαζί....
το σπιτι μου προσφερει καφε και σημερα, αυτη τη φορα χωρις αναλυση της διαδικασιας αυθαιρετωνΕ, τότε να τη φέρω αλλά αν αποτύχετε θα την πάρετε μαζί....
Α, αυτά λεγατε? Τι ενδιαφέρον...και είπα να πέρναγα (ακάλεστος φυσικά), να έφερνα και κανά τσιζκέικ....σας είπα ότι ανακάλυψα κορυφαίο, με φιλαδέλφεια και μασκαρπόνε μέσα...μμμμ...το σπιτι μου προσφερει καφε και σημερα, αυτη τη φορα χωρις αναλυση της διαδικασιας αυθαιρετων
και ειδες τι ωρα ξυπνησα παλι,,,,,παει χαλασα
Πάει χάλασες όντως...με απογοητεύεις...το σπιτι μου προσφερει καφε και σημερα, αυτη τη φορα χωρις αναλυση της διαδικασιας αυθαιρετων
και ειδες τι ωρα ξυπνησα παλι,,,,,παει χαλασα
Χτες αυτά σήμερα θα θάψουμε οπότε...δεν χωράς στα σχέδια μας...βέβαια το cheesecake χωράει...μόνο του όμως....Α, αυτά λεγατε? Τι ενδιαφέρον...και είπα να πέρναγα (ακάλεστος φυσικά), να έφερνα και κανά τσιζκέικ....σας είπα ότι ανακάλυψα κορυφαίο, με φιλαδέλφεια και μασκαρπόνε μέσα...μμμμ...
μμμμ...ενδιαφερον ....πρωτον να ειναι αρκετο γιατι ειμαι λιγουρα και δευτερον με τι αλκοολ το συνοδευετε?Α, αυτά λεγατε? Τι ενδιαφέρον...και είπα να πέρναγα (ακάλεστος φυσικά), να έφερνα και κανά τσιζκέικ....σας είπα ότι ανακάλυψα κορυφαίο, με φιλαδέλφεια και μασκαρπόνε μέσα...μμμμ...
ισχυει ακομα η απαγορευση τηλεορασης εδω, τουρκικα μονο στη τουρκια!Πάει χάλασες όντως...με απογοητεύεις...
Θα καταχραστώ νομίζω και αυτή τη φορά τη φιλοξενία σας...και ας έχει και ανάλυση...τούρκικα να μην έχει...
Δεν σε πιάνω!!! :roll: Αναζήτηση ξενοδοχείων??? Αεροπορικών??? :roll:Βρε βαριο κοιτα κ λιγο στο δεξι μερος της οθονης σου.I need help.